Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השחתת רכבים

EmptySoul
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה נושא ערוך עם הסתרת מספרי הרכב.

לדעתי זה השחתה כי הפס על הגג מעוקם ממש אם תשימו לב ובהמשל [לא צילמתי] המראה הצדדית [צד ימין] הייתה שבורה.

y4nmnfkodqzg.jpg

עוד תמונה:

0jvkzijmzzmw.jpg

מקווה שהפעם זה בסדר.

האם אנשים שמשחיתים רכבים נהנים מזה?

פורסם

גורם להמון אנשים צרי עין ו/או כאלו שצריכים להוציא עצבים המון סיפוק. עצוב שזה המצב בארץ אבל אני חושב שכולם רגילים כי לא חסרים סיפורים בפורום. :x

פורסם

יש עוד אופציה .. יותר נפוץ בארה"ב - אם אתה רב עם החברה שלך והיא יודעת שאתה חולה על הרכב שלך

תחביא אותו ! לא חסר משוגעות בעולם.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חבר של חבר קנה פיאט גרנדה פונטו חדשה מהסוכנות. אחרי שבוע בערך הוא יוצא לאוטו וקולט שעל מכסה המנוע מישהו חרט את השם "דור". בענק, על כל המכסה. זה נקרא רוע לב. כמו שבבית ספר ילדים חורטים על שולחנות, שורפים כיסאות, נערים ברחוב מרססים על קירות של בתים, זורקים זבל על המדרכה, חסרי ערך לרכוש של אחרים, זה אותו הדבר. רוע לב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אנשים שאין להם כבוד לרכוש של אחר.

למרות שיש מצב שניסו לפרוץ לו לרכב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נקמות, פריצות, חברות משוגעות. נהייתם בלשים? בגלל שבכותרת כתוב "השחתת רכבים" כולם ישר בטוחים שמדובר בהשחתה. לא חסר שלומיאלים שדופקים לעצמם מראות. מי שרוצה לפרוץ, פורץ מהצד. מה ההגיון לפרוץ לרכב מהשמשה האחורית?!

בקיצור, תמונה של מאליבו עם שמשה שבורה ואלף תסריטים אפשריים.

פורסם
חבר של חבר קנה פיאט גרנדה פונטו חדשה מהסוכנות. אחרי שבוע בערך הוא יוצא לאוטו וקולט שעל מכסה המנוע מישהו חרט את השם "דור". בענק, על כל המכסה. זה נקרא רוע לב. כמו שבבית ספר ילדים חורטים על שולחנות, שורפים כיסאות, נערים ברחוב מרססים על קירות של בתים, זורקים זבל על המדרכה, חסרי ערך לרכוש של אחרים, זה אותו הדבר. רוע לב.

כנראה שהייתי יושב בית סוהר על אחד כזה... :(

פורסם

מלא נבלות מסתובבים ברחובות.

אני עדיין כמו אחד עם קפיץ בתחת כול דקה מסץכל מהחלון לראות שלא משחתים לי את הרכב, יאוש!

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

מסכן כל מי שמחזיק רכב רודסטר :( הם בטח לא מצליחים לישון בלילה מרוב דאגה :evil:

מכר שלי וויתר על המיאטה שלו בגלל חיתוכים חוזרים ונישנים של הגג, מה גם שבגלל הוונדלים המגעילים הביטוח למכוניות עם גג ברזנט יקר כל כך, אז הם פוגעים בבעלי המכוניות גם בעקיפין.

פורסם

אם תשאלו אותי, יש מצב שפשוט נפל עליו משהו מגבוה, הוא חונה באתר בנייה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...