Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושי אחרי מיגון לקיץ ניתקלתי בחבילת מיגון-רשת לשטח { גב, כתפיים, חזה ומרפקים וגם חגורת גב - והכל מחובר ברשת }. זה מאד מאוורר, זה מאד מאסיבי, פחות "עבה" ממעיל { המעיל שיש לי לחורף מסתיר לי חלק מהמראות }. במעיל צריך להוסיף מיגון גב, אין מיגון חזה, ואין חגורת גב, בנוסף - הוא נראה פחות מאוורר.

השאלה היא - האם זה יעיל גם ברכיבת כביש { לא משהו קיצוני - אחרי הכל - XT500 } ?

הנסיעות שלי הן בעיקר באיזורים עירוניים , וקצת שטח קל .

תודה.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם
בחיפושי אחרי מיגון לקיץ ניתקלתי בחבילת מיגון-רשת לשטח { גב, כתפיים, חזה ומרפקים וגם חגורת גב - והכל מחובר ברשת }. זה מאד מאוורר, זה מאד מאסיבי, פחות "עבה" ממעיל { המעיל שיש לי לחורף מסתיר לי חלק מהמראות }. במעיל צריך להוסיף מיגון גב, אין מיגון חזה, ואין חגורת גב, בנוסף - הוא נראה פחות מאוורר.

השאלה היא - האם זה יעיל גם ברכיבת כביש { לא משהו קיצוני - אחרי הכל - XT500 } ?

הנסיעות שלי הן בעיקר באיזורים עירוניים , וקצת שטח קל .

תודה.

הגררות של 30 ס"מ על אספלט, תקרע את הבד, תפריד את המגינים, ותשאיר אותך חשוף למטרים הבאים של ההחלקה. (גם במהירות 40 קמ"ש אפשר להתגלגל כ-5 עד 15 מטרים על האספלט).

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

בנוסף למה שהכRוב אמר, תבדוק טוב טוב את עמידות הרשת הפנימית

לשפשופים.

אתה לא מאמין מה רשת לא יוצלחת עושה לעור בנפילה מ20 קמ"ש.

Moo Moo

------------

רוכב עד CSC75, ונותן בראש.

תגידו יש אייקון פרה פה?

פורסם

לא חשבתי שעד כדי כך שיקרעו המיגונים.........טוב.

הענין הוא שאני רוכב בשטח לא מתוך תכנון מראש אלא מתי שבא לי, בד"כ אחרי יום עבודה קצר - במקום לרכב ישר הביתה אני עובר באיזה "שטח" קודם.

לכן אני רוצה שיהיה לי מיגון עליון אחד שיהיה טוב גם לשטח.

יש איזה אריג/חולצה שאפשר לתפור על המיגון-רשת { אגב, זה השם ה"מקצועי" של העיסק הזה? } על מנת למנוע את התפרקותו במגע עם אספלט?

תודה.

פורסם
לא חשבתי שעד כדי כך שיקרעו המיגונים.........טוב.

הענין הוא שאני רוכב בשטח לא מתוך תכנון מראש אלא מתי שבא לי, בד"כ אחרי יום עבודה קצר - במקום לרכב ישר הביתה אני עובר באיזה "שטח" קודם.

לכן אני רוצה שיהיה לי מיגון עליון אחד שיהיה טוב גם לשטח.

יש איזה אריג/חולצה שאפשר לתפור על המיגון-רשת { אגב, זה השם ה"מקצועי" של העיסק הזה? } על מנת למנוע את התפרקותו במגע עם אספלט?

תודה.

כן, זה נקרא מעיל אנדורו :lol:

פורסם

מהאין תגובה הרועמת אני מבין שהתשובה שלכם היא שאי אפשר לעשות את מה שאני רוצה ואין מוצר מדף שעושה את מה שאני רוצה........

אם זה נכון, אני אאלץ לתכנן את גיחותי לשטח............חבל.

פורסם

תאמת שאני חושב שעם הרשת לא תהיה בעיה כיאחרי הכל המיגונים באים תפורים מעל הרשת והם נמצאים באזורים הבולטים שבדרך כלל משתפשפים על הכביש כמו בטן,גב, כתפיים ומרפקים...אבל הכי חשוב זה כפפות

זה מה שאני אומר לכל אחד שנוסע בלי כלום עליו- שלפחות ישים כפפות.

