Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם מישהו יכולח לעזור לי בזה?

(להדריך אותי)

לא ראיתי בכלל איפה הברגים לפירוק העשה של הלוח שעונים בכלל...

הרכב הוא כמו שרשמתי רנו מגאן 2001 דגם RTX סדן 4 דל'

אשמח לעזרה,

מתן.

פורסם

פשוט מאוד מאוד.

בצידי הדשבורד, ישנם מכסים לרמקולים קטנים.

תרים את המכסים ע"י הכנסת מברג פס בעדינות כמובן.

מתחת למכסים תגלה בכל צד בורג, סה"כ 2 ברגים - פרק אותם.

עכשיו, מה שמחזיק את חופת הדשבורד זה רק הקליפסים.

תן מכות בעדינות כלפי מעלה, ואז החופה תשתחרר.

עכשיו אתה יכול לגשת לפירוק לוח השעונים.

שים לב: במהלך הפירוק של הלוח, בשום פנים ואופן לא להכניס מפתח לסוויץ, אפילו לא להכניס !

אם אתה חושש, אתה יכול לקפוץ אצלי, אוכל לסייע לך בפירוק.

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

לחיזוק דבריו שלהמגיב הקודם,ראה בשרשור הזה,מצורפות תמונות.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

קודם כל תודה על התשובה המהירה. יש לי כמה שאלות:

הרקע מסביב לשעונים עצמם הוא מפלסטיק אם אני לא טועה, אם כן, איך אפשר להחליף לו את הצבע?‏

אם אני רוצה לשנות את צבע הרקע לשעונים עצמם,הבנתי שזה התעסקות עם פוטושופ וכו,זה לא בעיה בשבילי,אבל פירוק המחוגים לא יגרור זיופים של השעונים?‏

ובכלל,פירוק הדשבוד עליו אנחנו מדברים,יחזור כמו שהוא יצא?או שזה אף פעם לא אותו דבר?‏

תודה על העזרה.

פורסם

איני יודע איך מתפרק לוח השעונים בעצמו, אלא רק איך להוציא אותו החוצה ע"מ להחליף נוריות שרופות.

הדבר המדהים במגאן, זה הדשבורד, הוא מודולרי ועמיד מאוד.

הוא חוזר בדיוק כמו שהוא יצא.

אגב, החלפת רדיאטור חימום ברכב הזה היא מהקלה ביותר, מכיוון שאין צורך לפרק דש בורד.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אוקיי ואם אני יצטרך להוציא את המחוגים, יש חשש שיזייפו?או שגם ככה בכיבוי של האוטו הם יורדים למינימום בהתנעה זה עובד לפי המחשב של האוטו

• תוכן חדש...