Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאיביזה ישנם שלושה סוגים נורמלים שאיתם ניתן להשתמש

DENSO IK - בדרגות קור שונות בהתאם לאוטו 20-27

BKR 7EIX בדרגות קור שונות בהתאם לאוטו 6-9

PFQ6R - זה הפלאגים המקוריים, גם כאן ניתן להשתמש הדרגות קור שונות

יש מוסכים ששמים כם BOSCH SUPER 4 בתור פלאג תחליפי, אני לא הייתי עושה את זה

פורסם
האוטו לא בדיוק סטנדרט,יש לי צנרת ודוד של סופרספרינט,צ'יפ,פורק,ווסט דלק מוגדל...וזהו נראה לי...

יהיה שיפור כלשהו?או שלא שווה להשקיע על זה?

עקרונית, לרכבים עם צ'יפ (גדישה גבוה יותר מהמקורית) מומלץ לעלות בדרגת קור אחת

כדי למנוע תיקוני הצתה, לא מאמין שתרגיש בהבדל

פורסם

הבנתי...בקיצור ירדתי מהעניין..

עוד שאלה,היום לחצתי עם הרכב ואחרי שהגעתי למהירות גבוהה יחסית בהילוך חמישי אחרי גדישה ממושכת הטורבו פשוט הפסיק לגדוש כמעט לגמרי,לא עבר את ה0.4....חזרתי הבייתה נתתי לו לנוח קצת ואחרי שעה נסעתי שוב והכל הסתדר...זה דבר תקני?שמעתי שזה קורה שמחליפים את הפורק...יש לי פורק של פורג'(אני חושב שהוא פנימי).

תודה.

פורסם
הבנתי...בקיצור ירדתי מהעניין..

עוד שאלה,היום לחצתי עם הרכב ואחרי שהגעתי למהירות גבוהה יחסית בהילוך חמישי אחרי גדישה ממושכת הטורבו פשוט הפסיק לגדוש כמעט לגמרי,לא עבר את ה0.4....חזרתי הבייתה נתתי לו לנוח קצת ואחרי שעה נסעתי שוב והכל הסתדר...זה דבר תקני?שמעתי שזה קורה שמחליפים את הפורק...יש לי פורק של פורג'(אני חושב שהוא פנימי).

תודה.

זה לא צריך לקרות.

כנראה שמחשב הרכב זיהה תקלה ולכן הוא הוריד את הגדישה ל 0.4 באר והכניס את הרכב ל"מצב חרום".

חיבור למחשב עם סורק תקלות ,יתן לך כיוון למקור התקלה.

פורסם
זה לא צריך לקרות.

כנראה שמחשב הרכב זיהה תקלה ולכן הוא הוריד את הגדישה ל 0.4 באר והכניס את הרכב ל"מצב חרום".

חיבור למחשב עם סורק תקלות ,יתן לך כיוון למקור התקלה.

איך אני מחשב אותו למחשב?אפשר לעשות את זה בבית לבד או רק במוסך מסודר?

דרך אגב אני חושב שהשיפורים שעל הרכב הותקנו אצלכם לפני כמה שנים טובות...(יש מדבקה של E&A על הרכב מאחורה)

יש לי מנורת מנוע שדולקת אבל הבנתי שזה בגלל שאין לי ממיר קטליתי והמנוע מזהה שנכנס יותר מדיי אוויר,איפסו את המנורה במוסך לפני חודשיים ואחרי לחיצה חזקה עם הרכב המנורה נדלקה שוב...זה תקין?

• תוכן חדש...