Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעשה שהיה כך היה...

לפני כמה שבועות עברתי דירה בת"א.

ברח' החדש, שהוא לתושבי הרחוב בלבד, יש שתי חניות נכים וליד כל אחת מהן תמרור (בתמונה).

התמרור של החניה השמאלית קובע כי 2 מ' ימינה יש מקומות חניה לנכה בימים א-ה מ-9:00 עד 18:00.

התמרור של החניה הימנית אומר כי 12 מ' יש 2 מקומות חניה לנכים וזהו.

בהתחלה בכלל קראתי את התמרור השמאלי כ-"2 מקומות חניה" ולא "2 מ', מקומות חניה", אבל זאת טעות הבנה שלי.

התמרור הימני קובע כי יש 2 מקומות חניה לנכים, אבל מגדיר 12 מ' (לא ברור לאיזה כיוון, אני מניח ששמאלה). 2 החניות המסומנות תופסות בערך 5 מ', לא יותר. קראתי בשרשור אחר שהסימון על הכביש לא קובע, אלא השילוט. הבעיה היא ש-12 מ' עובר גם לחניה שמעבר ואחריה בכלל יש מדרכה :?...

בשבוע שעבר, לפני שעוד הוצאתי את תו החניה לרחוב, חניתי בחניה השמאלית (זאת שמוגדרת בשעות מסוימות) אחרי השעה 18:00. בערב פתאום דפק לי השכן בדלת ואמר שקיבלתי דו"ח חניה, ושהוא דיבר עם הפקח והראה לו את השלט, הפקח הודה שהוא טעה, אבל טען שהוא כבר הנפיק את הדו"ח ולא יכול לבטל אותו, אבל שאני אשלח מכתב ערעור ויבטלו אותו.

האם מישהו יכול להסביר את הסתירה לכאורה בין שני השלטים?

השבוע אני אכתוב מכתב בקשה לביטול הקנס ואצרף את התמונה ואת התיאור של השכן (שדיבר עם הפקח). האם יש עוד דברים שכדאי לציין במכתב והאם יכולה להיות בעיה כלשהי בביטול שלו?

תודה מראש :)

חנייה.jpg

פורסם

נראה כי התמרור השמאלי הוכן על ידי צייר שלטים רשלן, וכי אכן היית צריך לקרוא "2 מקומות חניה" ולא 2 מטר.

יש גם סתירה בין שני התמרורים - באחד יש הגבלת שעות, באחר אין.

הסימון על הכביש הוא תמרור לכל דבר ועניין. עם זאת - יש לך קייס בגלל הגדרת השעות בשלט.

כתוב מכתב (רשום) לעירייה וצרף את התמונה. ביטול הדו"ח אינו מובטח, אבל אין לך מה להפסיד. בחיפה הצלחתי לבטל לפחות פעם אחת דו"ח על חניה באדום-לבן בהתבסס על שילוט סותר ולא חד משמעי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חניה בחניה השמאלית אחרי השעה הכתובה בתמרור חוקית למהדרין.

אין מצב שלא יבוטל הדו"ח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הסימון על הכביש הוא תמרור לכל דבר ועניין.

להבדיל מסימון חיצים בכביש, במקרה הזה אני לא חושב שאתה צודק. בהרבה מקומות ראיתי שאחרי שנכה נפטר או עובר דירה, רק מורידים את התמרור והסימון בכביש נשאר.

בד"כ הסימון קובע מה גבולות התמרור.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

רק רציתי לעדכן שבשבוע שעבר קיבלתי סוף סוף מכתב מעירייה על כך שדו"חות החניה שקיבלתי - בוטלו :-D.

אני מצרף פה את נוסח המכתב ששלחתי להם, בתקווה שזה יעזור לאחרים:

לכ': אגף החנייה

עיריית תל-אביב-יפו

הנדון: בקשה לביטול קנסות

אדון / גברת נכבדים,

לאחרונה קיבלתי 2 הודעות קנס, בהפרש של פחות משבוע, על חנייה במקום המיועד לנכה ברח' ____ בת"א.

ברחוב יש שתי חניות נכים וליד כל אחת מהן תמרור (תמונות מצורפות בנפרד) - התמרור בחניה השמאלית קובע כי 2 מ' ימינה יש מקומות חניה לנכה בימים א-ה מ-9:00 עד 18:00; התמרור בחניה הימנית קובע כי 12 מ' יש 2 מקומות חניה לנכים.

את שני הקנסות קיבלתי על חנייה בחנייה השמאלית, בשעות בהן היא מותרת ע"פ התמרור! כמו כן, בזמן שניתן הדו"ח השני, שכן שעבר במקום הפנה את תשומת ליבו של הפקח לשלט המתיר חנייה לאחר השעה 18:00. הפקח הודה שלא שם לב לשלט, אך טען שכבר הנפיק את הדו"ח, אינו יכול לבטל אותו והציע לכתוב מכתב לביטולו.

2 הודעות הקנס המדוברות הן:

1. דו"ח מספר _________, מתאריך ___________

2. דו"ח מספר _________, מתאריך ___________

מצורפים גם צילומי הודעות הקנס ותמונות מקומות החנייה והשלטים.

לאור האמור, מבקש לבטל את שתי הודעות הקנס המדוברות.

אודה להמשך טיפולכם,

בברכה,

המכתב נשלח בדואר רשום. לאחר כחודש וחצי בערך קיבלתי מכתב שמוסר כי הם מתנצלים על העיכוב וכי הפנייה שלי נמצאת בבירור ובשבוע שעבר, לאחר כ-3 חודשים מהמכתב ששלחתי, קיבלתי את המכתב שמבשר על ביטול הקנסות.

פורסם

תודה על העדכון.

עכשיו נשאר לראות כמה זמן יקח להם לתקן את הישלוט המגוחך כדי לדאוג שהחניות ישארו פנויות לנכים ולא יבלבלו גם אזרחים שומרי חוק.

פורסם

לגבי השילוט - מאז הספיקו לשנות אותו פעמיים!

בפעם הראשונה הוסיפו הגבלת שעות שני השלטים ותיקנו את המרחק בשניהם ל-6 מ'.

בפעם השנייה ביטלו את הגבלת השעות בשניהם ועכשיו הם מיועדים לנכים 24 שעות ביממה.

דרך אגב, שמתי לב שבכל השלטים המיועדים לנכים ובעלי הגבלת שעות, הסירו את הגבלת השעות של השלט....

פורסם
כנראה שהם גלשו באשכול הזה וראו את התגובה הנ"ל:

מה הקטע של הזמנים.

מה זה בסופש" נכים הופכים לרמבו חחח?

גם בכנסת ראו את התגובה בפורום , ובוצע תיקון לחוק חניית נכים .

חניית נכים מסומנת - היא כיום חנייה לנכים בלבד , לאורך כל הזמן .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...