Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם ניתן לחבר את המגברים האלה באמצעות כבל 8GAUGE? האם פיוז 40A יעשה את העובדה? מותר לשים פיוז יותר גדול על כבל כזה?

המגבר אמור להגביר קומפוננט +סאב. (עוד לא ידוע איזה)

תודה לכל העוזרים.

פורסם

ניתן? כן.

רצוי? לא.

כבל 8G איכותי ועבה יכול להחזיק קומפוננט פשוט וסאב לא חזק במיוחד, לפעמים זה גבולי, כנ"ל לגבי הפיוז 40A.

תעביר כבל 4 גייג' נורמלי שיעשה את העבודה, חבל להסתבך עם בעיות חשמל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

שלום

תראה כחשמלאי (טוב, נו, עוזר חשמלאי) אני הייתי ממליץ על שימוש בלוחץ יעודי.

אבל ברור שלא תקנה לוחץ יעודי בשביל התקנה אחד, הוא לא זול בכלל.

לכן, פתרון של סופית לחיצה הסגורה ע"י פטיש זה רעיון לא רע. רק תדאג שהמגע בין כבל וסופית מקסימלי. ואז המגע הוא מספיק טוב.

אם אתה ממש חושש שאין מגע טוב אתה יכול אחרי לחיצת הסופית למלא את החללים בבדיל ע"י הלחמה. רק זה לא כ"כ קל כמושזה נשמע. וגם כמות הבדיל לצורך כך היא לא קטנה

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

תודה על העזרה חבר'ה. אני יודע שזה נשמע טיפשי אבל אשמח לציור אם מישהו יכול. בנוסף אם למישהו יש לוחץ משומש(ל4G ומעלה) שהוא מתכוון להיפטר ממנו תפנו אליי בפרטי אולי ארכוש ממנו.:-)

פורסם

CORPSE, אל תבין אותי לא נכון. אני לא רואה שום מניעה להשתמש בסופיות דפיקה וסגירתן ע"י פטיש.

חבל להשקיע כמה מאות ש"ח למשהו שישמש אותך פעם-פעמים.

בנוסף, רוב החשמלאים סוגרים את הסופיות (אם כבר משתמשים בסופיות) ע"י פטיש וזה בסדר גמור. בלוחץ משתמשים כאשר צריך לחבר הרבה כבלים בקטרים גדולים בזמן קצר או במקום שאי-אפשר לדפוק עם הפטיש כמו חדרי UPS, חדרי שרת ותקשורת, מוקדים סלולאריים וכד'

בקיצור, קח סופית רגילה, פטיש 500-800 גרם ותדפוק לסופית את הצורה ותהיה רגוע(רק תוודא שהסופית יושבת חזק על הכבל). לדעתי לא שווה להשקיע בלוחץ, אין בזה ערך מוסף גבוה במיוחד.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

• תוכן חדש...