Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול ראיתי כבר בפעם השלישית רכב משטרה עם לוחית רישויי אדומה שיש לו חלונות קדמיים כהים.

אתמול זה היה מאזדה 3, לפני זה פוקוס סטיישן.

מישהו שינה את החוק?

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

יש רכבים צבאים ורכבים משטרתיים שבהם מכהים את החלונות הקדמיים וזאת מכיוון שהרכב משמש להובלת אנשים שיש חשש לבטחונם.

כגון קצינים בצבא או במשטרה.

*החוק לא השתנה לגבי הכהיית חלונות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפי ההיגיון של משרד התחבורה / המשטרה אז זה עושה ההפך בדיוק מאשר בטיחותי הרי לפי אותו הגיון השחרת חלונות בהדבקה אסורה מכיוון שבמהלך תאונה / מקרה חירום אי אפשר יהיה לשבור את החלון !

ורכבי משטרה לא עוברים השחמה/השחרה בטבילה אלה מדבקות , שום מוכיחים שהחוק מתחתיהם כנראה

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

יש המון רכבי משטרה עם חלונות כהים מקדימה, לי אישית זה לא מפריע כי אני לא מאמין ששוטר כזה יתן לי דו"ח על חלונות כהים. כל עוד הוא בסדר איתי שיסע ככה גם מבחינתי. הבחור שהשחיר לי את החלונות עשה לשוטר אחד ברכבו הפרטי השחרה גם לשימשה הקידמית.

פורסם

באף רכב זה לא חוקי מכיוון שזה לא בטיחותי גם לא ברכבים צבאיים בסה"כ מדובר בעניין בטיחותי מכיוון שבלילה לא ניתן לראות מה קורה בחוץ, גם הנהג של הרמטכ"ל מאוד רוצה לדעת מה קורה בחוץ ואם הוא יכול לצאת לעקיפה.

זה שאף אחד לא אוכף את החוק כנגד השוטרים/קצינים הללו זה משהו אחר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...