Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה לדפוק נפקדות, כן או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא הגיוני מה שאתה אומר, כי אלה ניפקדיות של פחות מ24 שעות, והמשפט עליהם זה סירוב פקודה או ניפקדות לוז!

אתה יכול לקבול על הזנה לא תקנית של סימול עבירה

בפועל זה פחות מ24 שעות, אבל המפקד שלי החליט ללמד אותי לקח ורשם את זה כאילו בכלל לא באתי לבסיס במשך שבועיים רצוף.

בפועל הייתי בבסיס מ9 עד 2, ביררתי עם קצין העיר ומותר לו לרשום לי נפקדות גם אם הייתי בבסיס.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חדשות טובות. מסתבר שנפקדות והתערבות של אמא שפיצית סידר הכל. 

לא נשפטתי בכלל, וגם אין לי דפוק. ביום ראשון אני עובר מחלקה וחוזר לעשות יומיות(:

תמיר.

פורסם
לבחור שהמליץ ללכת על עריקות - טעות קשה.

קודם כל, עריקות נחשבת לעבירה פלילית.

חוץ מזה, עריקות אומרת שהזמן בו ערקת הוא חלק מהתב"ן (תקופה בלתי נמנית, AKA "דפוק")

ובנוסף, הוא לא יראה גחל"ת בפעם הראשונה שלו בכלא. אלה החוקים.

גם כג'ובניק, אני די בטוח שמגיעה לך שעת ט"ש, מעבר ל6 שעות שינה המטכליות שאתה מקבל.

אני יודע שבבסיסים פתוחים יש הגדרה מדויקת לשעות העבודה המותרות, ע"פ פקודות מטכ"ל.

אם אתה בבסיס סגור, צריך לראות אם גם שם זה קיים. קצין פניות ציבור חי את נושא פקודות מטכל. 03-5691000, את המטכלי אני כבר לא זוכר.

אז איך אני ראיתי גחלת בכלא שהייתי עריק בפעם הראשונה?

מה ש-maxcher אמר זה נכון , מניסיון.

פורסם

בתור אחד שהיה נפקד 24.5 שעות מהשירות שלו וקיבל על זה יום דפוק אחד למרות שנשפטתי סך הכל לכלא על תנאי, נפקדות היא תב"ן :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...