Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

ברשותי קיה פרייד שמרעישה כאשר אני מבצע פניות (ימינה ושמאלה). מדובר על נקישות שמגיעות מאיזור הגלגלים הקדמיים.

באחד המוסכים אמרו לי שצריך להחליף את הציריות (ימין ושמאל קדמי) אבל מכיוון שזה יקר אז אפשר לשפץ את הציריות.

המוסך הביא לי הצעת מחיר של ציריות משופצות + תפוחי הגה + עבודה + מע"מ ב-1400 ש"ח

מוסך אחר אמר לי שצריך רק להחליף את הפעמונים והביא לי הצעת מחיר של 500 ש"ח.

מדובר בהבדל רציני בין שני המוסכים (הבדל בקביעה האם לשפץ או לא).

איך אני יכול לדעת האם באמת צריך לשפץ את הציריה ?

תודה לעוזרים.

פורסם

לא נפוץ שצריך להחליף את מוט הציריה עצמו. מדובר במקרים שהוא קיבל מכה או התעוות מסיבה אחרת וגורם לרעידות בזמן נסיעה.

כמעט תמיד כשאומרים בעיה בציריה הכוונה למפרקי הצירייה (פעמונים בשפת היום-יום).

בציריה משופצת לוקחים את שלך, מחליפים לה פעמונים וגומיות ומחזירים אותה.

הבדל במחיר בין שני המוסכים אמור לנבוע מכך שבמקרה היקר הוא מחליף עוד חלקים (שלא ברור מהתיאור שלך למה צריך להחליף אותם). יכול להיות שהוא ראה שהם במצב לא טוב.

כך בחשבון שגם בפעמונים ייתכן ויש כאלו מאיכות טובה ואחרים מאיכות ירודה. עלייך לוודא מה בדיוק מרכיבים לך.

פורסם

אף אחד משני המוסכים לא הסתכל ישירות על הציריה, אלא ביסס את ההערכה שלו על סמך נהיגה שלקחה בדיוק 30 שניות.

כיום אין לי רעידות בזמן הנסיעה.

מה אמור להיות מחיר של זוג פעמונים טובים ?

פורסם
אף אחד משני המוסכים לא הסתכל ישירות על הציריה, אלא ביסס את ההערכה שלו על סמך נהיגה שלקחה בדיוק 30 שניות.

כיום אין לי רעידות בזמן הנסיעה.

מה אמור להיות מחיר של זוג פעמונים טובים ?

אם הבעיה היא רק בפניות והגלגל משמיע טיקטוקים החלף את הפעמונים ואל תשפץ שום צירייה, זו דרך לעשות עליך כניראה קופה. כמו שנאמר ציריות קומפלט לא ניפגעות כימעט לעולם אלא רק הפעמונים. פעמון אחד נע בסביבות ה-150-200 ש"ח. עם עבודה זה אכן ייצא משהו כמו 500. לך על זה.

:)
פורסם

500 ש"ח זה אכן מחיר זול לשיפוץ של שתי ציריות.

יותר זול מזה, זה רק פירוק - שם כל ציריה תעלה סביבות 100-150 ש"ח (ללא עבודה על התקנה).

פורסם
500 ש"ח זה אכן מחיר זול לשיפוץ של שתי ציריות.

יותר זול מזה, זה רק פירוק - שם כל ציריה תעלה סביבות 100-150 ש"ח (ללא עבודה על התקנה).

אני חושב שהבנת לא נכון : 500 ש"ח זה המחיר להחלפת 2 פעמונים בלבד (חומרים + עבודה).

שיפוץ 2 ציריות + החלפת 2 פעמונים = 1400 ש"ח (חומרים + עבודה)

• תוכן חדש...