Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לרכוש רכב שרישיון רכב שלו פג עוד 3 חודש צריך לעשות טסט.

עכשיו הגיע כבר חדש על שם של בעל רכב הקודם אבל צריך לשלם את האגרה במשרד הרישוי 1150 ש"ח.

העניין הוא כזה העם אפשרי לחכות עם התשלום הכוונה שאני יעשה העברת בעלות יחכה עד שרישיון רכב על השם שלי יגיע(דרך אגב כמה זמן) ואז לשלם את הטסט 1150 ויענו שאני לא יצתרך להסתובב עם הדף הנוסף לרישיון רכב שמציין שאני הבעלים החדשים.

והעניין עם הטסט שאני משלם על הטסט 1150 זה אני משלם בשני המקרים גם עם הרכב אבל וגם עם לא? ועם אז בפעם הבאה שוב 1150 ש"ח? תודה מראש.

פורסם

אפשר להעביר בעלות על הרכב כבר עכשיו, אין שום קשר לטסט. אם כבר נשלח שובר תשלום לרישיון השנתי אז לא ישלח לך אחד חדש לאחר העברת הבעלות ותצטרך להזמין שובר כזה דרך המוקד הטלפוני של משרד הרישוי או דרך אחת מהעמדות הממוחשבות שלהם. במקרה כזה הרישיון החדש יגיע כשהרכב כבר על שמך ולא תצטרך להסתובב עם הדף הנוסף.

לגבי השאלה השנייה - מה? :shock:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אפשר להעביר בעלות על הרכב כבר עכשיו, אין שום קשר לטסט. אם כבר נשלח שובר תשלום לרישיון השנתי אז לא ישלח לך אחד חדש לאחר העברת הבעלות ותצטרך להזמין שובר כזה דרך המוקד הטלפוני של משרד הרישוי או דרך אחת מהעמדות הממוחשבות שלהם. במקרה כזה הרישיון החדש יגיע כשהרכב כבר על שמך ולא תצטרך להסתובב עם הדף הנוסף.

לגבי השאלה השנייה - מה? :shock:

הכוונה נכון שכול שנה הרכב צריך לעבור את הבדיקה שנקאת טסט ובו בודקת בגדול את הכשירות הרכב לכביש עכשיו בשביל לעבור אותה אני משלם מי מה שהבנתי מהטופס שעל הרישיון החדש צריך 1150 ש"ח.

עכשיו במידה והרכב שלי לא עבר את הטסט מה קורה? שולחים את הרכב לתיקון ואז אני חוזר על הבדיקה של טסט שוב ? וגם שוב משלם 1150 שקל? או שסיבכתי את עצמי ישמח להסבר ותודה על התשובה מקודם

פורסם

1150 שקל אתה משלם למדינה, זה מס על שימוש בתשתית הכבישים או משהוא כזה. אתה משלם אותו רק פעם אחת בשנה.

אתה משלם את זה בדואר או בבנק או באינטרנט, ועם הטופס המשולם מגיע למכון טסטים שבודק את הרכב.

על הבדיקה אתה משלם כ 100 שקל למכון עצמו.

אם הרכב לא עובר, אתה לוקח אותו לתיקון במוסך, המוסך מתקן, אתה משלם מה שצריך למוסך, וחוזר למכון טסטים לבדיקה חוזרת.

על הבדיקה החוזרת אתה משלם למכון עוד כ 20 שקל.

זהו.

פורסם
1150 שקל אתה משלם למדינה, זה מס על שימוש בתשתית הכבישים או משהוא כזה. אתה משלם אותו רק פעם אחת בשנה.

אתה משלם את זה בדואר או בבנק או באינטרנט, ועם הטופס המשולם מגיע למכון טסטים שבודק את הרכב.

על הבדיקה אתה משלם כ 100 שקל למכון עצמו.

אם הרכב לא עובר, אתה לוקח אותו לתיקון במוסך, המוסך מתקן, אתה משלם מה שצריך למוסך, וחוזר למכון טסטים לבדיקה חוזרת.

על הבדיקה החוזרת אתה משלם למכון עוד כ 20 שקל.

זהו.

תודה רבה :)

• תוכן חדש...