Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חווית נהיגה שלי על הרכב:

נסעתי על הונדה ג'אז 1.4 אוטומט שנת 2008 של ידידה והדוושות הרגישו לי כמו מקשי מקלדת, הברקס לא נותן שום תחושת בטחון אפילו במהירויות נמוכות, וההגה לא מרגיש מחובר לגלגלים מספיק כאילו אני נוהג באיזה סימולטור זול של ניד פור ספיד עם הגה צעצוע.

נסעתי בעליית הדסה עין כרם בירושלים והאוטו בקושי סחב לי על 70 אחרי שהצמדתי את הדוושה לרצפה, מה לעשות ש83 כ"ס זה ממש אבל ממש לא מספיק לי.

אחרי שעשיתי סיבוב ובאתי לרדת באותה הירידה באחד הסיבובים האוטו ממש זרק תחת לנתיב הנגדי והייתי במהירות של 50 קמ"ש מקס', אז גם האחיזה לא משהו לכתוב עליו הביתה, אז סליחה מכם כל בעלי ההונדות ג'אז, אבל אותי לא קניתם.

אבל יפה להם להונדה, יודעים לייצר צעצועים אמינים =]

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

נתונים של סקר אמריקאי, בהתאם לכך לגרסאות אמריקאיות (בד"כ שונות מהגרסאות האירופיות הנמכרות אצלנו) ומדובר במכוניות חדשות (עד גיל 3 שנים) - כאשר הישראלי הממוצע מתיחס לרכב בן 3 בוגר ליסינג כלרכב חדש.

בקיצור - לא רלוונטי למקומותינו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לנו יש הונדה ג'אז נובמבר 2008 אוטומת LS

לא יודע על איזה 70 אתה מדבר, אבל ההונדה שלנו נוסעת עם מזגן, ושלושה נוסעים בעליה לכרמיאל מכיוון עכו, על 100 110 חופשי ועוד הרב מרווח לדוושה, אולי ההונדה של הידידה שלך לא מתוחזקת כמו שצריך, אבל אבא שלי אמר שזה האוטו שהוא הכי מרוצה ממנו עד כה.

מקשי מקלדת? אני אישית לא ניסיתי ללחוץ על מקלדת עם כפות הרגליים שלי, אז אני לא יודע מה להגיד לך על ההערה הזו, אבל הבלם רגיש בטירוף (בחיי נסעתי על הונדה ג'אז, סיויק 99 ומגאן 2007 של המורה נהיגה) וביחס למכוניות האלו, הבלם מצוין, תיבת ההילוכים מושלמת, היא שקטה, מעבירה הילוכים חלק ללא כל צליל (בהשוואה לסיויק 99 אוטומת, וKIA FORTE 11 חדשה שכל הילוך שהיא מעבירה נשמע די חזק), האפשרות של ה7 הילוכים והשליטה הידנית בלחצנים מאחורי ההגה היא גם אפשרות נחמדה מאוד.

אה, ושלא נדבר על החסכוניות של הרכב, ועל זה שהוא לא רואה מוסך חוץ מטיפולים כמובן.

על מיכל אחד (42 ליטר) אנחנו בדרך כלל עוברים בין 580 ל680 ק"מ בנסיעה שברובה, עירונית! כן, אין לי בעיה לצלם לכם כמה האוטו עבר מהתדלוק האחרון עד שהתרוקן המיכל אם זה מה שצריך כדי לשכנע פה מישהו, אבל אלו הם העובדות, האוטו הזה מושלם למדינה שלנו, הוא סוחב, הוא חסכוני והוא קטן.

זוהי דעתי.

הייתי רוצה גם להוסיף, שמדובר בג'אז הדור הקודם ולא הנוכחי, הדור הנוכחי מכיל תיבה רובוטית מסריחה, פחות חסכוני ויקר בטירוף ללא שום הצדקה, כאשר אפשר בכיף לקנות ג'טה/אוקטביה או כל אוטו ליסינג ועוד להשאר עם עודף.

פורסם
לנו יש הונדה ג'אז נובמבר 2008 אוטומת LS

לא יודע על איזה 70 אתה מדבר, אבל ההונדה שלנו נוסעת עם מזגן, ושלושה נוסעים בעליה לכרמיאל מכיוון עכו, על 100 110 חופשי ועוד הרב מרווח לדוושה, אולי ההונדה של הידידה שלך לא מתוחזקת כמו שצריך, אבל אבא שלי אמר שזה האוטו שהוא הכי מרוצה ממנו עד כה.

