Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ובכן הגעתי הביתה

מה שיש לי זה אכן Pure Acoustics, רמקולים מעץ מהגוני איכותיים ביותר (גם אחרי 10 שנים)

כתוב עליהן במפורש - made in U.S.A

מצ"ב תמונות של רמקול ראשי שמאל גובה 100 רוחב 20 עומק 30 (ס"מ)

בתמונה השניה הסרתי את הרשת העליונה

קודם כל, הם לא עשויים מהגוני. מה שיקר ברמקולים זו התיבה, גם אם יש יחידות טובות מאוד ואפילו מצויינות, ואפילו ייחודיות לרמקול.

הם מצופים בציפוי דמוי מהגוני (טאפט, בעברית).

רמקולים חדשים, רצפתיים, של Pure Acoustics עולים 1,200 ש"ח בארה"ב, שזה סכום בלתי מתקבל הדעת לקבלת איכות מינימלית מרמקול. כמובן, יכול להיות מי שמרוצה, ואשרי וטוב לו. אני טוען שבאותו כסף אפשר להשיג איכות טובה בהרבה, מבחינת סאונד, ביד שנייה.

כתוב Made in the USA או כתוב Pure Acoustics USA?

גם אם כן, חשוב להבין, מספיק שלקחו יחידות ותיבות מסין, וחיברו אותן בארה"ב, בשביל שניתן יהיה לכתוב Made in USA.

שלא לחשוב שאי אפשר לייצר איכות במזרח. אפשר ועושים זאת מצויין, אבל לא לרמקול בגודל הזה, במחיר הזה.

רמקולי מדף בסכומים הללו, כבר שמעתי הפתעות (הגדולה ביותר Kef Coda 70, מי שיכול להשיג זוג, שיודיע לי...). רצפתי - אין סיכוי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם איכות סאונד משנה לך, לא הייתי קונה מערכת קולנוע בתקציב כזה, אלא זוג רמקולים ומגבר.

תוספת הסראונד לא שווה, לאוזני, את האיכות הגרועה שתקבל.

פורסם

שוב שלום

הרמקולים שאצלי אכן תלויים, התמונה ב90 מעלות.

לא היה לי כח לפרק את הקידמי, אז להלן מה שרשום על רמקול אחורי (חלק מהסט):

Pure Acoustics

MODEL: MD-822S

IMPEDANCE: 8 Ω

RECOMMENDED AMP. POWER: (RMS) 10~150W

FREQUENCY RESPONSE: 70Hz~20000Hz

SENSITIVITY: 85dB+-2dB

Made By Gold Sky Inc. (U.S.A)

SPECIAL EDITION

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם
לפני זמן לא רב שאלתי פה בפורום בשרשור של מישהו אחר, אם החברה הזו איכותית או מדבקה.

התשובה שקיבלתי - מדבקה.

אבל, ממחקר קטן שערכתי (או במילים אחרות - כמה דקות באמצעות גוגל) התברר לי שזה אינו מוצר מדבקה, כלומר לא מיוצר בסין ונמכר למשווקים שונים שמדביקים על המוצר את שם החברה שלהם, אלא חברה עצמאית שיושבת בארה"ב, עם שורשים ישראלים, שמפתחת ומייצרת בעצמה רמקולים. נכון, החברה ללא מסורת ארוכת שנים, הרמקולים שהיא מייצרת הם low end ואודיופיל אמיתי ואפילו חצי אמיתי לא יתקרב אליהם, אבל הם מתומחרים בהתאם ולא מתיימרים להיות משהו אחר.

בקיצור - לא כל מוצר זול שמכוון לפלח שוק עממי הוא מותג מדבקה.

זה אותו שם pure acoustics, אבל הלוגו לא נראה אותו דבר , יש כמה לוגואים של הש/ם הזה , אז מה זה אומר ? מדבקות

פורסם

מה זה אומר ? לא יודע. אולי מיתוג מחדש ? אולי מיתוג שונה לשווקים שונים ? אולי חיקויים ?

קשה לדעת ללא פירוט נוסף או לפחות תמונות.

הנה דוגמאות למוצרי מדבקה (האמנם ? )

logo-mazda.jpg

logo-fiat.jpg

פורסם

שלא תתבלבל, אין קשר בין עיצוב שונה של הלוגו למוצר מדבקה.

מוצר מדבקה הוא מוצר שלא פותח ע"י המשווק. חברה שמייצרת רמקולים לא קונה מוצר OEM כלשהו, שמה מדבקה, מתוך שאיפה עיקרית לקנות בזול ולמכור בזול. חברה שמייצרת רמקולים (גם אם ע"י צד שלישי), דואגת לפתח מוצר ייחודי, ע"י מהנדסים שעובדים אצלה, גם אם הייצור לא נעשה על ידה.

זה נכון גם לגבי מותגי אופניים, מקררים ועוד.

זה ההבדל.

זה לא אומר שאין מי שמרוצה ממוצרי מדבקה (מקררים, אופניים, רמקולים...), אבל אילו המוצרים הכי פחות איכותיים.

• תוכן חדש...