Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל דחילק עומר, עוד פעם אתה חושב שהRCZ נראית טוב יותר ממה שהיא נוסעת מבלי לנהוג עליה? זה לא מקצועי, זה מתאים לחובבני הגה שמסיקים מסקנות מנתוני פרוספקט, או חוות דעת של אחרים.

לי, עדיין אין דעה על הRCZ למרות שמהכרותי עם שימרון, הוא בהחלט יודע על מה הוא סח. שאנהג בעצמי, אחליט.

כנראה שעדיין לא הבנת אותי.

יכול ליהיות שהניהוג שלה מדהים - הלוואי וכך.

יכול ליהיות שההתנהגות שלה מזכירה את הGTI6 שיושבת לי בחניה (קשה לי להאמין אבל שוב הלואי..).

פשוט יש לי בעיה עם המוחצנות יתר וה"חיקוי" הזה ביחס למיקום המנוע\הנעה וגם נתוני מומנט\האצה\כ"ס ושוב הלכ ביחס למראה..

הרכב מוחצן מידיי לטעמי האישי ולא נותן את מה שהוא משדר..

ומהכרותי עם שמרון - יש לו כתיבה מדהימה (לפחות כאן כי זה מה שקראתי). אבל הוא לא תמיד יודע על מה הוא סח, שאנהג בעצמי, אחליט.

Not the sound of silence -ABARTH

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נהגתי לאחרונה על 5008 ואפילו ברכב כזה בלי שום ציפיות אני חושב שאפשר בהחלט להכריז שפיג'ו מחזירה עטרה ליושנה!

שמעתי דברים דומים על 3008, כנראה שבאמת זו מגמה כללית בפיג'ו.

פורסם

הגיע הזמן,לאורך כל השנים שהיו לנו פיגואים הערך המוסף של הרכב היה ההנאה מנהיגה והדינמיות של הרכב,שהיו יוצאי דופן לעומת רכבים אחרים[משולב בנוחות ברמה גבוהה כמובן].

אני שמח לראות שיש כיוון חדש בפיגו,שגם לדינמיות ורמת התיקשור של הרכב יש משקל ברכב.

פורסם

ומהכרותי עם שמרון - יש לו כתיבה מדהימה (לפחות כאן כי זה מה שקראתי). אבל הוא לא תמיד יודע על מה הוא סח, שאנהג בעצמי, אחליט.

תודה. קטונתי. מבטיח להציף את כבודו(האובייקטיבי) בטלפונים ולקבל אישור לפני שאני כותב משהו על מכוניות, כאן או בכל מקום אחר :lol:.

משמרון, שכבר התרגל לשמוע ממך בכל פגישה בינינו את המשפט הבא:'כולם השתגעו מהעקרב חוץ ממך, מאייזיק ומיואב קווה'.

יום נעים,

נ.ב-מעולם לא טענתי שמיטו QV היא מכונית מדהימה. נהניתי ממנה וטענתי שהיא הרבה יותר מגובשת מהמיטו החלשות יותר. וכן, היא עשתה לי את זה יותר מ-500 אבארת. צר לי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
הגיע הזמן,לאורך כל השנים שהיו לנו פיגואים הערך המוסף של הרכב היה ההנאה מנהיגה והדינמיות

אני שמח לראות שיש כיוון חדש בפיגו,שגם לדינמיות ורמת התיקשור של הרכב יש משקל ברכב.

:shock:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ע.ג היקר

אני, א.ד (לא גורדון) ממש לא חושב שאתה טיפוס של "להיראות", אלא בהחלט חובב נהיגה כשר למהדרין.

אבל דחילק עומר, עוד פעם אתה חושב שהRCZ נראית טוב יותר ממה שהיא נוסעת מבלי לנהוג עליה? זה לא מקצועי, זה מתאים לחובבני הגה שמסיקים מסקנות מנתוני פרוספקט, או חוות דעת של אחרים.

אתה לא מבין, הוא פשוט לא מוכר אותה!

