Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בעקבות הצעה של חבר חשבתי לי: אולי בעצם במקום הבחירה שלי לרכב 2005 שאינו קטן ב-40K ש"ח בערך - שהיא פורד פוקוס - למה לא לבדוק רכבים מ-2004 באותו מחיר, שאולי יתנו לי תמורה יותר טובה?

אז איזה רכבים מומלצים בקריט' האלה? אין לי התנגדות גם לרכב מנהלים (מונדיאו?)...

סלחו לי על הסטיגמות אבל אני מנסה לפשט את העסק, ולכן - נרתע מצרפתיות בגלל אמינות ומגרמניות בגלל עלות תחזוקה, יתרון ליפניות בגלל אמינות.

תודה!

פורסם

כך בחשבון שתחזוקה של רכב מנהלים תיהיה משמעותית יותר יקרה מאחזקת משפחתית סטנדרטית אם זה: בביטוח, טיפולים יותר יקרים, אגרת רישוי (טסט), צריכת דלק. חפש רכב לפי צרכים. אם פורד פוקוס עונה לצרכיך אין טעם לחפש פורד מונדאו שתיהיה יותר יקרה לתחזוקה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אם אני מבין אותך נכון, אתה מתלבט בין פוקוס 2005 למונדיאו 2004?

כדאי שתשאל את עצמך מה זאת תמורה עדיפה בשבילך. מונדיאו גדולה יותר, מרווחת יותר ובדרך כלל גם מאובזרת יותר. אבל אם אתה גר בעיר ואין לך חנייה פרטית או שאתה עושה הרבה קילומטרים ועלות הדלק מכבידה עליך, אז כנראה שלא תצליח להנות מהיתרונות שלה. באופן כללי יש פה ושם כל מיני רכבים גדולים שנמכרים במחירים נמוכים יחסית אבל השאלה היא מה בעצם הקריטריונים שלך...

פורסם

אוקיי, תודה רבה! לא ידעתי שרכבי מנהלים יהיו משמעותית יותר יקרים לתחזוקה... אז אני מניח שהם לא רלוונטיים כי אין לי צורך ברכב מנהלים, רכב משפחתי מספיק לגמרי. אז על אילו רכבים אתה ממליץ?

פורסם

ציין צרכים, מה חשוב לך ברכב הבא שלך, כך יהיה ניתן לכוון אותך לרכב המתאים.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...