Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למגבר JBL 1004 + Subwoofer Cerwin vega

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

DAN אני מודע לזה שיש אלמנטים יותר טובים מטמפו סתם נתתי את זה בתור דוגמה. לפותח השרשור , תראה רשמתי לך שכל הכיוונים שרשמתי עליהם הם בהנחה שיש לך 2 זוגות RCA. שים לב!

אם יש לך זוג 1 אז אין אפשרות לבצע חיתוכים דרך הרדיודיסק.

בכל אופן מצאת אופצייה לכיוון SUBWOOFER במערכת שלך או LPF במערכת?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב תקשיב אני מעדיף ללכת על בטוח ואני יחזיר את הרמקולים ל HPF ואת הסאב ל LPF ואת שניהם אני יחתוך בערך על 80HZ ככה אני יודע שהכל בטוח גם אם זה לא מדוייק ב100 אחוז כי אני רואה בהתקנה שהוא עשה לי שיש סה"כ חוט RCA אחד שמתפצל ל2 בסוף החוט. ואז אליו הוא חיבר לי את המפצלים הכחולים שאתה רואה בתמונה. ובמערכת עצמה כן יש לי אפשרות לחתוך את הSUBWOOFER. אם אני חותך דרך המגבר אז מה שיופיע במערכת עצמה לא ישפיע ? ובקשר לרעשים שרשמתי זה דבר שלא היה לי וזה מעצבן כי אני שם לב שאני גם שומע את זה בשירים עצמם ברקע מה אפשר לעשות לפתירת הבעיה או למצוא ממזה נובע?

פורסם

לרעשים יכולות להיות הרבה סיבות. אחת מהן יכולה להיות כבל מתח ליד כבל הRCA.

אם יש לך זוג RCA בלבד אין לך אפשרות לחתוך דרך הרדיודיסק. כדאי לך לרכוש זוג נוסף ולחבר את הסאב ליציאה המיועדת לכך ברדיודיסק.

לפני שאתה מפעיל חיתוכים במגבר תבטל את הHPF ברדיודיסק.

פורסם

אוקי הבנתי הכל אז אני הולך עכשיו לאוטו אני שם במערכת עצמה את HPF על OFF ובמגבר על LPF וחותך ב 80

וHPF גם במגבר וחותך על 80...ומגבר גם הורדתי לגמרי את ה מדה באס איך שזה נקרא ל 0DB ...אם יש לך משהו להוסיף תגיד לי תודה לכם על כל העזרה.

פורסם

חברה אני חוזר אליכם שוב פעם שתעזרו לי בכיוון..אחרי כל מה שהסברתם לי וההתעסקויות שלי בכיוונים הבנתי שבסוף בגלל שיש לי רק כבל אחד של RCA אני יכול לכוון רק דרך המגבר כרגע אז החזרתי במגבר את הרמקולים ל HPF ואת הסאב ל LPF כרגע הם נחתכים בידיוק כמו שנראה בתמונה שפירסמתי http://www.siz.co.il/my/tidj1widcmzz.jpg

ושאני מגיע לווליום 30 אני כבר שומע מעוות ואין התאמה בין הסאב לרמקול לפחות לפי מה שאני שומע...ולפני שנגעתי בכלל בכל הכיוונים ומה שאמרו לי פה שמעתי על ווליום 35 אחרי ההתקנה של המגבר ושמעתי חזק וחלק.ניסיתי לשחק עם ה FREQ ל2 הצדדים אבל אני לא מצליח ממש כי אני לא באמת מבין על מה משפיע ככל ש ה HZ יותר נמוך או יותר גבוהה...לאיזה כיוון אני צריך יותר לשחק עם זה.ובמערכת עצמה כרגע ה HPF על OFF והסאב אין לי אפשרות שם לעשות עלOFF אז הוא מופיע על חיתוך 80,LOUD על OFF.

פורסם

לצערי הגעת לשלב שהוא באמת ארוך ומסורבל . לוקח המון זמן וניסיונות עד שמגיעים לתוצאה הרצויה. נסה אולי לעלות טיפה את החיתוך של הקומפוננט תראה אם זה עוזר.

פורסם

כן אבל השאלה שלי לאיזה כיוון לשחק עם הFREQ יותר ל HZ יותר נמוך או יותר גבוהה? תסביר לי בעצם איך זה משפיע ואני ידע איך לשחק עם החיתוכים...

פורסם

אני חוזר אליכם עם שאלה בקשר לרעשים ברמקולים...הגיין אצלי היה על האמצע..ככל שהורדתי אותו הרעשים נעלמו עכשיו לפי מה שהבנתי כל ערוץ אצלי מספק 100RMS הרמקולים שלי נותנים 60 RMS אז למה אני צריך להנמיך כל כך את הגיין שלא יהיו רעשים? זה משהו ברמקול עצמו?

• תוכן חדש...