Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זכרוני אינו מטעני, לפחות לפי העובדות בשטח (רייסים) ולא על דף הנייר (שבממצאיו אינני בקיא),

גרסת ה- 1.6 דווקא הייתה מהירה יותר במיאוץ התחלתי, והיו מסבירים זאת בשל הגיר הקצר יותר ועוד הסבר כלשהו ששכחתי בטח...

למיטב זכרוני (שאינו מיטבי בפני עצמו), מדובר היה ממהירות 0 ועד כ- 120 קמ"ש לא מהירים אך עדיין לא חוקיים בארצנו (רחמנא ליצלן).

כמובן שהיום יהיה קשה מאוד לאמת זאת, כי לא נשארו כמעט אקזמפלרים סטנדרטיים ושמורים, אבל נו שויין.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נראה לי שלא הבנת לאיזה מגזין הוא התכוון.

נפל לי האסימון :lol: :lol:

LMAO!

:lol::lol::lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ה-156 אינה ה-200. הנה מס' הבדלים על קצה המזלג(מעבר לנתוני המנוע)...

-יחסי העברה בתיבת הילוכים+מוט הלוכים קצר יותר

-גלגל הגה בקוטר קטן יותר

שמרון, תודה.

אני רואה שבניגוד לשלושת דגמי השירוקו שמיובאים לארץ ושקשה להבדיל ביניהם מבפנים ומבחוץ (ל 2.0 יש כמה תוספות שלא ניתן להזמין בדגמים האחרים - וזהו) ב 156 חסרים דברים קריטים עבורי.

כמו שכתבתי בכמה הזדמנויות, רכב ספורטיבי בשבילי הוא כזה שיענה אותי קצת ויזכיר לי גם כשאני אוסף את הילד מהגן, שהוא ספורטיבי.

מה שכתבת מכריע את הכף.

נחכה שה 200 תוזל קצת...

• תוכן חדש...