Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למגבר JBL 1004 + Subwoofer Cerwin vega

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן ברגע שיש חצי סוואיץ הוא נדלק...אני חובבן בכל הקטע של המערכות אני לא הבנתי כלום עד לא מזמן וזה שהתקין לי את המערכת הראשונה חיבר את זה ישירות לסוואיץ ולא למערכת עצמה ועכשיו שהלכתי להתקין את המגבר החדש זה היה בלאגן לפרק הכל ולחבר ישירות למערכת. בקרוב אני מחליף אותו אז אני כבר יודע מה כל הטעויות ולא לחזור עליהם...אבל כרגע זה יעשה לי איזה משהו שיהרוס משהו במערכת? הרמקול עצמו תקין שזה ככה שהוא משמיע ZZZ כאלה?

פורסם

הבנתי שהמגבר נותן לי לכל ערוץ 100RMS הרמקולים עצמם 120W ו 60RMS במגבר מאחורה יש לי input level שזה בין 6V ל 100MV וזה באמצע בשני הצדדים גם ב REAR וגם ב FRONT ו ב FREQ בשניהם זה נמצא על קצת אחרי החצי שהטווח הוא בין 32HZ ל 320HZ...זה נשמע תקין או להנמיך באיזה צד כלשהו?

פורסם

יכול להיות שהגיין גבוה מדי ובגלל זה אתה שומע את ה ZZZ. יכול להיות גם בעיה כלשהי בהתקנה עצמה שגורמת לכניסת רעשים למערכת. זה לא יהרוס לך את הרמקולים.

בקשר לFREQ, ברגע שאתה מגדיר את המגבר שיעבוד בFULL כלומר לא HP ולא LP הכיוון הזה כבר לא רלוונטי.

פורסם

סבבה אז הבנתי הכל העיקר שלא יהרוס כלום כי בשמיעה של המוזיקה שומעים חלק...אני בכל מקרה יעלה יותר מאוחר צילום של המגבר והכיוונים שתגידו לי אם זה תקין.תודה על העזרה

פורסם

DAN, בקשר לשאלה שלך, מתנצל שלא התייחסתי מקודם, לגבי החיתוך, לדעתי הוא פשוט צריך לנסות אצלי למשל חתכתי טמפו ב 50 ולדעתי ככה הוא נשמע הכי טוב. צריך לבדוק ולראות כל עוד אין עיוות והוא אוהב את התוצאה אין בעיה.

פורסם

תשמע יש אלמנטים הרבה יותר טובים מהטמפו ופולסים (מידבאסים) והם נחתכים על גג63HZ ולרב נשמעים מצוין,מתחת לזה קשה מאוד למצוא מידבאס שיורד כ"כ נמוך ונשמע טוב.

כמובן שהכל תלוי בעוצמות שאתה משתמש ומה שהבנאדם מחפש ..

Scan Speak

פורסם

תוריד את הבאס בוסט בכלל,זה הורס את הרמקול.

יש לך יציאה ניפרדת מהרדיו לשליטה על סאב? או שזה מחובר אצלך זה מפצל RCA?

למה שמת את החיתוכים על FLAT?

Scan Speak

פורסם

סבבה אני יוריד וזה חיבורי RCA לסאב..ושמתי על FLAT כי הוא אמר לי פה לשים את זה ככה ואז לחתוך דרך המערכת עצמה וחתכתי על 80HZ גם ב HPF וגם ב LPF עדיף לחתוך מהמגבר?

פורסם

אם אני לא טועה ההרכבה אצלי מסריחה אני חושב שיש RCA אחד ואז יש מפצל כמו שאתה רואה בתמונה...עדין כדאי מהרדיו?

פורסם

אז זהו,שלא.

אני לא יודע אם לרדיו שלך יש יציאה לSUB (את זה תבדוק ברדיו או שתחפש מידע עליו) ורק אז אם יש לך עוד יציאה לסאב אתה הולך לחנות קונה כבל RCA חדש ומעביר אותו למגבר ומחבר ליציאה שלו ומכוון את השאר ברדיו.

אם אין לך יציאה לסאב אז כמו שהמצב שלך מראה עכשיו עדיף לך לשים חיתוכים מהמגבר.

דעתי תשים כמו שאמרתי לך בהתחלה ותבדוק איך שומעים,את הסאב שים רק על LPF ועל 80HZ

בהצלחה.

Scan Speak

• תוכן חדש...