מקשי מקלדת? אני אישית לא ניסיתי ללחוץ על מקלדת עם כפות הרגליים שלי, אז אני לא יודע מה להגיד לך על ההערה הזו, אבל הבלם רגיש בטירוף (בחיי נסעתי על הונדה ג'אז, סיויק 99 ומגאן 2007 של המורה נהיגה) וביחס למכוניות האלו, הבלם מצוין, תיבת ההילוכים מושלמת, היא שקטה, מעבירה הילוכים חלק ללא כל צליל (בהשוואה לסיויק 99 אוטומת, וKIA FORTE 11 חדשה שכל הילוך שהיא מעבירה נשמע די חזק), האפשרות של ה7 הילוכים והשליטה הידנית בלחצנים מאחורי ההגה היא גם אפשרות נחמדה מאוד.

אה, ושלא נדבר על החסכוניות של הרכב, ועל זה שהוא לא רואה מוסך חוץ מטיפולים כמובן.

על מיכל אחד (42 ליטר) אנחנו בדרך כלל עוברים בין 580 ל680 ק"מ בנסיעה שברובה, עירונית! כן, אין לי בעיה לצלם לכם כמה האוטו עבר מהתדלוק האחרון עד שהתרוקן המיכל אם זה מה שצריך כדי לשכנע פה מישהו, אבל אלו הם העובדות, האוטו הזה מושלם למדינה שלנו, הוא סוחב, הוא חסכוני והוא קטן.

זוהי דעתי.

הייתי רוצה גם להוסיף, שמדובר בג'אז הדור הקודם ולא הנוכחי, הדור הנוכחי מכיל תיבה רובוטית מסריחה, פחות חסכוני ויקר בטירוף ללא שום הצדקה, כאשר אפשר בכיף לקנות ג'טה/אוקטביה או כל אוטו ליסינג ועוד להשאר עם עודף.

אני מציע לך לבוא עם הרכב שלך לטיול מעיינות בהרי ירושלים, ולדחוף אותו אל הקצה.

אחרי שתשמע אותו צועק הצילו בעליית הקסטל, תפנה ימינה בגשר הראל וסע לטיול כיפי באזור עין כרם, עין חנדק, הסטף והר הטייסים.

מעבר לזה שזה מקומות מדהימים, שאני ממליץ לבקר בהם בלי שום קשר לסוג האוטו שבו אתה נוהג...

אתה תוכל לבחון את האוטו שלך בכמה מהכבישים הכי מאתגרים שיש במדינה שלנו, ואז אולי יהיו לך תובנות שונות.

הג'אז זה אוטו לנסיעות עירוניות נטו, ובעיקר לערי המרכז השטוחות יחסית, ולנסיעות קטנות מפה לשם.

לעיר הררית כמו ירושלים הוא יהיה פחות אידיאלי, וגם לנסיעה ארוכה אין שם מספיק מרווח ונוחות ל-5 אנשים.

פורסם
אני מציע לך לבוא עם הרכב שלך לטיול מעיינות בהרי ירושלים, ולדחוף אותו אל הקצה.

אחרי שתשמע אותו צועק הצילו בעליית הקסטל, תפנה ימינה בגשר הראל וסע לטיול כיפי באזור עין כרם, עין חנדק, הסטף והר הטייסים.

מעבר לזה שזה מקומות מדהימים, שאני ממליץ לבקר בהם בלי שום קשר לסוג האוטו שבו אתה נוהג...

אתה תוכל לבחון את האוטו שלך בכמה מהכבישים הכי מאתגרים שיש במדינה שלנו, ואז אולי יהיו לך תובנות שונות.

הג'אז זה אוטו לנסיעות עירוניות נטו, ובעיקר לערי המרכז השטוחות יחסית, ולנסיעות קטנות מפה לשם.

לעיר הררית כמו ירושלים הוא יהיה פחות אידיאלי, וגם לנסיעה ארוכה אין שם מספיק מרווח ונוחות ל-5 אנשים.

צודק לגבי ה5 אנשים, הוא גם לא מתיימר להיות אוטו שמציע מרווח לחמישה אנשים, לגבי המקומות - ביקרתי בחלקן, לא עם האוטו ולכן אני לא אתווכח ואזרוק מילים באוויר, אבל בעליות רבות לכרמיאל האוטו סיפק את הסחורה.

