Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדשבורד של הטמפרה שלי נוצרו סדקים לפני כמה חודשים (בשיא החום).

לפני שבועיים הייתי אצל החשמלאי והוא פשוט הרס לי לגמרי את הדשבורד ולא מוכן להודות בזה שהוא סיים לשבור אותו.

הוא אומר "פשוט תקנה חדש".

יש עדיין חברה שמוכרת אותם חדשים או לפחות משומשים במצב טוב?

אני מחפש באינטרנט ולא מוצא כלום, והדשבורד מתחיל להפוך לאוויר לאט לאט.

מדובר רק בחלק שמופיע בתמונות, לא בכל הדשבורד.

זה רק החלק שמעל ההגה והקונסולה המרכזית.

Tempra (4).JPG

פורסם

זה לא הדשבורד, אלא מסגרת פלסטיק שבתוכה נמצא לוח השעונים שמתחבר אל המסגרת עם ברגים.

המסגרת הזאת (עם לוח השעונים) מתפרקת מהדשבורד ע"י פרוק ברגי אלן למעלה ליד השמשה הקדמית ובורג מלמטה

ליד מתג ההצתה, בורג נוסף ימינה יותר.

בצד שמאל של ידית האורות, 2 ברגי אלן בתא החפצים הקטן, 2 ברגי צלב מלמטה ובורג צלב נוסף לגמרי בצד שמאל של הפלסטיק שאותו תראה כשדלת הנהג פתוחה.

לאחר ניתוק כל חיבורי לוח השעונים אתה מוציא את כל הפלסטיק עם לוח השעונים ותריס האויר השמאלי וכשאתה הופך אותו ניתן לראות את הברגים שמחברים את לוח השעונים אל מסגרת הפלסטיק.

נסה למצוא מסגרת פלסטיק כזאת משומשת בפרוקיות רכב וסביר למדי שאם יש היא תימכר לך עם כל לוח השעונים.

לנוחות העבודה - שחרר את ידית כוון גובה ההגה והורידו לגמרי למטה.

בהצלחה ובברכה - רפי לין

פורסם

הפירוק הוא ממש לא בעיה.

אני עזרתי לחשמלאי לפרק את זה לפני שהוא החליט להחזיר את זה למקום בלי העזרה שלי.

השאלה היא איך אפשר להשיג את החלק הזה במצב טוב, כי בטמפרה זו מחלה רצינית והסיכויים למצוא משומש במצב סביר הוא קלוש ביותר.

פורסם

רק בשיטוט בפרוקיות רכב תוכל לראות בעיניך אם יש להם מסגרת פלסטיק כזאת שלמה ויפה.

איני מאמין שכאן יש מישהוא שברשותו פיאט טמפרה לפירוק ושיש בה פלסטיק מתאים כזה,

אבל ללא תקווה לניסים חיינו לא שוים.

בברכה - רפי לין

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש למישהו מושג איך קוראים לחלק הזה באנגלית?

אם אני לא אמצא, אאלץ להוציא את זה שיש לי ולעשות לו שיפוץ בעצמי (וזה לא ייראה טוב כי אני Useless לגמרי בכל מה שזה עבודה עם חומרים).

פורסם

אני במקומך הייתי מפרק את חתיכת הפלסטיק הזאת מחדש ומחזק אותה באמצעות פיבר

ואח"כ צובע/מרפד בגוון הדש בורד המקורי.

פורסם

אני בדעה של PINTOS

על מה שתמצא בפירוקיות בטח לא במצב יותר טוב.. לצערי ולצער הרבה איכות הפלסטיק בשנים האלה ולפני ירודה מאוד.לנו היתה רגטה שמורה מאוד ואיפילו שהיתה מכוסה רוב הזמן פשוט התפוררה.. ועוד סתם להשוואה סוברו מאותם שנים ויותר נמוך . אפילו סדק אחד אין. בהצלחה:)

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

הדשבורד של הטמפרות ידוע כאחד הדפוקים מבחינת איכות חומרים.

זו החולשה הכי גדולה של הרכב הזה.

כרגע אני מחפש איך אפשר להשיג את החלק בחו"ל או פשוט לחזק אותו בצורות שונות.

עוד אפשרות היא ממש להשקיע בזה יום שלם ולייצר אחד חדש שזהה למקור, מפיבר או אפוקסי.

בשביל זה צריך את הטרחה של לעשות תבנית.

• תוכן חדש...