Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו ספייס vs פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לאור עלית מחירי הדלק המטורפת שישי לנו החלטתי כנראה לקנות רכב קטן.

התקציב שלי הוא עד 20 אלף לרכב.

חשבתי על שתי אופציות שאהבתי זה פיג'ו 206 1.4 ידני שנת 00-01 או פיאט פונטו ספייס דגם ELX ידני שנת 01-03.

עכשיו פיג'ו כולם אומרים לא להתקרב כי זה צרפתי ויש הרבה בעיות של אמינות הרכב ועוד הרבה סטיגמות שהדביקו לשם הזה עם השנים.

עכשיו לפיאט אומרים שיש לה בעיות עם ההגה city שעושה הרבה בעיות וזה עולה המון כסף לתיקון ועוד כמו התחממות של הרכב.

אם תוכלו לתת לי קצת יותר הסבר מאנשים שמכירים אישית את הרכבים האלו איך הם באמינות שלהם, בעלויות תחזוקה, תצרוכת דלק ועוד פרטים רלוונטים שצריך לדעת.

ועם כל מה שאומרים על הרכבים האלו זה בגדר אמירה או שזה באמת נכון.

לי מאוד חשוב מהרכב האמינות שלו ושלא היה כל כך יקר לתחזוקה מנסתם שגם מראה נוחות ובטיחות אבל יותר האמינות. :wink:

אשמח גם לעוד הצעות של רכבים שיכנסו לתקציב ולבקשות שלי.

תודה רבה לכל מי שיעזור לי. :)

פורסם

לי יש פונטו ספייס 2002.

רכב מאוד מאוד חסכוני, אבל בתנאי שמטפלים בו טוב ובזמן.

מבחינת ההגה החשמלי זה באמת נכון ואני החלפתי פעמיים את המנוע של ההגה החשמלי (עניין של אלפייה)

אבל חוץ מזה יופי של רכב

פורסם

קודם כל, אתה מוזמן להעיף מבט בקטלוג הרכב המשומש שלנו שמכיל המון מידע אודות הפונטו ספייס והפיג'ו 206.

בסך הכל שני הרכבים טובים, כל אחד ויתרונותיו. שניהם לא מאוד אמינים ושניהם יאכילו אותך הרבה מרורים אם תקנה רכב שטופל בצורה לא מקצועית. זאת אולי הסיבה העיקרית לחלק מהסיפורים על שני הרכבים האלו.

אפשר לתת לך עוד הצעות לרכישה, רק תספר לנו מה בעצם אתה מחפש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שלום חברים.

לאור עלית מחירי הדלק המטורפת שישי לנו החלטתי כנראה לקנות רכב קטן.

התקציב שלי הוא עד 20 אלף לרכב.

פחות או יותר מסכם

אני מנחש שהוא מעדיף ידני

דייהטסו שרייד 5 דלתות 99' בסביבות 15K?

היתה לי מזמן שרייד, רכב בסיסי ופשוט ביותר שאצלי לפחות לא עשה שום בעיות.

פורסם

תודה לכל מי שהגיב.

כתבתי מה אני מחפש מהרכב.

רכב קטן ידני שהיה חסכוני לא כל כך יקר לאחזקה ואמין עד 20 אלף שקל ולא יורד משנת 99-00.

מראה נוחות ובטיחות זה קצת חשוב אבל אצלי הדגש הוא יותר על אמינות הרכב.

אשמח לעוד הצעות לרכבים תודה.

ניסיתי לחפש בפורום ולא מצאתי מה ההבדלים בפיג'ו 206 בין הדגמים XT ל XR..?

ואני יודע שיש איפשהו בפורום שרשור או לינק לגבי בדיקות שצריך לעשות ודברים שצריך לשים לב אליהם לפני שלוקחים את הרכב לבדיקה במכון רישוי ועם היה בכלל שווה לקחת את רכב. עם מישהו מכיר תישלחו לי בבקשה את הלינק של זה.

תודה ויטלי.

פורסם

ההבדלים בין XT לXR: רדיו-דיסק מקורי, מושבים קצת יותר איכותיים, חיישן אוטומטי למגבים ולאורות, פנסי ערפל ומראות חשמל.

כל אלו קיימים ב-XT ולא ב-XR. כל השאר אותו הדבר.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

תודה רבה צביקה וגם לך סמדר.:-D

קראתי את המדריך הוא ממש מושקע מפורט ועניני יעזור לי מאוד.

עכשיו רק נישאר לבחור רכב ולהתחיל לבדוק.

מקווה שבקרוב אני ימצא את הרכב הראשון שלי. :)

ועם אפשר הצעות לרכבים שנכנסים לקטגוריה שלי.

תודה.

פורסם

הי ויטאלי

תרשה לי לעזור לך בהתלבטות מעט, בתור בעלת 206 כמה חודשים, ובעלת ספייס עד לפני כמה חודשים,

מבחינה מיכנית הפונטו לא מאכזבת, מעבר לבלאי המצוי והידוע המנוע סוחב יפה, והתחושה טובה,

הפלסטיקה חרא!!!!! (סליחה על הבוטות) השמש גורמת לבקיעות, שברים, סדקים, וכל מקום שהלכתי אליו אמרו לי

אותו דבר, זו המחלה שלהם, אפלו הפח, עשוי נייר, לפעמים מרגיש כאילו שהגשם יכול לחורר אותו.

