Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון של WINDOWS 7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי לדעת איפה אני יכול לבדוק , לכמה מחשבים אני יכול להתקין את הוינדוז 7 עם רישיון רגיל?

כלומר האם ניתן להתקין על 2 מחשבים את אותו הוינדוז ? בצורה חוקית? עם אותו קוד?

תודה

פורסם

מה הבעיה לבדוק ברשיון עצמו?

יש ל-MS כל מיני סוגי רשיונות,

ורשיונות מסויימים לאופיס למשל מתירים התקנה על מחשב אחד נייד ואחד נייח של אותו משתמש.

למע"פ אני לא חושב שיש דבר כזה, אבל מה שקובע זה רק הרשיון עצמו...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

איזה רישיון ברשותך? (איזה סוג WINDOWS)

OEM/RETAIL או משהו אחר של חברות?

אם מהראשונים אז זו התקנה לכל מערכת.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

OCTANE, אני מניח שמדובר בגרסא רגילה, או OEM או כמו של ארגון המורים שמגיעה במעטפה שחורה עם מדבקת קוד מאחור, בכל מקרה מדובר על רשיון אחד למערכת.

אם הייתה לך גרסא / רישוי עסקי כבר היית יודע מזה.

פורסם

אכן של ארגונים המורים.

אוקי תודה לגבי זה.

עכשיו לשאלה הבאה, במחשב הנייד שלי במקור הגיע עם ויסטה יש עכשיו את הוינדוז 7 (המדובר )

בויסטה אין לי שימוש, האם אני יכול להתקין את הויסטה על הנייח ולהתשמש בקוד שהיגיע עם הנייד?

פורסם

אתה צריך להוריד גרסאת התקנה של VISTA OEM.. בעקרון זה יכול לעבוד.. לא שמעת ממני.

פורסם

שכחתי לשים נקודה אחרי הלא

בעקרון ברשיונות לשימוש ביתי לכל מחשב צריך רשיון.

אלא אם כן יש לך עסק בבית או שיש סיבה אחרת טובה לזה שיהיה לך הכל חוקי אני לא רואה סיבה להוציא כל כך הרבה כסף על זה

פורסם
אכן של ארגונים המורים.

אוקי תודה לגבי זה.

עכשיו לשאלה הבאה, במחשב הנייד שלי במקור הגיע עם ויסטה יש עכשיו את הוינדוז 7 (המדובר )

בויסטה אין לי שימוש, האם אני יכול להתקין את הויסטה על הנייח ולהתשמש בקוד שהיגיע עם הנייד?

טוב, מניסיון אישי שלי (יש לי WIN7 שאמא שלי קנתה כי היא מורה) ניתן להתקין את המערכת על נייח אחד, או על נייד אחד. לא ניתן על שניהם-המערכת חסמה אותי ונאלצתי לבחור במה להתקין.

אתה יכול להתקין את הויסטה על הנייח ואת הWIN7 על הנייד התקנה מלאה לגמרי מה DVD עם קוד של המורים ("רשמית" לא ניתן כי WIN7 בא בגרסת "שדרוג" אם אתה קונה דרך ההסכם של המורים אבל יש טריק איך לבצע זאת). במחשב שאני משתמש בו התקנתי WIN7 בהתקנה מלאה מתקליטור של שדרוג.

אבל לא שמעת את זה ממני :twisted:

• תוכן חדש...