Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשדרג את המערכת המובנת של הרכב, fabia 2010 tsi, למערכת איכותית יותר ויחד עם זאת להשאיר את הרכב מקורי עד כמה שאפשר.

חשבתי לשדרג אולי למערכת המובנת האיכותית יותר של הקונצרן ה- RNS 510 VW/ skoda Columbus שמתאימה בדיוק לרכב שלי מבחינת מקום ושנמכרת עם הרכב באירופה, יחד אם זאת לפי מה שקראתי בארץ המערכת לא עובדת כ"כ טוב.

רציתי לדעת מאילו שהמבינים בתחום וכאלה שלהם את המערכת הנ"ל -

1. אילו פיצ'רים הקיימים במערכת חסומים לשימוש בארץ?

2. ראיתי בEBAY דיסקים עם מפות שונות למערכת, האם יש דיסק שכזה למפות ישראל?

3. בכמה נמכרת מקורית בחו"ל/ebay? כיוון שראיתי מערכות שנמכרות בהפרשי מחירים עצומים.

4. האם מערכות שנמכרות עם מערכת WIN CE שיש אפשרות להתקין עליהן IGO 8, האם הן מקוריות? כמו זאתי -

:http://www.smartauto24.com/skoda/skoda-octavia-skoda-fabia-skoda-superb-head-unit

5. עד כמה קשה ההתקנה של המערכת לבד לאדם שלא כ"כ מבין בתחום? האם זה plug&play כמו כל רדיו דיסק אחר או זה סיפור שלם?

תודה לעזורים.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני אתחיל בהקדמה, לדעתי המערכת הזאת שווה התעסקות רק אם יש לך MFD (צפיה בנתונים של המערכת ע"ג לוח המכוונים) ושליטה מכפתורים בהגה. או לחילופין אם אתה פריק של מקוריות ויש לך הרבה כסף.

לעניין :

1. הפיצ'ר היחיד שלא יעבוד לך בארץ הוא הניווט, לא קיים דיסק ניווט של ישראל וגם לא יהיה קיים (והיו הרבה דיבורים על זה בפורום בעבר שמסבירים למה). אם אתה רוצה ניווט בRNS צריך להתקין מתאם מיוחד ועוד מכשיר קטן עם WINCE שמתחבר לRNS והתענוג הזה יעלה לך בערך 5000.

2. ראה 1.

3. על מחירים אני לא כ"כ מועדכן, אני יודע שיש כמה דגמים שיצאו ולדעתי דגם C הוא החדיש ביותר וכנראה עולה יותר מהאחרים.

שים לב שלפעמים ההפרשים נובעים מכך שמדובר בבאנדל שמוכרים לך RNS+דיבורית או RNS+קיט TV in Motion שמאפשר צפיה בסרטים בDVD בזמן נסיעה.

4. ככלל אצבע מה שעם WINCE אינו RNS מקורי, זה זיוף סיני, יש יותר טובים ויש פחות.

5. פיזית ההתקנה לא מסובכת, לפעמים יש צורך בחיבור עם VAGCOM על מנת לגרום לאוטו להכיר את המערכת (במיוחד רלוונטי לנושא השליטה מההגה והMFD) וזה כבר משהו שטיפה יותר מסובך, אבל יש פה חברי פורום עם VAGCOM וגם הסברים לא רעים באינטרנט שלב-אחר-שלב איך להתקין.

אם אתה שואל אותי, בסכום כזה תשקיע עוד קצת ותן לקלאס A להתקין.

שששששששששירוקו אדומה

• תוכן חדש...