Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

החליפו לאישתי נורות אור נמוך H7 במאזדה 3 2006 (הנורות עם הזכוכית מגדלת).

אחרי שבוע הנורות הפסיקו לעבוד והחלפתי במקום אחר בה מצאנו שנורת ימין נשברה.

אחרי דקה נורת ימין נשברה שוב. (דרך אגב, מאז הרכב כבר נסע חודש ללא שרפת נורות)

החלפנו נורת ימין ונסעתי כשאני רואה שאור ימין לא בפוקוס כמו שמאל (אור מופנה כלפי מטה). בגלל הכרותי עם מקומות החלפת הנורה ובגלל שגיליתי ש-H7 ניתנת להחלפה לבד יש לי את השאלות הבאות

האם יתכן שחוסר הפוקוס נובע מסוג הנורה (סינית) והחלפתה בפיליפס ישפר מצב?

האם יתכן שדרוש ניקוי שברים בתוך גוף המנורה? כיצד עלי לעשות זאת?

רעיונות ועצות מפי המומחים יתקבלו בתודה.

בברכה, יהודה

פורסם

או שלא הרכבת את הנורה נכון בתוך הפנס (צריכה להתאים ל-3 בליטות בתוך בית הנורה ל-3 בליטות מתכת על הנורה)

או שמה שנראה לא לא מפוקס כך צריך להיות, מכיוון שהפנסים אינם צריכים להעיר באופן זהה כדי למנוע סנוור תנועה נגדית בצד השמאלי שלך. בגלל זה מכוניות עם הגה בצד ימין האופטיקה לא מתאימה למכוניות עם הגה בצד שמאל.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אני הולך על האפשרות הראשונה של הרכבת נורה לא כפי שצריך.

כאשר החלפת את הנורה המחבר שיושב על הנורה היה שרוף? אם כן תחליף אותו הוא מקור לצרות.

את המחבר כבר החליפו, מה הקשר לפיקוס אור?

אור ימני בכלל באופסייד, אין שם בכלל 3 שגמים ולכן לא ברור לי למה לכוון,

תודה, יהודה

פורסם

אם תסתכל יותר טוב תראה שיש.

קצת לא נעים למי שלא מכיר להצליח להושיב את הנורה בדיוק במקומה גם הקליפס שתופס את הנורה קשה מאוד להושיב אותו במקום.

אני אומר קודם פרק את הנורה תצליח להבין על מה אנחנו מדברים ואז תרכיב.

• תוכן חדש...