Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני לפני לידת ילד ראשון,

כרגע יש לי רכב קומפטי וישן שנת 98

אני מחפש רכב משפחתי שיהיה בטיחותי ומשפחתי שיתאים לכיסא לתינוק ויהיה בו מספיק

מקום לעגלה לתינוק.

מבחינת מחיר התקציב שלי מאפשר רכב בסביבות 60,000 ואני מעדיף רכב שנת 2007+ לפחות

שישמש לפחות ל-5 שנים.

לאור מחירי הדלק חשוב לי שהרכב לא יהיה שתיין דלק

חשבתי בכיוון של טויוטה,הונדה,מאזדה.

אשמח לקבל טיפים והמלצות

פורסם

כסבא שמשנע נכדים, גם אני וגם הבת שלי מאד חשבנו על רכב מתאים עבורי (היא קיבלה בירושה את הרכב הקודם שלי, משנת 2007).

אני מבין שבמסגרת התקציב שציינת ניתן לרכוש רכב בן שלוש שנים בערך, כלומר מודל שמיוצר גם היום.

ישנם כמה טיפים שלדעתי אוכל לתרום:

1. בגאז' גדול. כי זה לא רק עגלה.

2. רצוי עיגוני איזופיקס שהם בטיחותיים יותר

3. אפשרות לביטול כרית האויר הקדמית ימנית

4. שרצפת הרכב תהיה גבוהה.

לדעתי הרכב המתאים לכם הוא ניסן טידה. אני לא כל כך יודע על העיגונים והכרית במודלים הראשונים שלו אבל מעבר לכך הוא רכב אמין, גבוה, מודרני יחסית, בגאז גדול ונח מאד, לדברי שניים שעובדים איתי ומשנעים את הדור הצעיר מאד בהם.

לי אישית יש מיצובישי לנסר מהדגם החדש שעונה על כל הדרישות אבל אני לא יודע אם התקציב שלכם מאפשר זאת.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...