Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני להזמין מאי ביי (האנגלי ) ערכת נורות "מקורית" קומפלקט לרכב שלי, היא עולה ממש זול למי שרוצה להזמין גם כ-100 ש"ח

היא כוללת כמעט את כל הנורות ברכב נורות ו4 פיוזים.(תאורה פרונט,רברס\איתות\תאורת סלון ונורית לוח שעונים וכו')

השאלה שלי היא כזאת ישנה נורה שהיא אחראית על תאורת השעונים, האם משהו יכול להסביר לי איך אפשרי לגשת לשם- אני יודע שזה כנראה לא כל כך פשוט אבל אני אשמח אם משהו יוכל להסביר לי.

http://cgi.ebay.co.uk/Head-Light-Lamp-Bulb-Fuse-Kit-VOLKSWAGEN-GOLF-vw-/300532349445?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item45f91fba05

תודה רבה מראש על התגובה.

פורסם

איזה גולף ברשותך גולף דור 4 או 3.

שים לב ! באתר שמסרת רשום שהסט מתאים לגולף/גולף פלוס מה שמצביע על בלבול מסויים מכיוון שסט מנורות לגולף דור 4 לא מתאים לגולף דור 5.

אני מציע לך לרכוש נורות איכותיות תוצרת HELLA אצל גל-אור בת"א במקום מנורות ללא שם.

איזה כייף לי :)

פורסם

תאורת לוח השעונים והמחוונים ברכבך היא תאורת לדים מסוג SMD (התקנת משטח) כלומר החלפה של הלדים מצריכה ידע וניסיון באלקטרוניקה.

בשלב ראשון אני מציע לך לבדוק את מפסק האורות (הכפתור העגול בצד שמאל) שהוא בדרך כלל מתקלקל ולכן אין לך תאורה בלוח השעונים.

פנה למוסך רון בכדי שיחליף לך את הכפתור רק לשם בדיקה ובמידה וזה לא יפתור את הבעיה הוא יעזור לך בתיקון לוח השעונים.

מצורפת תמונה של לוח השעונים ברכבך.

untitled.jpg

פורסם

תודה רבה לך על התגובה.

במקרה אני מהנדס אלקטרוניקה,

אבל איני יודע איך לגשת ללוח שעונים (איך להוציא אותו)?

פורסם
במקרה אני מהנדס אלקטרוניקה,- אתה בחברה טובה כולם בפורום מהנדסים ומכונאי רכב 8)

לפני כול עבודה על לוח השעונים יש להוציא את המפתח מהסווי'ץ !.

1. משוך את ההגה מכסימום מהלך לכיוון הנהג והורד אותו כלפי מטה.

2. הוצא בזהירות את כיסוי הפלסטי שמספרו 1 והרכב אותו על החלק העליון של גלגל ההגה שמספרו 2.

3. הוצא את שני ברגי הטורקס.

4. הוצא בזהירות את לוח השעונים (שים לב שיש מאחורי לוח השעונים קיים קונקטור של 28 או 32 פינים שעלייך לנתק לפני הוצאת הלוח לגמריי).

בכול מקרה אתה תתקל בבעיה לרכוש לדים מתאימים קרי בעלי עוצמת תאורה וזווית תאורה מתאימים.

אל תשכח לבדוק תחילה את מפסק האורות !

1.jpg

פורסם

לשם הבנה קלה של השרטוט הוצאתי את ההגה אחרת הוא היה מסתיר לך את הברגים.

בקיצור אין צורך לפרק את ההגה.

• תוכן חדש...