ת'אמת גם אני סבלתי בקיץ כשנסעתי עם מעיל עור של לרט ורציתי לקנות מעיל רשת או חולצת רשת עם מיגונים -אבל לא יצא.

haters will hate

פורסם
מהאין תגובה הרועמת אני מבין שהתשובה שלכם היא שאי אפשר לעשות את מה שאני רוצה ואין מוצר מדף שעושה את מה שאני רוצה........

אם זה נכון, אני אאלץ לתכנן את גיחותי לשטח............חבל.

:roll: אבל בדיוק בתגובה מעלייך, המליצו לך על מעיל אנדורו... :roll:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
תאמת שאני חושב שעם הרשת לא תהיה בעיה כיאחרי הכל המיגונים באים תפורים מעל הרשת והם נמצאים באזורים הבולטים שבדרך כלל משתפשפים על הכביש כמו בטן,גב, כתפיים ומרפקים...אבל הכי חשוב זה כפפות

ת'אמת גם אני סבלתי בקיץ כשנסעתי עם מעיל עור של לרט ורציתי לקנות מעיל רשת או חולצת רשת עם מיגונים -אבל לא יצא.

עזוב לרגע מה אתה חושב, ותלמד מהניסיון של אחרים באשכול הודעות זה שאמרו בפירוש, בהודעות לפנייך, שמיגון הרשת שווה לתחת.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

פורסם

בצורה שבה זה ניכתב, תוך מיעוט בפרטים , לא ידעתי איך להתיחס לזה. באמת יש כזה...זהו המינוח המקצועי למיגון רשת........סתם בא לי ליסתלבט עליך........

עכשיו - מה זה בדיוק הדבר הזה? החנויות בענף מכירות את המעיל הזה? אוורור?

תודה.

פורסם
סתם בא לי ליסתלבט עליך........

ואתה עוד מצפה לתשובה רצינית ממני אחרי משפט שכזה? :roll:

אני לא הגולש "להסתלבט עליו סתם", במידה ואתה מעוניין להמשיך לכתוב כאן בפורום.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

פורסם

עזוב לרגע מה אתה חושב, ותלמד מהניסיון של אחרים באשכול הודעות זה שאמרו בפירוש, בהודעות לפנייך, שמיגון הרשת שווה לתחת.

ניסיון? והאם הניסיון הזה עוזר במשהו? עשה לי טובה כל אחד יכול לברבר מניסיון ,

כמה פעמים שמעתי שמניסיון צריך קסדה איכותית שחובה להשקיע בפירמה טובה בכל הנוגע לקסדות, שקסדה פשוטה קיימת בכדי לצאת מידי חובה (נכון לגבי ק.חצי)...

אז יש גם ניסיון מהצד השני קסדה של זאוס ששרדה תאונה כואבת...

חבר שלי נסע לתומו בירידה ואיזה ג'יפ לא ציית לעצור וחסם אותו, הוא נכנס בו ועף מעליו היישר לחומה של איזו וילה, נכנסבה עם הראש ואז הגדר מהעץ שהייתה על החומה נפלה לו על הראש... לקסדה שלום וגם לבחור.

אני חושב בהיגיון - אם המיגונים נמצאים במקום הנכון אז לא תהיה בעיה ואם אתה מוכן תארגן רשת שכזאת ואני אשים אותה עליי, אשכב על הכביש ואאחוז ברכב נוסע .

זה לא חשוב איפה אתה נופל אלא איך אתה נופל.

ד"א לא הייתי פה המון זמן ואני שמח לראות שהחלפת את הבנדיט...

haters will hate

פורסם

ניסיון? והאם הניסיון הזה עוזר במשהו? עשה לי טובה כל אחד יכול לברבר מניסיון ,

כמה פעמים שמעתי שמניסיון צריך קסדה איכותית שחובה להשקיע בפירמה טובה בכל הנוגע לקסדות, שקסדה פשוטה קיימת בכדי לצאת מידי חובה (נכון לגבי ק.חצי)...

אז יש גם ניסיון מהצד השני קסדה של זאוס ששרדה תאונה כואבת...

חבר שלי נסע לתומו בירידה ואיזה ג'יפ לא ציית לעצור וחסם אותו, הוא נכנס בו ועף מעליו היישר לחומה של איזו וילה, נכנסבה עם הראש ואז הגדר מהעץ שהייתה על החומה נפלה לו על הראש... לקסדה שלום וגם לבחור.

