Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כשנה בערך קניתי את הסיאט איביזה 1.4 SC במבצע של ה 87,000 שקל.

ברכב הכל מצוין, עובד.

אבל הבעיה היא שרשום ברישיון שיש 6 כריות אוויר ברכב, כתוב על הקורות מקדימה AIRBAG.

לפני כחודש התקנתי רמקולים ברכב והייתי צריך להעביר כבלים בקורות לאחורה בפתיחת קורות ראיתי משהו מוזר מאוד, לא הייתה כרית אוויר בקורה, למרות שכתוב שיש 6 כריות אוויר ברישיוןף אז זה בעצם 4 כריות אוויר (למרות שעכשיו אני כבר לא יודע כמה באמת יש באוטו :roll:...)

השאלה שלי מה אני יכול לעשות בנושא כזה? לפנות לצמפיון? רשות רישוי?

כמובן שזה גם הודעה לכל בעלי הסיאט האחרים שאולי גם אצלהם זה ככה!!!

תודה :)

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם

הכריות הן לאורך הגג - כריות וילון. רק הכיתוב הוא על הקורה, לא הכריות עצמן.

פורסם

אם אני זוכר נכון לדגם של ה-1.6 יש 6 כריות וב-1.4 יש רק 4 אבל אל תתפוס אותי במילה.

הזוג כריות האחרון אמור להיות ממוקם מעל החלון.

הסמל של הכרית אוויר בקורה הוא כמדומני כדי להזהיר לא לשים חפצים באזור כי יש כריות בדפנות של המושבים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם הכריות היו מעל החלון אז גם הייתי רואה כי העברתי שם חיווט...

אולי זה מוסתר או משהו אבל אני מאוד מבולבל מהעניין הזה.

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

• תוכן חדש...