Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפיליפס 130 % והאוסרם נייט ברייקר הם היחידים שמומלצים. הגוון צהוב אבל לא צהוב לגמרי אלא נוטה ללבן, זה חוקי, זה יפה, זה מאיר בעוצמה את הכביש וזה חובה לכל נהג.

לא שווה להתהדר בשני פרוג'קטורים לבנים ושכל הסביבה ישנאו אותך ויקללו אותך על הסינוור, וגם טסט לא תעבור עם זה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אם אתה רוצה אור לבן - philips diamond vision.

אם אתה רוצה אור צהבהב עם מעט לבן אבל מאיר מעולה - philips xtreme visiob 130%.

פורסם

יש לך שירשור ענק על כל נורה איכותית מוכרת.

לגבי הנובה ממידע המועט שגוגל הציעה לי הן 100W שזה לא בריא לפנס ולחיווט,חוקי שאלה טוב, אם הן לא מקבלות גוון כחלחל ומספיק חזקות סביר להניח שיעברו טסט לגבי הווייט ויז'ן הוא חוקי ועובר טסט

פורסם

למישהו יש המלצה לCREE LED טוב ?

עם מגבר ושיהיה חזק.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם (נערך)

שלום רב לכולם,

לפני מספר ימים הלכתי לעשות טסט לרכc סובארו (B4 (legacy שנתון 2010

הרכב נכשל בטסט מהסיבה של עוצמת הארה חלשה בפנס השמאלי (צד נהג) אני רק מציין שוב שהפנסים ברכב הם פנסי קסנון מקוריים H7 D2S שמגיעים עם הרכב.

הפלסטיק כיסוי של הפנס חלק, לא עכור ואפילו עבר שוב ניקוי ובבדיקה נוספת שביצעתי במוסך אמרו לי שהעוצמה של הפנס עדיין חלשה.

השאלה שלי היא אם זה יכול להיות קשור לעובדה שאולי הנורה חלשה, הרכב אצלי כ-3 שנים ולא נגעתי בזה.

או שיכול להיות שיש בעיה בעדשה הממרכזת שאחרי הנורה (העדשה נראת אותו דבר כמו הפנס הימני שהוא כן תקין).

בגדול אני אובד עצות ביררתי על פנס חדש המחיר עומד קרוב לכ-4000 ש"ח ואני לא יודע אם חלופי שגם עומד על אזור ה-1000 ש"ח יכול לפתור את הבעיה הזאת כי אין לי בדיוק כיוון אם זה יכול להיות בעייה בפנס עצמו או משהו אחר.

תודה לעוזרים.

עריכה אחרונה על ידי eidani
פורסם

אחרי 6 שנים יש מצב שהנורות לא מאירות מספיק חזק. עוצמת הארה של נורות קסנון דועכת עם השנים.

מה צבע האלומה שלך נכון לעכשיו?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

2 הפנסים מאירים בצבע לבן שמאל קצת יותר חלש מימין אני שם לב לזה שאני נוסע מאחורי רכב ורואה את ההשתקפויות על הפגוש האחורי מולי

פורסם

יכול להיות שהנורה חלשה ויכול להיות שזה המגבר עצמו שדורש החלפה. לא נראה לי שצריך להחליף את כל הפנס.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

שלום לכולם, ברשותי סיאט איביזה 2014. אני רוצה להחליף את התאורה הראשית מקדימה לצבע לבן.

דרך HI-LED הבנתי שהאופציות שזמינות הן קסנון או לד, אך אינני מבין את ההבדל.

לפי משה שהבנתי קסנון - לא עובר טסט. אך מה לגבי הלד? האם עצם היות הנורה לבנה לא תעביר את הרכב טסט?

מה מומלץ לטווח השימוש הארוך, ומה מבין שניהם יאיר את הדרך בצורה ברורה וטובה יותר?

הנורות שאני צריך הן H4 .

פורסם

קסנון לא יעבור טסט אם אין קומבינה במקום שתעשה טסט,וגבי נורת לד ("טורבו לד") בעיקרון גם לא חוקית, מוציאה תוצאה סופית דיי דומה לשל קסנון וגם כן מגיע עם מגברים שאתה צריך להחביא טוב(בדומה לקסנון).

פורסם
קסנון לא יעבור טסט אם אין קומבינה במקום שתעשה טסט,וגבי נורת לד ("טורבו לד") בעיקרון גם לא חוקית, מוציאה תוצאה סופית דיי דומה לשל קסנון וגם כן מגיע עם מגברים שאתה צריך להחביא טוב(בדומה לקסנון).

האם בכוונה במגברים, כמו במגבר במערכת שמיעה שתפקידן להגביר את הספק / לנצל על מקסימום יכולת את עוצמת הנורות?

ולמה עליי להחביא אותם?

והאם נורות בצבע לבן , עוברות טסט?

הוצע לי לד במחיר של 400 שקל משהו כזה, נורות סיניות, חרטא כלשהיא או שווה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לבן מותר. כל שאר קשת הגוונים חוץ מצהוב של נורת ליבון אסור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...