אבל עדין, זה לא סותר את העובדה שהוא נחשב להכי אמין.

פורסם
צודק לגבי ה5 אנשים, הוא גם לא מתיימר להיות אוטו שמציע מרווח לחמישה אנשים, לגבי המקומות - ביקרתי בחלקן, לא עם האוטו ולכן אני לא אתווכח ואזרוק מילים באוויר, אבל בעליות רבות לכרמיאל האוטו סיפק את הסחורה.

אבל עדין, זה לא סותר את העובדה שהוא נחשב להכי אמין.

אני חושב שהכל יחסי, ואני אסביר למה הכוונה:

יש נהגים שדורשים מהרכב שלהם יותר, יותר נסועה שנתית, יותר ביצועים, יותר מקום להעמסה...

ONCE אתה "מעמיס" על הרכב יותר ויותר, התקלות צפות למעלה.

יש לי שאלה אליך כאדם חושב: למה מוניות שזה הרכבים עם הנסועה הכי גדולה במדינה לא קונים הונדה בכלל וג'אז בפרט?

למה חובבי שיפורים/נהיגת שטח לא קונים הונדה כמעט וג'אז בפרט?

למה? כי זה רכב שלא מצטיין בכלום כמעט.

כשאתה לוקח אוטו קטנטן שלא מעמיסים עליו בכלל ביומיום ועושה נסיעות קטנות מפה לשם, אז זה מה שנקרא בעגה "אוטו שמור",

שמשמש בד"כ כאוטו משני במשפחה, לא עושה נסועה שנתית גדולה, ולא סוחב יותר מידי משקל.

זה הכי הגיוני שיש שהאוטו יהיה אמין יותר ויגרר פחות למוסכים מאשר בוא נגיד איזה סקודה אוקטביה דיזל מונית שנוסעת אולי פי 10 נסועה שנתית מהג'אז, זה לא הופך את הג'אז מבחינתי לאמינה יותר או טובה יותר.

ולא התחלנו בכלל לדבר על הכבישים בארץ, והאקלים שפשוט מתעללים ברכבים האירופאים.

פורסם

כבר ציינתי לא פעם שאמינות זה מושג כללי למדי, לא רק הנסועה והמשקל כמו שהבחור מעליי ציין הם משתנים.

אחזקת הרכב, כגון: טיפולים בזמן ,מכונאי מקצועי שמבין עיניין ושמירה כללית על הרכב זה גם פונקציה.

אופן הנהיגה הוא משמעותי ביותר ,אני יכול ליסוע 65K ברכב וכל מה שמתקלקל זה נורה אחורית שעלתה לי 19 ש"ח (מאזדה 3 אגב) ואני מבטיח לך שאני יכול להרוס כל אוטו ,ואני מתכוון לכל אוטו ב200 ק"מ.

הבעיה בשרשורים האלה זה שכל מי שיש לו את הרכב הנדון בשרשור ,לצורך המקרה הנ"ל הונדה ג'אז ,ישר יקפוץ ויגיד שזה הרכב הכי אמין הכי מהיר והכי טוב ועושה את עליות ירושלים יותר מהר מהפורשה GT3 שיצא לי לראות היום עושה את העליות האלה.

ואז יבואו כל בעלי המאזדה 3 שנעלבו מהכותרת ויתחילו לבלבל תביצים שזה הרכב הכי אמין כי הוא יפני ושום דבר לא יקלקל אותו (חוץ מצונמי).

כמובן שלא נשכח את בעלי VAG שישר יקפצו ,כי גרמני זה אמין. אפילו יזרקו פה מדי פעם מושגים כמו TSI וDSG ללא שום קשר לנושא. סת כי לא יכול להיות שיהיה נושא בלי זה.

אז בינינו ,לא מאזדה ולא סקודה ולא מיצובישי זה רכב אמין, רכב אמין זה רכב שהנהג שמטפל בו ונוהג בו הופך אותו לאמין ,אז כן קראו מקרים שהיו תקלות ייצור ודברים בסגנון ,אבל ברוב המקרים זה נטו היחס שהרכב מקבל. יצא לי לחוות על בשרי שרכב שמקבל אהבה ,מחזיר אהבה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כבר ציינתי לא פעם שאמינות זה מושג כללי למדי, לא רק הנסועה והמשקל כמו שהבחור מעליי ציין הם משתנים.

