Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מתלבטת לגבי רכישת רכב בתקציב של 40-45 אלף ש"ח.

ולנוכח ההיצע הרחב בשוק חברות הליסינג שמציעות רכבים למכירה בתשלומים עולה השאלה, האם כדאי ללכת כל רכב מליסינג

בשנתון מתקדם או רכב ישן מיד פרטית.

הדרישות מהרכב :

בטיחות (יש ילדים מאחור - כך שגם צריך מספיק מקום לכסאות בטיחות)

שקט יחסי באמינות.

עלות טיפולים סבירה.

נסיעות עירוניות לרוב.

רכבים קטנים כדוגמת סיריון/גטס לא באים בחשבון בגלל גודלם - לא אוהבת.

השאלה האם כדאי ללכת כל רכבים כמו טויוטה/מזדה שנתון 2002 או רכב מליסינג שנתון מתקדם.

אשמח בהצעתכם הן בעניין איזה רכב מומלץ והן דרך מי- פרטי או ליסינג.

תודה.

פורסם

אני חושב ששווה לרכוש רכב יד2 מליסינג. אני עשיתי זאת (אומנם בתקציב גבוה בכ-10K אבל עדיין) מלובינסקי טרייד וקיבלתי רכב עם נתונים טובים סה"כ, עשיתי בדיקה והכל יצא תקין (דברים קטנים שלא - סודרו על חשבונם) והכי חשוב (מבחינת שקט נפשי) יש לי אחריות מקבילה לאחריות יצרן.

את יכולה למצוא אחלה דברים בתקציב שלך או עם מתיחה קלה לאזור ה-50 שיתאימו לך ויתנו לך אחריות (של שנה אני מניח) וקצת יותר שקט נפשי מאשר רכב אחר שישן בכ-5 שנים

פורסם

אין סיבה שלא לרכוש רכב משומש מליסינג, מה גם שאם את מחפש משפחתית בתקציב הזה אין לך באמת הרבה בררות. רוב הרכבים המשפחתיים בשנים האלו הגיעו לליסינג וכיום נמכרות ישירות מחברות הליסינג או כיד שנייה כשהראשונה הייתה ליסינג.

דרך אגב, אצלנו וגם בחברות אחרות אפשר לקנות בתשלומים גם רכבים מיד ראשונה פרטית. יש הרבה לקוחות פרטיים שנכנסים לסוכנות ועושים טרייד-אין לרכב חדש, כשהרכב המשומש שלהם נמכר דרכנו ללקוח אחר.

בתקציב שלך אפשר למצוא כל מיני משפחתיות טובות - פורד פוקוס, רנו מגאן, ניסאן אלמרה ומיצובישי לאנסר. אם תגדילי עוד טיפה את התקציב (בעזרת תשלומים או מימון) תוכלי להגדיל עוד יותר את מגוון הרכבים ואפילו לקבל רכבים ממודל מתקדם (למשל 2008 או 2009).

• תוכן חדש...