Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברי הפורום, בן דודי היקר שמשרת ביחידה קרבית סיים טירונות ומוסמך 05 מעוניין לצאת מהיחידה עקב סיבות אישיות שעל פי הערכת המפקד האישי אינן עילה לעזיבת היחידה, הבעיות הם הורים חולים שמצבם הוחמר לאחרונה, בין היתר אב חולה סכרת קשה ואמא שכברה לאחרונה ניתוח ומרותקת למיטה וחוץ מהעניין שזה הוריד חלק מההכנסה בבית היא גם צריכה עזרה בתיחזוק הבית (ניקיונות פסח ואפילו פעיליות בסיסיות כמו כביסה וכו׳).

כבר יש שיחת קב״ן בדרך ושיחת מ״פ שככל הנראה תוביל לשיחת מג״ד, אך כאמור הם לא חושבים שזו עילה לצאת מהיחידה, ואם כן אז זה רק לחימוש או משהו שאפילו גרוע יותר ממקומו הנוכחי.

אנא עיזרו לי לעזור לו לעזור למשפחתו בעצות מועילות למעבר לתפקיד של ג׳ובניק. 

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חפירות למש"קית ת"ש - אין משהו אחר, שיעשו לו ביקור בית ויראו שאבא במצב בעייתי ואמא מרותקת למיתה, שיביא דו"חות כלכליים שיציגו את מה שאמרת, כל זה אמור לאפשר לו במקרה הרע ת"ש 3, ובמקרה הטוב 5\7.

רק לקחת בחשבון שבצבא דברים עובדים לאט וזה יקח מס' שבועות עד שכל העניין יאושר, האם יש לחברך אחים\אחיות?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כמו שציינו, אתה הולך כל יום למשקית ת"ש ובוכה שם.

לרוב המשקיות ת"ש הם בחורות חמודות שנוטות לעזור, קרה לי שנפלתי על משקית קצת מגעילה ולא ממש דאגה אבל זה גם טופל בזמנו.

לשגע שהוא רוצה להישאר ביחידה אבל נקרע בין הבית ליחידה ובלי הקלות בשירות הוא יאלץ לבחור, והבחירה תהייה הבית.

קובי

פורסם

אני יודע שאני אומר משהו שלא יהיה מקובל פה על הרבה אנשים , אבל אם השיחת מג"ד לא עוזרת , וטופס 55 לא עוזר , אז לדעתי יש לערוק לתקופה ארוכה כדי לקבל גחל"ת בכלא הצבאי.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

הבעיה הניצבת היא שמסתכלים רק על הברוטו שהוא כאמור עובר את המינימום, בפועל לאחר הוצאות הנטו כמעט וכלום ולהורים יש מינוס בבנק, שלא תבינו לא נכון יש מה לאכול בבית ויש 3 טלויזיות ובית שנראה טוב מסודר וכולה בן 12 שנה וזה בתכלס מה שהצבא מסתכל בביקור בית.

יש לו אחות משוחררת ועוד אחות קטנה בחטיבת ביינים, כאמור לא בן יחיד, אך הממשיך של המשפחה, ההורים פוחדים לאבד אותו עוד חודשיים שלושה כשיעלה לעזה.

עריקות תגרור כלא ודפוק וזה מצב לא רצוי.

ראוי לציין שהאחות בזמנו ניסה לבקש עזרה כלכלית אך לא קיבלה כי מהביקור בית היא לא ראויב.

המטרה שךו היא לצאת לעבוד ולעזור לפרנס את המשפחה, וגם אם יצליח לצאת מקרבי השיבוץ כנראה יהיה בחימוש כמתקן נגמשים או משהו כזה שעושה יומיות מאוחרות (יש לציין כי יש לו רישיון לנגמ״ש).

פורסם

אני לא מכיר הרבה שהצליחו לצאת מהחטיבה שאני הייתי בא.

הרוב הגדול שיצא זה אלו ששיבצו אותם בתפקידים פיקודיים בבסיסים שונים אחרי קורס מכ"ים.

נדיר מאוד.

בכל אופן אם המצב הוא לעזור בבית, אפשר לחשוב על ג'וב כמו טבח בחטיבה שהוא נמצא בה שיוצא הביתה שבוע שלם.

למי שהציע פה את הרעיון עם הכלא והגחלת.

אכן זה עוזר, אבל בינינו אף אחד לא רוצה רקורד של עריק כשהוא מנסה להתקבל לעבודה אחרי השירות שלו.