אחזקת הרכב, כגון: טיפולים בזמן ,מכונאי מקצועי שמבין עיניין ושמירה כללית על הרכב זה גם פונקציה.

אופן הנהיגה הוא משמעותי ביותר ,אני יכול ליסוע 65K ברכב וכל מה שמתקלקל זה נורה אחורית שעלתה לי 19 ש"ח (מאזדה 3 אגב) ואני מבטיח לך שאני יכול להרוס כל אוטו ,ואני מתכוון לכל אוטו ב200 ק"מ.

הבעיה בשרשורים האלה זה שכל מי שיש לו את הרכב הנדון בשרשור ,לצורך המקרה הנ"ל הונדה ג'אז ,ישר יקפוץ ויגיד שזה הרכב הכי אמין הכי מהיר והכי טוב ועושה את עליות ירושלים יותר מהר מהפורשה GT3 שיצא לי לראות היום עושה את העליות האלה.

ואז יבואו כל בעלי המאזדה 3 שנעלבו מהכותרת ויתחילו לבלבל תביצים שזה הרכב הכי אמין כי הוא יפני ושום דבר לא יקלקל אותו (חוץ מצונמי).

כמובן שלא נשכח את בעלי VAG שישר יקפצו ,כי גרמני זה אמין. אפילו יזרקו פה מדי פעם מושגים כמו TSI וDSG ללא שום קשר לנושא. סת כי לא יכול להיות שיהיה נושא בלי זה.

אז בינינו ,לא מאזדה ולא סקודה ולא מיצובישי זה רכב אמין, רכב אמין זה רכב שהנהג שמטפל בו ונוהג בו הופך אותו לאמין ,אז כן קראו מקרים שהיו תקלות ייצור ודברים בסגנון ,אבל ברוב המקרים זה נטו היחס שהרכב מקבל. יצא לי לחוות על בשרי שרכב שמקבל אהבה ,מחזיר אהבה.

יפה אמרת, הכל תלוי באופן האחזקה והשימוש, וכמובן ייעוד הרכב.

פורסם

בא נתחיל מיזה שהכללללל תלוי בלי קשר לעולם המוטוריקה, שוב אני צעיר, ואני מתכתב פה וקרוא על מנת ללמוד ולתת דעה אישית על מנת ללמוד מטעויות, ההונדה ג'אז שלנו בהחלט עושה קצת מאוד, בנובמר היא תחגוג 3 שנים אצלנו ועברנו 35 אלף ק"מ שזה כלום, אומנם כשאני יקבל את הרישיון אני יתחיל לנסוע עליה הרבה, הרכב משרת מצוין את המשפחה שלי , למה? כי כל מה שאנחנו עושים זה מדי פעם (פעמיים בשבוע) אמא שלי נוסעת עליה לעבודה, אבא שלי בכלל נוגע בה רק כשאנחנו נוסעים לקריות (חצי שעה נסיעה) וכל השאר אני הולך לשחוט אותה, בגלל זה הוא מושלם, כי התחזוקה סבירה (אומנם יקרה בהשוואה לרכבים קודמים שהיו לנו (דיהטסו YRV 02 , פונטו 96, ואונו 93), שום אני אומר, אין לי ספק שאתם יודעים יותר ממני, אני רק רציתי לתמוך ב"כתבה" הזו עם דעה אישית, שלמשפחה שלי, האוטו מצוין.

זה הכל :-)

פורסם

שני הסנט שלי:

יש לנו בבית 2 מזדות 3 ספיריט עם מנוע 2000, האחת משמשת את הבן שלי והיא יד שניה משנת 2005, השניה רכב חדש שנרכש לפני 8 חודשים בעבור אשתי.

בשתי המכוניות לא נרשמו שום בעיות, למעט נתיך של מערכת בקרת האקלים (מס' 71) שנשרף ברכב של הבן, הוחלף ומאז הכל פועל כסדרו.

מאידך, לאשתי היתה פולקסווגן פולו שנרכשה חדשה ונמכרה אחרי 42,000 ק"מ כשהיא על גרר, מה הוחלף ברכב הזבל הזה?

