Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני התחלתי לעבוד על מערכת לאוטו עד 4 אלף שקל סה"כ

אני צריך הכל מגבר סאב רמקולים רדיו דיסק הכל.

אפשר לעשות שהרמקולים שאני מביא יהיו כמו המקוריים עם אוטו כיסוי כי ראיתי אצל חבר עם גולף 2003 שעשה את זה ההבדל הוא שבפולו הרמקולים הם מרובעים ובגולף עגולים?..

קראתי וראיתי כל מיני דברים זה מה שהגעתי תגידו מה חושבים

סאב energy מחיר בערך 1000

מגבר JBL GTO1004 מחיר בערך 1000

מה ממליצים לי על רדיו דיסק רמקולים הכל ואפשר קישורים גם לדברים האלה כי אני לא תמיד מוצא מה שאתם רושמים פה...

תודה ויום טוב.

פורסם

לי יש פולו 2003 והתקנתי את הרמקולים במקומות המקוריים ולא רואים שום דבר. לא רמקולים ולא טוויטרים. כמובן תצטרך הגבהות לרמקולים.

לגבי המגבר הוא טוב, כנ"ל לגבי הסאב. יש לי סאב כזה של 10 אינץ' והוא עושה אחלה עבודה לדעתי. מה עם קומפוננט? יש כיוון ?מה התקציב?

אם יש לך עוד שאלות לגבי האוטו והתקנה בו אשמח לענות אני מכיר אותו די טוב .

פורסם
לי יש פולו 2003 והתקנתי את הרמקולים במקומות המקוריים ולא רואים שום דבר. לא רמקולים ולא טוויטרים. כמובן תצטרך הגבהות לרמקולים.

לגבי המגבר הוא טוב, כנ"ל לגבי הסאב. יש לי סאב כזה של 10 אינץ' והוא עושה אחלה עבודה לדעתי. מה עם קומפוננט? יש כיוון ?מה התקציב?

אם יש לך עוד שאלות לגבי האוטו והתקנה בו אשמח לענות אני מכיר אותו די טוב .

כמו שרואים אני לא מבין גדול בדברים האלה אני ישמח אם תסביר לי מה זה קומפוננט והגבהה...

והenergy זה רמקולים כאילו סאב אני מחפש סאב לאחורה הגדול טיבה כזה אפשר להמליץ ניראלי אני סגור על המגבר של jbl 1004

התקציב 4 אלף שקל בערך... אם למשוך קצת פה וקצת שם...

פורסם

הגבהה זה עיגול (בדרך כלל מעץ) שהרמקול יושב עליו על מנת לבודד אותו מהפח ולהרחיק את המגנט שלו מהחלון.

מפרט:

מגבר JBL 1004 (מה שבחרת)

*קומפוננט: MOREL DOTECH OVATION 6.5

סאב:HERTZ ES250 (מה שהצעת בעצם)

רדיודיסק ניתן למישהו אחר להמליץ.

*קומפוננט זה סט רמקולים שבו הוופר (הרמקול הגדול לצלילים נמוכים) והטוויטר (רמקול קטן לצלילים גבוהים) הן שתי יחידות נפרדות. הסט מגיע עם 2 קרוסאוברים (אחד לכל רמקול). קרוסאובר זאת מין קופסה קטנה שתפקידה להפריד בין התדרים שהולכים לטוויטר לאלה שהולכים לוופר (זה מה שזה עושה ושלא יספרו לך כל מני סיפורים). ברכב שלך ניתן להתקין את הטוויטר בקורות הקידמיות במקום המקורי כך שלא ייראו אותם.

לגבי מה שהמלצתי לך זה תלוי גם בסוג מוסיקה שאתה אוהב לשמוע.

פורסם
הגבהה זה עיגול (בדרך כלל מעץ) שהרמקול יושב עליו על מנת לבודד אותו מהפח ולהרחיק את המגנט שלו מהחלון.

מפרט:

מגבר JBL 1004 (מה שבחרת)

*קומפוננט: MOREL DOTECH OVATION 6.5

סאב:HERTZ ES250 (מה שהצעת בעצם)

רדיודיסק ניתן למישהו אחר להמליץ.

*קומפוננט זה סט רמקולים שבו הוופר (הרמקול הגדול לצלילים נמוכים) והטוויטר (רמקול קטן לצלילים גבוהים) הן שתי יחידות נפרדות. הסט מגיע עם 2 קרוסאוברים (אחד לכל רמקול). קרוסאובר זאת מין קופסה קטנה שתפקידה להפריד בין התדרים שהולכים לטוויטר לאלה שהולכים לוופר (זה מה שזה עושה ושלא יספרו לך כל מני סיפורים). ברכב שלך ניתן להתקין את הטוויטר בקורות הקידמיות במקום המקורי כך שלא ייראו אותם.