אני יודע בוודאות שמשהו שהוא רוצה הוא לא יקבל, התפשרות חייבת להגיע מצידו.

סה"כ המצב הסוציו אקונומי כמו שאתה מספר עומד על הדעת.

מכיר אחרים במצבים גרועים יותר אשר לא יצאו ואפשר להגיד עליהם שהם ניסו הכל.

בהצלחה.

פורסם

טבח בחטיבה שעושה שבוע שבוע זה גם אופציה טובה, למרות שאני בספק עם זה אפשרי.

מה היא גחלת? ועריקות תגרור מאסר ארוך שלא משתלם, גם נפקדות קצרה לא תשתלם.

מה הוא טופס 55?

כרגע השאיפה היא באמת לטבח ביחידה, אך יהיה קשה להגיע לתפקיד הזה.

במיוחד שכדעתם היא שהמצב הוא בסדר.

פורסם

יכול להיות שזה רק אני ויכול להיות שזה הולך להיות קצת מעליב אבל.. אם יש לו אחות גדולה שיכולה לעזור ואחות קטנה שיכולה לעזור וכמו שאמרת יש בית יפה ו3 טלביזיות, אז מה שדפוק זה ההתנהלות הכלכלית של ההורים, מינוס בבנק שהולך וגדל זה סיבה מספיק טובה לשנמך את רמת המחיה, אולי לעבור דירה, אולי להתחיל למכור דברים ולצמצם חשבונות.

בארץ שלנו תרבות השופוני הורסת לאנשים את החיים, אנשים כלכך עסוקים ב"איך הם נראים" ו"מה יגידו" שעד שהם עוצרים ומסתכלים מסביב הם כבר בבור מאד עמוק. תחשבו על זה.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
״מזוודה״

תבדוק שוב את תרגום שלך. מדובר על תרמיל (של רובה צייד). פעם הראשונה למדתי את המושגים בDOOM עוד כשהיה חדש ומדהים בתקופת 386.

אגז, לעיניינינו: בקשה לקל"ב (לפחות זה בתור התחלה, זה כבר יציאה מאותה יחידה) + הת"ש זה הדבר שצריך לשאוף אליו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

למי שהציע פה את הרעיון עם הכלא והגחלת.

אכן זה עוזר, אבל בינינו אף אחד לא רוצה רקורד של עריק כשהוא מנסה להתקבל לעבודה אחרי השירות שלו.

בהצלחה.

ביינתים אף אחד לא הסתכל על ה"רקורד" שלי כעריק והתקבלתי לעבודות שהלכתי אליהן. ויותר מזה , היום אני עובד בפיקוח עם רכב בחברת אבטחה , ויש לי רשיון לנשק.

בקשר לזמן בכלא , בד"כ מביאים חצי ממה שהיית בבית , אם היית חודשיים בבית תהיה 28 יום בכלא. משהו שאפשר לשרוד בשביל לראות גחל"ת.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

חבל על הדפוק (אני יודע כי אני בדפוק שלי עכשיו :cry:), אבל עריקות\נפקדות זאת באמת אופציה אחרונה.

גם לי יש בית סבבה וכשרציתי לצאת מקרבי הוצאתי את המיטה והשארתי רק מזרון על הרצפה, הוצאתי את הטלוויזיה המחשב רוב הבגדים בארון, הוצאתי את הטלוויזיה מהסלון ושמתי את הכול אצל השכנים, בקיצור גרמתי לבית שלי לראות כמו חורבה שאין לי איפה לישון ואין לי אוכל במקרר, זה הוציא אותי מהר מאוד מקרבי אבל קיבלתי רק תומכ"ל חמשושים, אבל היה עדיף על מה שהיה לי

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
מסכים עם ״מזוודה״

הרסת לי את הבטן :D

שלקייס זה תרמיל... של קליעים לא של טיולים :).

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

האחות עובדת במשרה חלקית ומממנת פסיכומטרי ואת העתיד שלה כמובן, האחות הקטנה יכולה לעזור רק בבית ובכל זאת גיל ההתבגרות ובעיותו.

ההתנהלות בבית לא משנה, אנחנו לא בתוכנית של אלון גל כרגע.

מהו קל״ב, ומהו גחל״ת?

בקיצור המטרה היא לא לפתור בדרך שונה את הבעיה אלא לפתור בדרך של יציאה מקרבי.

• תוכן חדש...