דיסטרביוטר

צינורית וואקום של ברקס

לוח שעונים !!! - התקלקל

חלקי פלסטיק התפרקו בלי סוף

ולבסוף הרכב התחמם בשל טרמוסטט תקול נגרר למוסך ונמכר כשהוא על גרר לאיזה אידיוט שראה רכב שמור מאוד וחשב שפולקסווגן - כי חיים רק פעם אחת...

שימו לב שכל התקלות הופיעו בחלקים שהם ללא תחזוקה ושאמורים להחזיק לאורך כל חיי הרכב.

אז נכון שזו רק ההתרשמות שלי ונכון שאם ה"דוקטורים" במרכזי י-ם היו מתנהגים כמו בני אדם ובהגינות, יתכן שהייתי נשאר נאמן למותג.

הצירוף של רכב בעייתי עם יבואן נוראי כזה היה מעל לכוחותי...

פורסם
שני הסנט שלי:

יש לנו בבית 2 מזדות 3 ספיריט עם מנוע 2000, האחת משמשת את הבן שלי והיא יד שניה משנת 2005, השניה רכב חדש שנרכש לפני 8 חודשים בעבור אשתי.

בשתי המכוניות לא נרשמו שום בעיות, למעט נתיך של מערכת בקרת האקלים (מס' 71) שנשרף ברכב של הבן, הוחלף ומאז הכל פועל כסדרו.

מאידך, לאשתי היתה פולקסווגן פולו שנרכשה חדשה ונמכרה אחרי 42,000 ק"מ כשהיא על גרר, מה הוחלף ברכב הזבל הזה?

דיסטרביוטר

צינורית וואקום של ברקס

לוח שעונים !!! - התקלקל

חלקי פלסטיק התפרקו בלי סוף

ולבסוף הרכב התחמם בשל טרמוסטט תקול נגרר למוסך ונמכר כשהוא על גרר לאיזה אידיוט שראה רכב שמור מאוד וחשב שפולקסווגן - כי חיים רק פעם אחת...

שימו לב שכל התקלות הופיעו בחלקים שהם ללא תחזוקה ושאמורים להחזיק לאורך כל חיי הרכב.

אז נכון שזו רק ההתרשמות שלי ונכון שאם ה"דוקטורים" במרכזי י-ם היו מתנהגים כמו בני אדם ובהגינות, יתכן שהייתי נשאר נאמן למותג.

הצירוף של רכב בעייתי עם יבואן נוראי כזה היה מעל לכוחותי...

צ'מפיון עושים עוול נוראי לקונצרן VAG בארץ, וזה יגיד לך כל בעל רכב VAG שאי פעם ניזקק לשירות שלהם, כולל את עבדך הנאמן.

זה לא אומר כהוא זה על איכות הרכבים שמייצר הקונצרן, עובדה לכך נעוצה בהצלחה הרבה שגורפים הרבה מאוד מהרכבים של הקונצרן בשאר העולם והנאמנות ששומרים לו אנשים שבבעלותם יש או היה רכב של VAG למרות חוסר השיווק שלו בארץ, ולמרות ריבוי הזבל היפני/קוריאני בליסינגים והצפת השוק בכל העודפים שלהם.

כמו שכבר נתתי כאן דוגמא עם המוניות - הרכבים עם הנסועה השנתית הכי גבוה, שקונים המון תוצרת VAG ולא איזה מאזדה 3 למשל, אז לבוא ולהגיד שבגלל שהייתה לך חוויה קשה עם פולו אחת ולהסיק מזה מסקנה על כלל רכבי הקונצרן, זה פשוט חוסר הבנה מוחלט.

בשביל לאזן את הסיפור שלך, אני אספר על חבר שלי שבבעלותו מאזדה 3 2006, שעשתה לו כאב ראש שנה שלמה, שהפנס הימני היה כל הזמן נשרף לו, וכמה פנסים שהוא לא החליף התקלה נמשכה, ואחרי שהוא החליף את כל בית המנורה התקלה גם נמשכה, עד שלא מצאו איזה נתיך שגרם לכל הקצרים האלה והחליפו אותו.

יום אחרי שהחליפו את הנתיך, הוא לא שמר מרחק מאיזה וולבו והתנגש בו מאחור מהירות של 30 קמ"ש מקס', המאזדה התפרקה לחתיכות, המכסה מנוע עף, הטמבון ז"ל, הכנפיים התפרקו לחתיכות ויש מכה בשאסי, כריות האוויר לא עבדו ובמזל החבר יצא בשלום. לוולבו הייתה בקושי שריטה קטנה על הטמבון האחורי.

