Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כמו שכתוב בכותרת , המגעים של בית נורת החנייה בפנס הימיני ברכב היה קצת בעייתי והנורת לד שלי חלקה דלקה וחלקה לא . כאשר ניסיתי להצמיד את התופסנים מנחושת בתוך הבית של נורת החניה עשיתי זאת באמצעות פינצטה ומבלי לשים לב שעדיין נורות החניה דולקות , היה ניצוץ קטן של זרם ועכשיו הנורה לא עובדת שם לחלוטין , בפנס השני עובד הכל כמו שצריך .

מה עושים ?

בתודה מראש

בן

פורסם

רפי תודה !

זה סיאט איביזה 2001/2002 כמו בסימלון , הבית פיוזים נמצא מתחת להגה (אם המידע הזה עוזר)

כיצד אני יודע איפה נמצא הפיוז השרוף ?

פורסם

חחח מוזר אך אשאל בכל זאת? איך אני שורף גם את הנורות חניה?

יש לי קסנון והנורות חניה צהובות ממש מעצבנות בעין כי העדשה שם ממש חזקה והאורות חניה נראים כמו נורה רגילה נוספת בצבע צהוב ששוכנת לה ליד הקסנון.

פתחתי מכסה מנוע וראיתי שהחוטים של הנורות חניה בצבע חום והנורה השניה מחוברת בחוט שונה,

אבל הקצה של החוט החום נראה כאילו הוא מולחם או משהו כזה, אין אפשרות לניתוק רגיל, אני יכול לחתוך עם קאטר? או שזה ישפיע על הנורות האחרות?

מצטער אם השתלטתי לך על האשכול אבל אתה הצלחת לעשות בטעות מה שאני מנסה לעשות במכוון.

פורסם

יופי אחד הורס בטעות השני רוצה בכוונה חח הרבה יותר קל ידידי זה פשוט להוציא את נורות החניה שלא תעיז לחתוך שום דבר ! אתה לא עובר טסט בלי נורות חניה ולא כדי לך להיכנס לזה אפילו , פשוט תוציא את הנורות ולפני טסט תרכיב אותן שוב

פורסם

ניסיתי אבל הדבר היחיד שמתנתק שם זה הנורה הרגילה, כאילו האורות חניה תפוסות במשהו שמעבר להבנתי הטכנית.

אלך לחשמלאי וזהו...

בהצלחה עם הנורות שלך! חח

פורסם

תודה נראה לי שעליתי על זה אבל משהו לא הגיוני צד שמאל עובד וימין לא וזה נראה כאילו הפיוז הוא אמור להישרף ולא להפעיל את שתי הנורות

פורסם

בהרבה מכוניות יש פיצול של נתיכים כך שלכל צד יש נתיך עצמאי כדי שלא יהיה מצב ששני הצדדים אינם דולקים.

לדוגמא במכוניות פיאט הנתיכים הנם בהצלבה אחד עבור אור חנייה קד' ימין ואור אחורי שמאלי ולהיפך לצד השני.

בברכה - רפי לין

פורסם
חחח מוזר אך אשאל בכל זאת? איך אני שורף גם את הנורות חניה?

יש לי קסנון והנורות חניה צהובות ממש מעצבנות בעין כי העדשה שם ממש חזקה והאורות חניה נראים כמו נורה רגילה נוספת בצבע צהוב ששוכנת לה ליד הקסנון.

פתחתי מכסה מנוע וראיתי שהחוטים של הנורות חניה בצבע חום והנורה השניה מחוברת בחוט שונה,

אבל הקצה של החוט החום נראה כאילו הוא מולחם או משהו כזה, אין אפשרות לניתוק רגיל, אני יכול לחתוך עם קאטר? או שזה ישפיע על הנורות האחרות?

מצטער אם השתלטתי לך על האשכול אבל אתה הצלחת לעשות בטעות מה שאני מנסה לעשות במכוון.

תגיד אתה מרגיש טוב?

אתה בכלל מבין את החשיבות של אורות החנייה?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

יחי ספר הרכב ( = בדקתי ואכן מפוצל גם בסיאט למי שרוצה לדעת זה הפיוז מספר 16 משמאל לימין ואכן הוא היה שרוף נסעתי לאוטו דיפו וביקשתי יפה והוא הביא לי פיוז במתנה. חיברתי נדלקתי . אני חושב שקצת שכחנו שבין השאר הפורום הזה נועד לעזור לנו בהכרה הבנה ויכולת להחליף דברים בסיסים כמו נורה או פיוז וכו אז אין באמת צורך ללכת לחשמלי בשביל להחליף פיוז זה פשוט ביזבוז כסף והפורום הזה בזמן האחרון קצת יותר מידי נהיה לי פירסומת לעסקים , נשרף פיוז גש לחשמלי רכב , נשרף נורה גש להחליף במוסך , צריך להחליף מגבים לך למוסך מורשה , יש קקי של ציפור על הגג לך ליבואן רכב , תשאלו ! תחקרו ! תחסכו ! בהצלחה חבר׳ה

• תוכן חדש...