Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

נתקעתי אתמול עם הרכב וגררתי אותו לביתי

יש לי השערה שהאימובילייזר נדפק מעט, חיפשתי לא מעט אך לא הצלחתי למצוא דרך להכניס את האימובילייזר למצב מוסך

יש למישהו מושג איך מבצעים זאת?

הקודן נראה כמו בקישור ורשום עליו SHAK

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=4947

תודה מראש

פורסם

כמה שאני זוכר מפאר היצירה הסינית הזו אחרי הקשת קוד ומנעול וקבלת אישור עוד לחיצה ארוכה על המנעול עד קבלת שני צפצופים זה מצב מוסך.

בכל מקרה, מצב מוסך לא יעזור פה, אם האימובילייזר תקין, הוא מנוטרל גם בהקשת קוד רגילה, ללא מצב מוסך. אם הוא תקול ולא מנטרל, הכנסה למצב מוסך לא תשנה.

מצב מוסך זה בסה"כ לאפשר למכונאי כמה התנעות (במשך רבע שעה בד"כ) ללא צורך להתעסק עם הקוד כל פעם.

אם זה אכן אימו' פשוט כמו בתמונה - זה שטות לנטרל אותו-מצא את המערכת שהוא מנטרל ע"י מעקב אחרי החוטים ובצע לה מעקף זמני.

אין למע' הללו עלוקות אלחוטיות והפתעות. 2 דקות עבודה זהירה, גג , ואתה נוסע.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אוקי

חשבתי שמצב מוסך מבטל את האמובילייזר לגמרי, עד שמפעילים אותו מחדש

בכל מקרה לחיצה ארוכה פשוט מחזירה את הקודנית למצב "נעול"

אני אנס לבצע מעקף

תודה רבה

פורסם

בהצלחה.

אם אתה מסתבך עם הניתוח מעקפים :-D , תעלה תמונה של הגישור הספציפי, ננסה לעזור.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...