Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני מחפש רכב ראשון בתקציב של 60K, חשוב לי המראה והביצועים.

כמובן שעדיף כמה שיותר חסכוני בדלק אבל שזה לא ישפיע על ההצעה שלך (כמו כן גם לגבי עלות הטיפולים).

שיהיה אוטומט, מעדיף שנתון 2007 ומעלה משומש כמובן.

מעדיף סופר מיני, אבל פתוח לעוד הצעות.

תודה :)

פורסם

אם לא הייתה כותב "ביצועים ונראת טוב", הייתי אומר לך שברולט ספארק.. למרות שנראת טוב זה עניין של טעם וביצועים זה יחסי. אבל היא ידנית אז אפשר לרדת מזה..

אז לעניין,

אני חושב שכצעיר, אני מאמין אתה יכול להסתדר אחלה , אם איזה רכב 1.4 אוטומט , סיאט איביזה 2007 או איזה פולו תתאים לך בול לצרכים שלך.

אני מבין אבל שלפולסואגן מוסך יותר יקר, אז אם זה מפריע לך אז תשקול קצת את האפשרות. למרות שפולו יכולה להתאים בול אני מאמין.

פורסם
אם לא הייתה כותב "ביצועים ונראת טוב", הייתי אומר לך שברולט ספארק.. למרות שנראת טוב זה עניין של טעם וביצועים זה יחסי. אבל היא ידנית אז אפשר לרדת מזה..

אז לעניין,

אני חושב שכצעיר, אני מאמין אתה יכול להסתדר אחלה , אם איזה רכב 1.4 אוטומט , סיאט איביזה 2007 או איזה פולו תתאים לך בול לצרכים שלך.

אני מבין אבל שלפולסואגן מוסך יותר יקר, אז אם זה מפריע לך אז תשקול קצת את האפשרות. למרות שפולו יכולה להתאים בול אני מאמין.

חשבתי על פולו, יחסית לקט' הזו יש לה מנוע טוב? איך היא בהשוואה לסוויפט?

פורסם

בוקר טוב,

הסוזוקי סוויפט יכולה להתאים לדרישות שכתבת אבל היא לא הכי חסכונית בדלק. בסך הכל מדובר במכונית עם ביצועים טובים בזכות המנוע ואחזקה די זולה.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

אוקיי תודה.

אני מתלבט בין גולף מודל ישן יותר לבין פולו מודל מאוחר יותר, מה אתם אומרים?

ד"א ראיתי שפולו 07 נפח 1.6 חזקה משמעותית מ1.4 (יותר מ-20 כ"ס), מה הקאץ'?

פורסם

אין קאצ.. היא חזקה יותר, זריזה יותר, מאובזרת יותר ובעלת גיר חכם יותר (5 הילוכים במקום 4) ככה שיותר נעים לנהוג על הרכב

אפילו מבחינת תצרוכת דלק ההבדלים הם מינורים

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

בוקר טוב,

אני מבינה מההודעות שלך שאתה בחור צעיר, בלי ילדים קטנים או הרבה ציוד שאתה צריך לסחוב. לכן אני חושבת שאין שום בעיה שתרכוש פולו קטנה אך חדשה יותר.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

• תוכן חדש...