Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

לפני חודש רציתי לרכוש רכב חדש דרך החברה "פריים מוטור"

הזמנתי שילמתי מקדמה של 2000 ש"ח שנאמר לי במידה והעסקה מתבטלת ואין שום בעיה מלוא הכסף מוחזר.

לפני שבועיים התחרטתי וביטלתי את העסקה ואמרו לי שאת הכסף אקבל תוך יומיים ..

כבר שבועיים דוחים אותי מאחד לשני ,לשלוח את הקבלות וכל המסמכים בפקס לכל מיני טלפונים,ושיחות עם המנהל,והנהלת חשבונות,הכל עשיתי כמו שביקשו,בימים האחרונים גם לא עונים,ובמידה ועונים אומרים שיחזרו אליי.

בקיצור נראה לי שאת הכסף לא אקבל בדרכים רגילות.

אז ליידיעתם ראו הוזהרתם כל אחד יעשה את השיקול שלו

בייי

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם לבקשתך הביאו רכב מסניף אחר, במיוחד כדי שתוכל לראותו, יתכן וה-2,000 ש"ח לא יוחזרו כלל.

בדוק מה כתוב על הטפסים שחתמת.

אם אתה לא מבין מה כתוב בהם, סרוק והעלה לכאן.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ממה שאני זוכר שאנחנו רצינו לקנות אוטו מיד 2 בחברה דומה, דובר על פונטו 2008 נאמר לנו שיש רכב שעולה על דרישותינו באזור אחר אמרו לנו שנשלם 2000 שח מקדמה ויביאו לנו לפה א תהרכב במידה ונתחרט לא נקבל את הכסף! אלא הוא יהיה המקדמה לכל רכב אחר שנקנה מהם וככה בעצם הם " מחייבים אותך" לקנות מהם

בדוק שזה לא המצב פה

פורסם

אחי גם שבע מרורים בנושא!

(נדמה לי שהכוכבים היו חברת קל-אוטו)

עדיף לבדוק קודם כל את החוק (שמאוד מחמיר בנושא) וכן את החוזה (שיכול להיות חוקי או לא חוקי).

לא לוותר!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המקרה כאן מאוד פשוט:

אתה באת עם כסף והם עם ניסיון ופשוט התחלפתם, הם קיבלו כסף ואתה ניסיון...... :roll:

חברים, להפסיק לחשוב עם התחת ולהתחיל לחשוב עם הראש.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

לכל המתלהמים - אני מציע לכם לבחון מה כתוב בחוזה של הזמנת הרכב.

כשרכשתי רכב בשלמה סיקסט נאמר לי במפורש שאם אחליט שלא לרכוש אצלם רכב, לא אקבל החזר של דמי ההזמנה (המשמשים להבאת רכב מסניף אחר) בסך 1500 ש"ח. בכתבה של ערוץ 10 אותם רוכשים ביקשו לקבל את דמי ההזמנה למרות שהם ידעו ואישרו בכתב שאלה לא יוחזרו להם במידה ויחליטו שלא לרכוש רכב במגרש. אגב, דמי ההזמנה יכולים לשמש עבור רכישת כל רכב אחר במגרש.

ממש סקופ ענק.

הערה כללית לגבי העליהום האוטומטי בפורום זה על רכישת רכב במגרשי הליסינג - אפשר לחשוב שאף אחד לא נפל אצל מוכר פרטי. כל המוכרים הפרטיים צדיקים. ההבדל הוא שמוכר פרטי נעלם רגע לאחר המכירה בניגוד למגרש ליסינג.

פורסם

מה אתה מבלבל במוח תגיד לי?

חברות הליסינג מצאו דרך קלה לעשיית כסף.

שום חוזה לא יכול לחייב אותי לשלם כסף תמורת חתול בשק.

500 שקל או 50 שקל או חצי שקל. אם אני לא רואה את מה שרכשתי אין לאף אחד זכות לקחת ממני כסף על סמך קשקושים בעלמא.

זה כל כך מגוחך כשהסוחר אומר לתחקירן "אתה לא יודע איך נראית טויוטה?" שאם זה לא היה עצוב הייתי נקרע מצחוק.

פורסם

חברות הליסינג מצאו דרך קלה לעשיית כסף.

שום חוזה לא יכול לחייב אותי לשלם כסף תמורת חתול בשק.

500 שקל או 50 שקל או חצי שקל. אם אני לא רואה את מה שרכשתי אין לאף אחד זכות לקחת ממני כסף על סמך קשקושים בעלמא..

תהיה סמוך ובטוח שהחוזה הזה עומד בכל מבחן משפטי.

לא רוצה להפסיד 500 שקח או 50 שקל או חצי שקל ?

אל תחתום על חוזה כזה.

בהנחה שהחותם אינו קטין או אחד שאינו מודע למעשיו, החוזה כשר לחלוטין.

מכריחים אותך לחתום ?

חפש רכב בחברה אחרת, סה טו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אשכרה מבלבל את המוח. מה שרואים בכתבה זה פשוט אחד הדברים המכעיסים ביותר שקיימים - ניצול ציני של תמימות של לקוחות, שלא מבינים על מה הם חותמים, תוך כדי שהנציגים חוזרים ומפמפמים להם שהכסף יוחזר אם הרכב לא ימצא חן. גם כן נציגים - חבורת לא יוצלחים, רמאים, שקרנים ומגעילים, שמוציאים שם רע לסוכני מכירות (שממילא השם שלהם בתחתית).

ומה שהכי מכעיס זו תגובת המשנה למנכ"ל בשלמה סיקסט. על דברים כאלה צריך לפטר בנאדם, ולא משנה כמה הוא בכיר. זה לא סתם גועל נפש, זו כוחניות ואפילו עבריינות. ממליץ לכל מי שרוצה לרכוש רכב משלמה סיקסט לראות את הכתבה הזאת ולהבין עם אילו אנשים הוא רוצה לעשות עסקים. גועל נפש.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תהיה סמוך ובטוח שהחוזה הזה עומד בכל מבחן משפטי.

לא רוצה להפסיד 500 שקח או 50 שקל או חצי שקל ?

אל תחתום על חוזה כזה.

בהנחה שהחותם אינו קטין או אחד שאינו מודע למעשיו, החוזה כשר לחלוטין.

מכריחים אותך לחתום ?

חפש רכב בחברה אחרת, סה טו.

אם החוזה היה כשר אף אחד לא היה פוצה את פיו. המועצה הישראלית לצרכנות לא נולדה היום.

אני חוזר שנית. שום חוזה כזה שמכריח אותי לקנות חתול בשק או לאבד את כספי לא יעמוד במבחן משפטי.

וזה עוד לפני שבכלל מדברים על העבריין הקטן שמאיים על הלקוח בטלפון.

אם החברות היו בטוחות במה שהן מוכרות, לא היה שום צורך בשקרים וסיפורי סבתא.

פורסם

אין בעיה - תבע אותם בבית משפט לתביעות קטנות.

תקבל את כספך מיד ובדיעבד, באחריות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...