Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלודה בתחתית הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי רכב אספנות ואני מעוניין לבצע שיפוץ הרכב.

ישנה חלודה ורקבונות בתחתית הרכב מתחת למושב הנהג.

מי שיכול לעזור לי בשלבי הפתרון לבעיה

בתודה

ציון

פורסם

שלום ציון

דווקא מתחת למושב הנהג, בד"כ זה מתחת לשטיחים.בכל אופן הכי חזק זה טלאים באמצעות הלחמות,חומר מילוי וצבע.תמונות יעזרו להתיחס יותר בממוקד

אריק

פורסם

חכה שהרכב יגיע לפי התמונות שהעלית בעבר ריצפת הרכב זה השלב הכי קל בשיפוץ.

תמתין בסבלנות עד שהרכב יגיע ואז תוכל גם בעזרתנו לראות מאיפה להתחיל ומה החלק הכי בעייתי.

הרכב אצלך קבריולט לכן יהיה צורך להתייחס לשילדה ביתר תשומת לב.

פורסם

שלום לכולם

הרכב הוא אופל קפיטן שנת 1959.

החלודה אכן נמצאת מתחת לשטיחים של המושבים הקדמיים.

כמו כן ישנה חלודה אמנם לא ברמה גבוהה בגג הרכב מלמטה.

השאלה היא האם כדאי לחתוך את הפח ולהלחים פח חדש או ישנם חומרים לניקוי יסודי של החלודה ואז לשים על הפח הישן פח חדש?

מודה לכולם על התשובות.

בברכה

ציון

פורסם
חכה שהרכב יגיע לפי התמונות שהעלית בעבר ריצפת הרכב זה השלב הכי קל בשיפוץ.

תמתין בסבלנות עד שהרכב יגיע ואז תוכל גם בעזרתנו לראות מאיפה להתחיל ומה החלק הכי בעייתי.

הרכב אצלך קבריולט לכן יהיה צורך להתייחס לשילדה ביתר תשומת לב.

קבל ביטול על ההודעה הנ"ל כנראה בילבלתי אותך עם ציון אחר.:oops:

אם החלודה היא שיטחית אפשר לנקות את המקום מחלודה למרוח ממיר חלודה ולאחר מכן לצבוע.

אם יש חורים גדולים אין מנוס מלחתוך ולהלחים פח חדש.

יש כמה כאן בפורום שעשו פיברגלס על הריצפה במצבה הנוכחי, זה חונק את החלודה וגם חזק.

• תוכן חדש...