Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש גם הבדלים בקהל.

אני לא רואה הרבה ספרים/ספריות נוהגים בעקרב. אני מניח שהם כן ירכשו RCZ (ולאו דווקא 200), אם יצליחו להתרגל לסמל צרפתי על מכסה המנוע שלהם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהתחשב בהתלהבות של עיתונות הרכב (בבריטניה במיוחד) מה-3008 וה-5008, כאילו הן חוזרות לימי השיא של פיג'ו בתחום

הדינמי (והן ממש, ממש לא - רק משפרות מהאשפות שהיו מאז), הרבה ציפיות אין לי מה-RCZ. אבל כל עוד לא נהגתי בה,

ועם העיצוב המאוד מרשים, עוד לא אבדה התקווה...

לגבי השוואות לאבארט, אני לא ממש מבין מה הן רלוונטיות בהתחשב בכך שבינתיים אין למותג הזה מכונית שמתחרה ב-RCZ.

פורסם

מה 5008 לדעתי בהחלט יש ממה להתלהב ואפילו אני אומר את זה אחרי שנהגתי ברכב :wink::lol:

מה זה להתלהב, זה לא 106 ראלי, זה לא אבארט', הוא גם בכלל לא מנסה להיות משהוא דומה אבל אם נשווה אותו גם לרכבים האחרים בסגמנט וגם לרכב הקודם של פיג'ו שאותו הוא מחליף, מדובר במהפך משמעותי ביותר שעובר על פיג'ו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מקריאה על ה-200 כ"ס, מהעובדה שהיא זכתה מקום 4 (אאל"ט) ב"מכונית הספורט של השנה" באחד המגזינים הבריטיים

זה עוד כלום, היא זכתה במקום ראשון באיזה מגזין צרפתי... :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
זה עוד כלום, היא זכתה במקום ראשון באיזה מגזין צרפתי... :lol:

טוב, זה כבר באמת לא חוכמה. זה כמו שכל המגזינים הבריטיים המובילים בחרו בלוטוס אבורה כמכונית הספורט/ביצועים/וכולי של השנה ל-2009. למרות שבמקרה הזה הם צדקו :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עומר, תודה על הסרטון.

מעניין שההתרשמות של טיף היא הפוכה מזו של שמרון ולדעתו ההיגוי של השירוקו טוב יותר.

אגב, לפי הסרטון, ה RCZ עולה 22 אלף ליש"ט לעומת 21 לשירוקו - פער של פחות מ 5 אחוז (אני מניח שההשוואה היא שירוקו 160 מול RCZ 156 לא אומרים את זה בסרטון).

בישראל הפער הוא כמעט 16 אחוז - ואנחנו עוד טוענים שהתמחור של צ'מפיון שערורייתי...

פורסם

בדקת שבמקרה הזה אין "מחיר פרוספקט" ו"מחיר חתימת עסקה"? כי זה בקלות יכול לבטל איזה 10 אחוזים מההפרש...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
טוב, זה כבר באמת לא חוכמה. זה כמו שכל המגזינים הבריטיים המובילים בחרו בלוטוס אבורה כמכונית הספורט/ביצועים/וכולי של השנה ל-2009. למרות שבמקרה הזה הם צדקו :wink:

נראה לי שלא הבנת לאיזה מגזין הוא התכוון.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
עומר, תודה על הסרטון.

מעניין שההתרשמות של טיף היא הפוכה מזו של שמרון ולדעתו ההיגוי של השירוקו טוב יותר.

אגב, לפי הסרטון, ה RCZ עולה 22 אלף ליש"ט לעומת 21 לשירוקו - פער של פחות מ 5 אחוז (אני מניח שההשוואה היא שירוקו 160 מול RCZ 156 לא אומרים את זה בסרטון).

בישראל הפער הוא כמעט 16 אחוז - ואנחנו עוד טוענים שהתמחור של צ'מפיון שערורייתי...

איתן,

כפי שכבר ציינו רוני ואחרים בשרשור הזה, ה-156 אינה ה-200. הנה מס' הבדלים על קצה המזלג(מעבר לנתוני המנוע), שחלקם משפיע, בין השאר על הניהוג, ההיגוי ומאפייני ההגה(לטובת ה-200, כמובן);

-כיול שונה

-מערכת יצוב שונה לסרן הקדמי

-בלמים

-יחסי העברה בתיבת הילוכים+מוט הלוכים קצר יותר

-גלגל הגה בקוטר קטן יותר

את הסרטון ראיתי די מזמן - וה-156 יוצאת משם די צולעת.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ראינו הבדלים כאלה בזמנו ב 205 GTI.

למרות שוני שולי בהספק בין ה 1600 ל 1900 (15 כ"ס אם אני זוכר נכון), כיול שונה של הפרונט ומערך המתלים יצר רכב הרבה יותר טוב וצפוי בגרסת ה 1900.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

השוני הגדול בין ה 205 GTI 1.6 ל 1.9 היה בנוסף להספק הגבוה יותר, במומנט, גמישות ואופי הפעולה של המנועים.

למרות תוספת של 15 כ"ס סה"כ, גירסת ה 1.9 היתה מהירה בהרבה, ובנוסף היא צויידה בחישוקי 15' ובבלמי דיסק גם מאחור.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...