ה 206 הרבה יותר נוחה, מגיבה יפה מאוד, מפנקת, יש לי את ה XT שזה כולל מראות חשמל, ח"ח, נעילה מרכזית, חיישן

גשם, צריכת הדלק מצויינת,

אישית - לא הייתי נוגעת בפונטו, ובכול זאת, תהנה מהרכב שתבחר, וסע בזהירות.

בהצלחה :-)

פורסם
הי ויטאלי

תרשה לי לעזור לך בהתלבטות מעט, בתור בעלת 206 כמה חודשים, ובעלת ספייס עד לפני כמה חודשים,

מבחינה מיכנית הפונטו לא מאכזבת, מעבר לבלאי המצוי והידוע המנוע סוחב יפה, והתחושה טובה,

הפלסטיקה חרא!!!!! (סליחה על הבוטות) השמש גורמת לבקיעות, שברים, סדקים, וכל מקום שהלכתי אליו אמרו לי

אותו דבר, זו המחלה שלהם, אפלו הפח, עשוי נייר, לפעמים מרגיש כאילו שהגשם יכול לחורר אותו.

ה 206 הרבה יותר נוחה, מגיבה יפה מאוד, מפנקת, יש לי את ה XT שזה כולל מראות חשמל, ח"ח, נעילה מרכזית, חיישן

גשם, צריכת הדלק מצויינת,

אישית - לא הייתי נוגעת בפונטו, ובכול זאת, תהנה מהרכב שתבחר, וסע בזהירות.

בהצלחה :-)

דיקלה, לא יודע איזה ספייס קנית - אבל בספייס שלי (ושל אחותי, ובעצם בכל ספייס שראיתי כולל כאלה בפירוקים) אין שום בקיעים בפלסטיקה. כלום.

היא אולי לא מדהימה בטקסטורה שלה, לא מרגישה יוקרתית - אבל בטח לא משהו שיש בו בקיעים.

אין לי אפילו שבר אחד בפלטיקה, אין קרקושים וזמזומים מיותרים (לא ברמה של רכב צרפתי מזדקן).

אין שום מחלה של בקיעים בפונטו - יש את המחלה הזו ברכבים קוריאנים ישנים כמו קיה ספיה, יונדאי אקסנט דור ראשון ושברולט ויואנט - בעלי הדשבורד שמתפרק לשניים או שלושה חלקים.

לאיזה מקום בדיוק הלכת שאמרו לך שזו המחלה של הפונטו? אפילו בפונטו דור ראשון כל הפלסטיקה מחזיקה יפה, ובמיוחד הדשבורד שתמיד אחרי ניקיון וקצת וקס נראה כאילו יצא מהמפעל אתמול בבוקר?

פח עשוי נייר? אין שום נקודת חלודה עליו, ואני לא רואה חלודה גם על פונטו בנות 10...וממתי עובי פח משנה משהו? אנחנו בשנות ה-70?

תסלחי לי אבל כבר מזמן לא ראיתי תגובה אידיוטית שכזו.

פורסם

באמת תגובה מטעית לגמריי.

אם יתפוצץ הדשבורד באוטו אירופאי כלשהוא זה יהיה פז'ו ובטח לא פיאט שהטמפרטורות והשמש אצלהם באיטליה כמו בארץ רוב הזמן.

ובכלל יש לי פונטו שנת 2000 לאח שלי שנת 2001 לאמא שלי פנדה 2006 והיתה לי גם אונו 1993, באף אחת מהם אין זכר לנזק בדשבורד. והפח בפונטו ספייס דווקא חזק נגז דפיקות חנייה אז זה עוד טענה מוזרה. (בדור ראשון היא באמת יותר עדינה מהבחינה הזאת)

לפי דעתי הפונטו ספייס נראית יותר מודרנית ויותר נוחה ואיכותית מבפנים מאשר 206. לזה תוסיף את המחיר הזול יותר והמנוע החסכוני יותר (קטן יותר) ואני לא רואה מה יש לחשוב בכלל.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
פיצוצים בדשבורד יש בפיאט לא בפיזו,הפיזו בנויה הרבה יותר טוב מהפיאט.

עוד פעם הקשקוש הזה.

יש לי 2 ספייסים בחניה, ובכלל, באופן כללי - מעולם לא ראיתי ספייס עם דשבורד מפוצץ. לא אצל חברים, לא בפירוקים (שם יושבים הרכבים בשמש הקופחת ונאכלים ע"י הטבע).

אין שם מה שיכול להתפוצץ כי הכל פלסטיק יצוק! זה לא ציפוי עור שיכול להתקלף, לא סקאי כמו בפיאט אונו.

בסה"כ דשבורד עשוי פלסטיק בחתיכה אחת.

• תוכן חדש...