Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שאלות לי לחברי הפורום:

דפקו לי אתמול סמל של מרצדס C230 שנת 2006

כמה זה מסובך להתקין סמל של מרצדס לאחר שכבר רכשתי סמל?

והאם הסמלים הם אוניברסלים? כבר דיברתי עם איזה שהוא בחור שמוכר סמל ב100 ש"ח לא מקורי.

אשמח לעזרה, תודה רבה מראש וחג שמח.

פורסם
פורסם

זה לא מסובך ולכל דגם הגודל שלו אבל ראיתי הרבה חיקויים ברמה דיי גבוהה, בעיקר בכפרים באיזור הצפון.

בהצלחה וחג שמח.

פורסם

האמת היא שגם לאבא שלי גנבו את הסמל לפני שבועיים בערך..

אחת ההרגשות המחורבנות שיש חייב להודות.

ועולה השאלה שנניח וקניתי סמל חדש מה אז? האם יש דרך כלשהי למנוע את גניבת הסמל?

פורסם
האמת היא שגם לאבא שלי גנבו את הסמל לפני שבועיים בערך..

אחת ההרגשות המחורבנות שיש חייב להודות.

ועולה השאלה שנניח וקניתי סמל חדש מה אז? האם יש דרך כלשהי למנוע את גניבת הסמל?

בהרבה מן הדגמים הסמל מחובר באופן תמידי למערכת האזעקה, אני לא יודע אם הדבר נכון לדגם הזה ועד כמה יעילותו מוכחת.

כמו כן, אני ממליץ לחפש בפירוקיות, אולי תמצא מציאות מעניינות.

הבוז לך.

פורסם

ראיתי מישהו עם סמל מרצדס שחיבר אותו לאנטנת טלויזיה שקע/תקע.

השקע במקומו.

בכל פעם שהוא מחנה את הרכב הוא מסובב את הסמל שמחובר לתקע (רבע סיבוב של אנטנת טלויזיה) ולוקח את הסמל עם התקע.

זה נשמע חאפרי, אבל בוצע יפה, מהשקע/תקע של האנטנה הוא חתך רק את ההברגה והרכיב לסמל ולתושבת שעל הגריל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש לרכוש סמל מתפרק, צריך לחפש, בזמנו שחיפשתי סמל ראיתי כזה.

פעם הייתי קופץ מהגשר ואז מתחיל לבנות את הכנפיים

אני עדיין כאן,אז בטח הצלחתי לא רע...:roll:

היום כבר בגרתי..אני מייבא כנפיים מאיביי :wink:

פורסם

גם לי גנבו בC הקודמת, קניתי מקורי ב250 שקל, ההרכבה לוקחת בדיוק שניה וחצי, ודורשת שפיץ פלאייר. פותחים את מכסה המנוע מתחת לסמל יש תושבת כזאת שהסמל שקוע בתכה ועל ידי הפלאייר מסובבים את החלק הפנימי של הסמל והוא נשלף, במוסף עושים את זה ברגע.

איןדבר יותר מבאס ממרצדס עם סמל שבור, ממש הרגשה מגעילה שבגלל כמה ילדים מנולים צריך לשלם סכום כזה.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

היתה פעם שמועה שחברה מסויימת נותנת ללקוחותיה סמל חינם בכל פעם שגונבים להם. לא זוכר את המותג.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
היתה פעם שמועה שחברה מסויימת נותנת ללקוחותיה סמל חינם בכל פעם שגונבים להם. לא זוכר את המותג.

ferrari :twisted::lol:

• תוכן חדש...