אז כן, תסלח לי, רכב שמתפרק ככה מכל תאונה קטנה, שורף את הכיס בחלפים ולא בטיחותי בעליל, אני לא אנהג עליו בחיים, כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

כן כן, תמיד יבוא זה שיגיד שחבר שלו/גיסו/אבא שלו נכנס עם מאזדה במרצדס/במוו/פאביה(:roll:) והמאזדה התפרקה לרסיסים אבל הרכב האחר? בקושי שריטה!

אם אתה חושב אגב שהאיביזה שלך יותר בטוחה או זולה לאחזקה, אתה בהחלט חי בסרט.

בקשר לאמינות, אני בעל מאזדה 3 בציר 06 עם 0 תקלות עד היום, חוץ מטיפולים שיגרתיים לא רואה שום מוסך ושום גרר.

פורסם
כן כן, תמיד יבוא זה שיגיד שחבר שלו/גיסו/אבא שלו נכנס עם מאזדה במרצדס/במוו/פאביה(:roll:) והמאזדה התפרקה לרסיסים אבל הרכב האחר? בקושי שריטה!

אם אתה חושב אגב שהאיביזה שלך יותר בטוחה או זולה לאחזקה, אתה בהחלט חי בסרט.

בקשר לאמינות, אני בעל מאזדה 3 בציר 06 עם 0 תקלות עד היום, חוץ מטיפולים שיגרתיים לא רואה שום מוסך ושום גרר.

לרגע לא הכנסתי את האיביזה שלי לדיון. ולא אמרתי את צמד המילים "זול לאחזקה".

בבקשה אל תכניס לי מילים לפה.

הרכב שלי שנת 2001, למה שלא תשאל מישהו עם איזה גולף GTI שנת 2008 כמה תקלות עד היום היו לו?

אולי איביזה קופרה? או אולי נלך בכלל טיפה יותר גבוה לאיזה פאסאט? אולי איזה סקודה אוקטביה?

כשאתה שואל אותם לגבי התקלות, תשאל אותם גם לגבי נושא הבטיחות, תשאל לגבי כמות הנסועה השנתית שהם עושים עליו, אופן הנהיגה, כמה כסף האוטו דורש לאחזקה, וכמובן התחושה שהרכב מעניק לנוסע בו.

אה וכמובן הכי חשוב, איפה הרכב מטופל!

ורק אז תשווה עם איזה הונדה ג'אז, או מאזדה 3, וגם אז זה לא יהיה מדוייק כי לכל אחד מהרכבים יש ייעוד אחר.

מוסך צ'מפיון - היבואן של VAG זה חבורה של גנבים וחאפרים לא נורמליים, שעושים עוול עצום לקונצרן הזה. :x

אם לא השירות הדפוק שלהם, היית רואה הרבה יותר אנשים שנשארים נאמנים למותג.

מאזדה כולם קונים וחושבים שזה טוב רק כי לשכן יש, ו"אפקט העדר" המטומטם שיש בישראל מוליך את כולם שולל.

מאזדה זה רכב שמכל מכה הכי קטנה צועק הצילו, כמו נעל מזכוכית שבמחוץ נראית יפה ונוחה, אבל מתפרקת מכל מכה.

אני מכיר אישית עוד 2 חברים שעשו טוטאל לוס למאזדות שלהם מתאונות לא הכי קשות שיש.

הרכב הזה אמין מאוד עד התאונה הראשונה.

אז כן, תסלח לי אבל הייתי מעדיף להיות בתוך אחד מרכבי VAG בזמן תאונה מאשר מתוך מאזדה, (בעצם עדיף בכלל לא להיות בשום תאונה, אבל אם כבר אז כבר) כי איכות החומרים שם והנדסת האנוש קצת יותר גבוהה, ובגלל זה בין השאר יש גם הבדל קטנטן בכסף. מה שזול עולה יקר. :lol:

הוויכוח הזה באמת מטומטם, כי אין פה צד צודק ואין דרך להוכיח כלום.

במכונה שמורכבת מעשרות אלפי חלקים, תמיד משהו יתקלקל עם הזמן.

ואפילו 2 רכבים זהים שיצאו מהמפעל באותו יום, לא זהים בדיוק.

• תוכן חדש...