לגבי מה שהמלצתי לך זה תלוי גם בסוג מוסיקה שאתה אוהב לשמוע.

מה המחיר של הסאב?..

ומה עם רמקולים אחוריים איפה שהקרש מאחורי המושביים האחוריים? או שהקומפוננט ה 2 הגדולים זה לדלתות הקדמיות...

ואפשר עוד דעות על עוד מערכות או על המערכת שהוא פירסם...

פורסם

כל הקומפוננט זה לקדימה לא מליץ לך להתקין מהאחורה.חשוב פעמיים לפני שאתה עושה חורים במגש ,מחירו כ 2000 ש"ח . הסאב עולה בסביבות ה 800-850 ללא תיבה, בסביבות ה 1000 עם תיבה (כלומר כולל הכל).

פורסם
כל הקומפוננט זה לקדימה לא מליץ לך להתקין מהאחורה.חשוב פעמיים לפני שאתה עושה חורים במגש ,מחירו כ 2000 ש"ח . הסאב עולה בסביבות ה 800-850 ללא תיבה, בסביבות ה 1000 עם תיבה (כלומר כולל הכל).

אממ הקומפוננט עולה 2000 + סאב 1000 + מגבר 1000 4000 אלף שקל חישבתי נכון?

למה לא ממליץ על רמקולים אחוריים רק בגלל החורים?...

כל מה שאמרנו עד עכשיו בלי חורים?...

ולמה הסאב רק 500 וואט ראיתי באותו מחיר כאלה עם 1000 וואט 1100 איך זה הולך?...

פורסם

הקומפוננט עולה 890, המגש עולה בסביבות ה 2000 , זאת הייתה הכוונה. בלי אחוריים במגש זה בלי חורים. אחוריים בדלתות זה די חסר טעם.

תראה הסאב הזה הוא איכותי והוא יעובד מעולה עם המגבר. סאב חזק הוא לא בהכרח איכותי. בכל מקרה ככל שתבחר סאב חזק יותר תצטרך הגברה חזקה יותר, שעלולה לגרור אחריה עוד הוצאות.

אל תשכח שיש גם הוצאות התקנה.

פורסם
הקומפוננט עולה 890, המגש עולה בסביבות ה 2000 , זאת הייתה הכוונה. בלי אחוריים במגש זה בלי חורים. אחוריים בדלתות זה די חסר טעם.

תראה הסאב הזה הוא איכותי והוא יעובד מעולה עם המגבר. סאב חזק הוא לא בהכרח איכותי. בכל מקרה ככל שתבחר סאב חזק יותר תצטרך הגברה חזקה יותר, שעלולה לגרור אחריה עוד הוצאות.

אל תשכח שיש גם הוצאות התקנה.

רגע נכנסתי לבלבלות הקומפוננט עולה 890 מה זאת אומרת המגש הקומפוננט הרמקולים הגדולים שלו הולכים לאחורה לא הבנתי...

פורסם

לא לא. אני אסביר.

דיברת על רמקולים אחוריים,ועל חיתוך הקרש שמאחורי המושבים, אז אמרתי לך שתקח בחשבון שהקרש הזה עולה המון כסף אז תחשוב פעמיים לפני שאתה חותך אותו.

הקומפוננט לא קשור אליו .

פורסם
לא לא. אני אסביר.

דיברת על רמקולים אחוריים,ועל חיתוך הקרש שמאחורי המושבים, אז אמרתי לך שתקח בחשבון שהקרש הזה עולה המון כסף אז תחשוב פעמיים לפני שאתה חותך אותו.

הקומפוננט לא קשור אליו .

אז הקומפוננט עולה 890 מגבר 1000 סאב 1000 יוצא 3 אלף כך החישוב?...

וקבלים טובים כמה עולים בערך או שזה כבר אין מה להמליץ הולך במקום עצמו.

ואיזה מקומות טובים יש בירושלים גם לקנות וגם להרכיב...

פורסם
תשים לב שיש לשמור כסף בצד להתקנה, התקנה איכותית עולה בסביבות ה500 שקל.

כה אני יודע אבל אי אפשר מערכת כזאת בלי רדיו דיסק מישהו מוכן להמליץ לי על רדיו דיסק?

בלי מסך רק רדיו דיסק חשוב שיהיה יציאה Usb aux

• תוכן חדש...