אני חושב בהיגיון - אם המיגונים נמצאים במקום הנכון אז לא תהיה בעיה ואם אתה מוכן תארגן רשת שכזאת ואני אשים אותה עליי, אשכב על הכביש ואאחוז ברכב נוסע .

זה לא חשוב איפה אתה נופל אלא איך אתה נופל.

ד"א לא הייתי פה המון זמן ואני שמח לראות שהחלפת את הבנדיט...

מבחני ריסוק למשל זה משהו שעושים בשביל הכיף. מאיפה האומץ (טיפשות) להמליץ לאנשים שלא להשקיע במיגון ועוד ממישהו שלפי ההודעות נראה שאין לו מושג על מה הוא מדבר?

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

למה אתה חושב שאין לי מושג על מה אני מדבר ?

אני פשוט מאמין במה שאני אומר ומוכן להתערב עלכך ולהוכיח על עצמי...

לא אמרתי לבן אדם לקחת לנסות אלא שאני מוכן לנסות...

ותאמין לי שאני יודע עד כמה המיגון חשוב אני לא אגיד שאני חייב את חיי למעיל שלי אבל ללא ספק הוא חסך לי כאב רב .

לא יודע לי זה מוזר להשקיע בכל המיגונים שיש כי מי יודע מה יקרה, ואם אני אחליק ותעלה עליי משאית? המעיל יעזור לי? הכפפות יועילו במשהו? לא.

אז לא תמיד צריך לחשוב על הסצינה הכי גרועה...

תסע על האופנוע שלך כשכולך עטוף בפצפצים , תדביק כריות לקסדה

אולי אפילו תבנה כלוב התהפכות על האופנוע כי מי יודע מה יקרה....

שום דבר בחיים לא בטוח - יש בטוח יותר ויש בטוח פחות.

אומרים שסקס מסוכן אז משתמשים בקונדום - שיכול להיקרע - אז מה עושים מתנזרים מסקס?

לא, פשוט עושים את זה .

ככה זה בחיים - הכל מסוכן - אוטו מסוכן, אופנוע מסוכן , ללכת מסוכן, לנשום מסוכן ...

לפי הראש שלך כל בעל פיור צריך לרכב עם חליפה מלאה, כפפות מעור, קסדה של 6K ש"ח.

כי נפילה ב40 מסוכנת לא פחות מנפילה לתהום כשמשקולות לרגלייך ... ולתת דוגמאות זה דבילי אז סליחה.

ולכתוב הודעה מאוד ארוכה זה מפגר אז שוב סליחה.

haters will hate

פורסם
למה אתה חושב שאין לי מושג על מה אני מדבר ?

אני פשוט מאמין במה שאני אומר ומוכן להתערב עלכך ולהוכיח על עצמי...

לא אמרתי לבן אדם לקחת לנסות אלא שאני מוכן לנסות...

ותאמין לי שאני יודע עד כמה המיגון חשוב אני לא אגיד שאני חייב את חיי למעיל שלי אבל ללא ספק הוא חסך לי כאב רב .

לא יודע לי זה מוזר להשקיע בכל המיגונים שיש כי מי יודע מה יקרה, ואם אני אחליק ותעלה עליי משאית? המעיל יעזור לי? הכפפות יועילו במשהו? לא.

אז לא תמיד צריך לחשוב על הסצינה הכי גרועה...

תסע על האופנוע שלך כשכולך עטוף בפצפצים , תדביק כריות לקסדה

אולי אפילו תבנה כלוב התהפכות על האופנוע כי מי יודע מה יקרה....

שום דבר בחיים לא בטוח - יש בטוח יותר ויש בטוח פחות.

אומרים שסקס מסוכן אז משתמשים בקונדום - שיכול להיקרע - אז מה עושים מתנזרים מסקס?

לא, פשוט עושים את זה .

ככה זה בחיים - הכל מסוכן - אוטו מסוכן, אופנוע מסוכן , ללכת מסוכן, לנשום מסוכן ...

לפי הראש שלך כל בעל פיור צריך לרכב עם חליפה מלאה, כפפות מעור, קסדה של 6K ש"ח.

כי נפילה ב40 מסוכנת לא פחות מנפילה לתהום כשמשקולות לרגלייך ... ולתת דוגמאות זה דבילי אז סליחה.

ולכתוב הודעה מאוד ארוכה זה מפגר אז שוב סליחה.

גבר, גבר

:roll:

• תוכן חדש...