העיקר עומר שבכל הודעה שלך לאחרונה אתה מפמפם איזה אג'נדה של חיסול חשבונות שאתה לא סומך יותר על כתבי רכב...כמאמר ליטל מעתוק "לא, אתה..."!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מה שישמע מוזר הוא שהפיג'ו 309 כלל לא היתה אמורה להיות פיג'ו..

בשנת 84' החלו בחברת טלבוט לפתח מחליפה להורייזן הוותיקה, וכך נולד פרוייקט LC28, שהיה אמור להציג את יורשת ההורייזן.

אב טיפוס דומה למדי ל 309 הוצג כבר ב 83' תחת השם פיג'ו וורה, שהיתה 309 עם מקדם גרר נמוך במיוחד.

ה 309 הוצגה ב 86' עם מנועי 1.1 ו 1.3 שנלקחו ישירות מההורייזן (גל זיזים תחתון) ורק מאוחר יותר, ב 88', הוצג מנוע ה 1.6 של פיג'ו.

גירסאות ה GTI 1.9 וה GTI 16S הציעו ביצועים מעולים, ובשילוב עם השלדה המצויינת הן היו מהקומפקטיות החמות המהנות ביותר לנהיגה.

תודה חן, עשיתי חיפוש ומצאתי כמה תמונות , השכלתי.

haters will hate

פורסם

הרמתי טלפון לאולם התצוגה. אפשר לבטל כרית אוויר, כך שאפשר להתקדם לשלב הבא.

העניין הוא שיש להדגמה רק 200 כ"ס בעוד שבתקציב שלי נכנסת 156 כ"ס.

לא אוכל לבדוק את סוגיית צליל המנוע, שחשובה לי.

פורסם

שמרון, אהבתי את הכתיבה.

אך מה אתה עושה?! לא אמרנו שאנחנו מנסים להמית את הרכב כדי להוריד את ה-200 לרמת המחיר של ה-156?

הרכב הזה GAY! (אלא אם יעלה 190, ואז פחות).

משכנתא זה קל

פורסם

אך מה אתה עושה?! לא אמרנו שאנחנו מנסים להמית את הרכב כדי להוריד את ה-200 לרמת המחיר של ה-156?

הרכב הזה GAY! (אלא אם יעלה 190, ואז פחות).

ה-200 יקרה מדי ביחס ל-156, בהתחשב בפערים באירופה. הרכב היה צריך לעלות כאן בסביבות 210-215K, לא 241K.

מעבר לכך, הנסיונות והניסוחים, כולם שלך. לא זכור לי שנפגשנו באישון ליל לדון בנושא :roll:.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בקיצור המסקנה מאוד ברורה- צריך באמת לנהוג בשביל להרגיש , אני למדתי לא להסתמך על כתבים... :roll: או לפחות לא על כולם.

איזה קטע, אני למדתי לא להסתמך על סוכני מכירות שמסתמכים רק על כתבים שאהבו את המכוניות שהם מוכרים!

משמרון, שכבר התרגל לשמוע ממך בכל פגישה בינינו את המשפט הבא:'כולם השתגעו מהעקרב חוץ ממך, מאייזיק ומיואב קווה'.

אתה יכול להוסיף גם אותי לרשימה, ועוד כמה כתבים שאני מכיר. האוטו חמוד, אבל להשתגע עליו? אני שומר את זה למכוניות עם פחות בעיות.

ולסיום, עומר - כנראה שאתה מבסס את הרתיעה מה-RCZ מההתרשמויות בעיתונות הזרה מגרסת ה-156 כ"ס. מקריאה על ה-200 כ"ס, מהעובדה שהיא זכתה מקום 4 (אאל"ט) ב"מכונית הספורט של השנה" באחד המגזינים הבריטיים וגם מהעובדה שקולגה שלי שאני מאוד מעריך את האינפוט שלו נהג עליה (ולא טרח להציע לי סיבוב, ועל כך הוא ישלם) - כנראה שמדובר בפיג'ו המהנה ביותר מזה יותר מעשור.

בקיצור - 156 לא, 200 כן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...