Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אתחיל בזה שאאחל מזל טוב לחבר פורום שרכש את הבונבוניירה שלי

אני בטוח שהוא יביא אותה למצב מושלם.

לאחר 10 שנים של חוויות בהן לעולם לא התאכזבתי-נהפוך הוא כל נסיעה היתה הנאה צרופה-השישקשוק של המנוע הקטן והזריז עם תיבת ההילוכים הקצרה ומשקל הנוצה בשילוב ריחות אדי דלק קלים-פשוט תענוג.

עכשיו הגיע הזמן להתקדם הלאה..

כפי שחלקכם ראו-היתה עד לא מזמן אבארט למכירה.

היא אכן נמכרה,אך הקונה מעוניין למוכרה שוב.

על הרכב יש הרבה עבודה בבודי-ישנם רקבונות והרבה חומר

המנוע במצב סביר..

הקונה רכש את הרכב בסדר גודל של 12K

כיום מבקש 16K

אני את המודעה הראשונה פיספסתי.

כרגע יש לי התלבטות קשה-יש לי אולי את הכסף לרכוש את הרכב-אך בשנה הקרובה אני לא רואה איך תיהיה לי אפשרות לשפץ אותו.

מה הייתם עושים במקומי?

פורסם

לך עם הלב שלא תצטער אחר כך... זמן תמיד חסר לכולנו, אבל תמיד נחמד לדעת שכשהיה זמן אפילו מעט יש לך רשימה מסודרת בראש בדיוק מה אתה הולך לעשות ברכב ...

אני בספק כמה רכבים כאלו יש בארץ במצב נסיעה או ברי שיקום אם זה אחד במצב שניתן לשקם בעלות סבירה אני חושב שלא כדי לפספס בכל זאת מדובר כאן בעקרב ולא עוד בייאנקי "רגילה".

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

את הבחור הנ"ל יוני מכיר...

יוני - יש לך נסיון עם פחחות.

ממה שראיתי בתמונות של האברט (81 לבנה, נכון?) יש צורך בלא מעט.

השאלה כמה נדרש במונחי כסף ומה צפוי להיות התוצר הסופי.

תשווה לאפשרות היבוא, 81 אפשר כבר להביא.

בהצלחה בכל מקרה!

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

ההליכה עם הלב לפעמים לא הולכת עם הארנק .. אין לזה סוף.

לגבי יבוא אישי של אבארט מאירופה לארץ , אתה מסתכל על לא פחות מ 40000 ש"ח לרכב במצב סביר.

בהצלחה.

אבארט4.jpg

פורסם

ואני מכיר את חבר הפורום שקנה מיוני את הביאנקי שלו...הוא נוהג בה מרוצה וגם מעט מסוחרר מניחוחות אדי הדלק שמסתבר שאינם כה קלים...:lol:

אין ספק שהיא תעבור מקצה שיפורים ואין ספק שלביאנקי יש קסם מיוחד :inlove:

אשר לשאלה העקרונית האם לתקן או האם לייבא ביאנקי,אני הייתי מייבא משום שאין תחליף לבודי טוב וקשה לתקן בודי רקוב.

הדברים הם בבחינת קל וחומר בביאנקי שנהנית ממכניקה מעולה (מנוע פשוט,חסכוני,מאד אמין ומאריך חיים וגיר מוצלח גם כן) אבל מבעיות שלדה קשות,להבדיל מאחותה הפיאט 127,בביאנקי מסתתרת חלודה במקומות שלא ניתן לראותם,סדקים מתפתחים הן באזור תושבות המנוע,הן באזור הגשר התחתון ונקודות חולשה יש גם באזור המתלים האחוריים ובעוד כמה מקומות,לכן קשה מאד לשקם ביאנקי עם בודי לקוי ולהגיע למצב שהתיקון יחזיק לאורך זמן.

הבעייה היא שייבוא של אבארט היא למכורים בלבד נוכח העלות הסופית הצפויה להיות גבוהה למדי.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אם יש חנייה מסודרת לרכב בלי שיפריע או שיהווה מפגע ותלונות מהשכנים, אז את הזמן לשיפוץ תמצא כבר.

מקווה לראות אותה כבר אצלך בחנייה בע״ה :)

פורסם

על מה הוא רוצה עןד 4000 ש"ח.ואני חוזר ואומר אל תגידו" יבוא יום הביאו את היום "כך אני נוהג תמיד ,ואם אתה מעוניין ברכב אל תהסס שוב פשוט תתווכח עם המוכר והעיקר שהעכביש יחנה לך מתחת לבית לאחר מכן תתדאג לשפץ וכל זאת בתנאי שהבודי במצב טוב השאר לא בעיה

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

בעיני הזוי לגמרי אנשים שקונים אוטו ושניה אחרי זה מוכרים אותו בסכום גבוה יותר

אם כל הכבוד אני לא מבין על מה בדיוק הוא דורש עוד 4000 ש"ח.

שמתי לב שזה ממש תופעה לאחרונה. בן אדם קונה אוטו ואחרי זה מנסה למכור אותו בתוספת של עוד כמה אלפים ולפעמים גם יותר.

אולי זה מסביר כמה מודעות ביד 2 שמוקפצות שם חודשים ולפעמים יותר .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

כשהקונה מתלהב הוא מדחיק תקלות ובעיות ברכב ואומר לעצמו הכל פתיר.

אבל לאחר מכן בבדיקה יותר מושכלת הוא רואה שהפתיר = $$.

אם הקונה לא שם ברכב שקל חכה עוד חודש חודשיים אולי הוא יימכור בפחות 4 אלף.

מניסיון אישי רכב לא תקין שעומד מצבו רק ילך ויחמיר.

פורסם

שלום רב!

אני הבעלים של האבארט המדוברת, וברצוני לציין מספר דברים.

1. המכונית איננה ולא הוצעה למכירה.

2. חבר שלי פנה למחבר הנושא בבקשה לקניית חלקי חילוף לשם שיפוץ הרכב, והוא זה שביקש ביקש לקנותו, בתחילה סירבתי, אך לאחר שחברי סיפר לי על התלהבותו וכבעלים של מספר רכבים, שיודע מה זה "חשק" לרכב מסוים, נעניתי לבקשתו

3. ההצעה שניתנה לו היתה הוגנת ולא במחיר שפורסם (לא שיש משהו רע בלקנות רכב בזול ולמכור אותו ביוקר), בנוסף לכך מהרגע שהרכב ניקנה ועד שהבחור הגיע אלי הושקעו ברכב זמן וכסף בתיקון של מספר דברים וביטוח.

4. לכל בעלי העקרונות, החזון ההזיות והציפיות: נראה לי הזוי שאנשים צופים, שופטים, חוזים והוזים מבלי לדעת את התמונה בכללותה, ורק מתוך עיקרון לא הייתי נוהג כך :wink:

הרכב אינו למכירה!!!!

פורסם

לפחות גרמנו לך להרשם ולהגיב בקארס פורום.

ואני חושב שהסתייגנו בדברים ואמרנו שאם לא שמת כסף על הרכב.

חוץ מזה הפורום פתוח וניתן לכל משתמש להביע את דעתו גם אם היא לא לדעתך.

ואחרי ששמענו את הצד שלך הדברים ניראים קצת אחרת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...