Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאלו שקנו ועוד לא קיבלו, אני בטוח שיש לי אופציה לבטל, לעשות זאת?

ההגיון אומר שכן - יגיעו רק מספר מצומצם, כנראה לא יהיה שוק למכונית ובטח אנשים אחרים יפחדו לרכוש אותה ממני בבוא היום עקב אותן בעיות...מה דעתכם?

מצד שני יש לי את הפז'ו 107 שהיא בעצם זהה לחלוטין, אבל דוגרי, כואב לי להוסיף עליה 7000 ש"ח סתם (רכשתי את ה-C1 ב-60K דרך ידיעות)

פורסם
אני מאלו שקנו ועוד לא קיבלו, אני בטוח שיש לי אופציה לבטל, לעשות זאת?

ההגיון אומר שכן - יגיעו רק מספר מצומצם, כנראה לא יהיה שוק למכונית ובטח אנשים אחרים יפחדו לרכוש אותה ממני בבוא היום עקב אותן בעיות...מה דעתכם?

מצד שני יש לי את הפז'ו 107 שהיא בעצם זהה לחלוטין, אבל דוגרי, כואב לי להוסיף עליה 7000 ש"ח סתם (רכשתי את ה-C1 ב-60K דרך ידיעות)

אני בתור אספן (מדרגה נמוכה אומנם )

דווקא הייתי אומר הפוך אולי בכלל היא תהייה רכב אספנות נדיר או קלאסי

הרי רק מספר קטן הגיע לארץ ובכך תהייה נדירה

אבל זה כנראה רק אני

יוסי

פורסם

כבר פתחו על זה נושא

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=361236

למי שהזמין את הC1, לדעתי אל תבטל את ההזמנה, הרכב יהיה רכב נדיר בעקבות השטות הזאת וזה אולי יכול לפעול לטובה במכירתו.

בנוסף המכלולים זהים ל107.

אם קנית את הC1 במחיר של 60 אלף אין שום סיבה לוותר עליה. תהנה ממנה.

DrIvE AnD LeT DrIvE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...