Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יופי, אז נניח שבנצי טועה.

נניח שאותו אדם שאמר לי שאפשר לרכב עם זה כאשר לובשים מעל חולצת רכיבה - טועה.

אם יש בקהל מישהו { למנכ"ל נשלחה ה"פ } שחושב שלא באתי ליסתלבט עליכם בשאלות המפגרות שלי, ומוכן להסביר לי מה זה מעיל אנדורו, והאם לדעתו הוא יעמוד ברכיבת שטח - אני מאד אשמח.

שבוע טוב.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם
יופי, אז נניח שבנצי טועה.

נניח שאותו אדם שאמר לי שאפשר לרכב עם זה כאשר לובשים מעל חולצת רכיבה - טועה.

אם יש בקהל מישהו { למנכ"ל נשלחה ה"פ } שחושב שלא באתי ליסתלבט עליכם בשאלות המפגרות שלי, ומוכן להסביר לי מה זה מעיל אנדורו, והאם לדעתו הוא יעמוד ברכיבת שטח - אני מאד אשמח.

שבוע טוב.

בפשטות:

מעיל אנדורו=מעיל קורדורה בעל מגינים קשיחים פריקים בד"כ.

המהדרין ידברו על מעיל קורדורה ללא מיגונים המיועד ללבישה על השריון/מגינים סטנדרטיים.

בכל מקרה קח לך מעיל קורדורה חסון, בדוק שיש לו מיגונים קשיחים ובטנה מתפרקת (חיוני לרכיבת שטח), שים חגורת גב מתחת ואתה מסודר לכביש ולשטח מתון. למה מתון? אין הגנה של ממש לחזה והמגינים ישבו רופף יותר ממגינים נפרדים, לא משנה כמה תהדק את השרוול.

בקיץ תזיע מעט (הרבה) יותר לעומת צבי צב + חולצת שטח מאווררת אבל סה"כ זה יעבוד.

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

פורסם

תודה.

ז"א שה"משהו" שאני צריך לשים מעל המיגון הוא הוא מעיל אנדורו ואין מוצר מדף שעושה את כל העבודה { כביש+שטח מתונים }.

פורסם
תודה.

ז"א שה"משהו" שאני צריך לשים מעל המיגון הוא הוא מעיל אנדורו ואין מוצר מדף שעושה את כל העבודה { כביש+שטח מתונים }.

אוף, כמה הסברים היום...

בכל אופן, זה נורא פשוט.

הבעיה המרכזים ברכיבת כביש היא האספלט.

אבל אם זה לא יהיה אז זאת לא תהיה רכיבת כביש...

בכל אופן, הרעיון הוא שצריך משהו שיספוג את החיכוך וימנע מכל המיגונים להקרע.

מעיל אנדורו, או מעיל קורדורה אמור למנוע את החיכוך ולהשאיר את המיגונים במקום שלהם.

ראיתי כבר אנשים עם המיגון שאתה מדבר עליו רוכבים גם בסופר מוטו ואפילו דופקים יופי של החלקה.

המיגון נקרע קלות אבל בהחלט לא התפרק לגמרי.

יש לזכור כי לא תמיד המיגון הזה ישאר שלם, לכן בעצם מעילי העור כל כך נחשבים.

אישית הייתי מחפש מעיל קיץ מחורר היטב שגם יעלה פחות מאשר המיגונים האלה לפי מיטב זיכרוני.

חפש את המעיל של לרט.

בהצלחה.

:)

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
למה אתה חושב שאין לי מושג על מה אני מדבר ?

אני פשוט מאמין במה שאני אומר ומוכן להתערב עלכך ולהוכיח על עצמי...

לא אמרתי לבן אדם לקחת לנסות אלא שאני מוכן לנסות...

ותאמין לי שאני יודע עד כמה המיגון חשוב אני לא אגיד שאני חייב את חיי למעיל שלי אבל ללא ספק הוא חסך לי כאב רב .

לא יודע לי זה מוזר להשקיע בכל המיגונים שיש כי מי יודע מה יקרה, ואם אני אחליק ותעלה עליי משאית? המעיל יעזור לי? הכפפות יועילו במשהו? לא.

אז לא תמיד צריך לחשוב על הסצינה הכי גרועה...

תסע על האופנוע שלך כשכולך עטוף בפצפצים , תדביק כריות לקסדה

אולי אפילו תבנה כלוב התהפכות על האופנוע כי מי יודע מה יקרה....

שום דבר בחיים לא בטוח - יש בטוח יותר ויש בטוח פחות.

אומרים שסקס מסוכן אז משתמשים בקונדום - שיכול להיקרע - אז מה עושים מתנזרים מסקס?

לא, פשוט עושים את זה .

ככה זה בחיים - הכל מסוכן - אוטו מסוכן, אופנוע מסוכן , ללכת מסוכן, לנשום מסוכן ...

לפי הראש שלך כל בעל פיור צריך לרכב עם חליפה מלאה, כפפות מעור, קסדה של 6K ש"ח.

כי נפילה ב40 מסוכנת לא פחות מנפילה לתהום כשמשקולות לרגלייך ... ולתת דוגמאות זה דבילי אז סליחה.

ולכתוב הודעה מאוד ארוכה זה מפגר אז שוב סליחה.

תגיד, בנצי, מה יהיה איתך ?

אם כל "בעל" פיור היה רוכב על "חליפה מלאה, כפפות מעור וקסדה של 6K ש"ח" תאמין לי שלכולם היה ה-ר-ב-ה יותר טוב, בייחוד לאלו שעברו את התאונה.

מה זה משנה עם מחליקים ב- 40 קמ"ש כשאתה רכוב על פיור או על CBR900 ?

האם נפילה ב- 40 קמ"ש מ- CBR900 שונה מנפילה ב- 40 קמ"ש בפיור ? בשני המקרים התוצאה עלולה להיות קטלנית וכואבת באותה המידה.

אין קשר בכלל לכלי עליו אתה רוכב, המיגון מיועד לך ולא לכלי ולכן טוב היה עם כ-ו-ל-ם היו רוכבים כל הזמן על ציוד מגן מלא, נקודה.

שיהיה לך ערב טוב.

פורסם
תודה.

ואני חשבתי שהייתי ברור...

קרא שנית את שכתבתי לך. מעיל "אנדורו", קרי: מעיל קורדורה בעל מיגונים קשיחים (רצוי גם לגב) וללא בטנה מחממת קבועה יעשה אחלה עבודה גם בכביש וגם בשטח.

קאפיש? קדימה רוץ וחפש "מעיל קורדורה", עזוב את האנדורו במנוחה.

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

פורסם

רציתי לערוך, אבל רכיבות ליל ירח מלא דרכן להתארך.

יכול להיות שמישהו עשוי לחשוב שהתגובה לעיל צינית. אז - היא לא.

היתי היום באיזושהי חנות ומסיבה לא ברורה לא הישתמשתי במינוח "מעיל אנדורו" , כך שבאמת מזל . עוד היתי קונה.

לילה טוב.

• תוכן חדש...