Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כי אני לא מבין אם לדוגמא יש לי רכב כזה ויש לי חניה פרטית בבית פרטי, למה אני צריך את הקבלן הזה?

כדי שתוכל לשלם יותר מס, כמובן!

כידוע, "מס ההכנסה - שלך ובשבילך". וגם "מלווה מרצון ומלווה בששון", ועוד ססמאות כרצונך. העקרון לא משתנה.

דני

• תגובות 304
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דיברתי על הנושא עם אבי ארוך, מנכ"ל UMI כששאלתי אותו מספר שאלות לגבי הוולט.

כרגע יש חוק שאוסר על טעינה לא מנוהלת. קשה לי להאמין שהמדינה תוותר על החוק הזה, במצב כזה ובהנחה שהרכבים האלה יתפסו נפח שוק גדול יותר עם השנים המדינה תראה את הפרות החולבות הגדולות ביותר במשק שלה דוהרות חופשיות לעבר האופק.

בהנחה שהחוק הזה לא יבוטל, אין ספק שייכנסו לתחום הזה ספקי תשתיות אחרים. כרגע זה חלק מהבדיקות שנעשות לפני שיווקה של הוולט בישראל.

אם מישהו יצליח לטרפד גם את זה, זו תהיה באמת חתיכת שקשוקה.

דר"א, קשה לי מאוד להאמין שמישהו באמת יוכל לאכוף את החוק הזה, הרי אף אחד לא יכול למנוע ממך להכניס את השקע לתקע הרגיל, גם אם יש לך תקע מיוחד של תשתית מנוהלת.

פורסם

יפה מאוד, הם יכולים לבכות כמה שבא להם... 30+ שנים של מס בלו מסיבי שהממשלה נהנתה ממנו הולך להסתיים בשנים הקרובות, ושיתחילו לתכנן איך לקצץ בתקציבים במקום מאיפה להשלים את המסים!

לא יעזרו כל התוכנות "ניהול" בין הרכב לשקע - שום חברת תוכנה לא הצליחה להגן על התוכנה ליותר מיום-יומיים עד שנפרצה, אותו דין יהיה לתוכנה כזו, היא פשוט תיפרץ, או תיעקף באופן כלשהו.

רוצים לחייב מס לפי קילומטרים בזמן הטסט? בכיף!! אותה פסקה לעיל בתוקף - פעם זה היה מד אוץ' מכני, היום זה אלקטרוני ועוד יותר קל לזייף אותו בלי לפרק חצי דשבורד. :twisted:

ישימו לנו GPS באוטו כדי לקרוא את נתוני המיקום ולחשב כמה נסענו? בכייף!! אין פשוט מתוכנת "עזר" שפשוט תשכתב מחדש את ערכי המיקום שנקראים ממנו, ישירות לזיכרון :twisted:

נקמת הציבור מגיעה - והרבה מוקדם מהצפוי, ניחוש שלי, שעוד כ 7 שנים, יהיו קיצוצים משמעותיים בתקציבי מדינות בכל העולם, בהתאם לקצב המעבר לחשמליות.

וחוץ מזה, בסופו של דבר הציבור שונא את המיסים פה - אנחנו לא באמת מדינה סוציאליסטית בסגנון מדינות סקנינביה, איפה שאנשים באמת מקבלים בחזרה את המיסים שלהם - ממשלה שתנסה לאסור על רכב חשמלי או להגביל בצורות שונות, פשוט תיפול בבחירות.

ושאלה רצינית מעט יותר: מישהו יודע איך נכנסים לרשימות ההמתנה למכוניות חדשות, ככה שלקבל כבר מהמשלוח הראשון? (שיעול)וולט(שיעול) :twisted:

פורסם

אל דאגה שלומי, הם ימצאו פתרון מהיר מאוד לנושא.

את האוצר מעניינים אך ורק השקלים שלנו, ואיכות סביבה, איכות חיים וכדומה

מעניינים להם את הביצה השמאלית.

אני מאמין שבסוף מה שהם מבשלים יתפוצץ להם בפנים, כמו שהקוטג׳ נשפך

לתנובה מהמשאיות שמחזירות סחורה, אבל זה כבר לדיון אחר.

ולעניין החשמליות, אני חושב שלא תהיה להם דרך לגבות מס דרך טעינה מנוהלת

כי הדרך מהשאלטר לרכב תהיה מאוד קצרה, וישראלים הרי אלופים בקומבינות.

זה יהיה הכרחי לעודד אנשים לטעינה מנוהלת, כדי שרשת החשמל תשרוד,

ולכן לדעתי תהיה אגרת רישוי בסגנון מה שהיה בעבר עם רכבי הדיזל.

• תוכן חדש...