Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי ב - Ebay אנגליה באחת יד ראשונה מפורקת חלקית בעקבות פרוייקט שיפוץ שנעצר.

אחפש את הכתובת

בהצלחה

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

לדעתי מחיפוש שבצעתי עוד בסוף שנות השמונים והתשעים לא היגיע אף GT6 לישראל.

-לעומת זאת היו מספר ויטס ...

פורסם
נתקלתי ב - Ebay אנגליה באחת יד ראשונה מפורקת חלקית בעקבות פרוייקט שיפוץ שנעצר.

אחפש את הכתובת

בהצלחה

הכתובת לא תעזור כל עוד ההגה במיקום ה"נכון".

לא פגשתי מעולם GT6 בארץ, SD1 עוזרת לך?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הכתובת לא תעזור כל עוד ההגה במיקום ה"נכון".

לא פגשתי מעולם GT6 בארץ, SD1 עוזרת לך?

במהלך שיפוץ שהרכב דורש אפשר בלי בעיה להחליף צד לצד "הנכון"

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

GT6 נמכרה גם באירופה וגם בארה"ב - כלומר ישנן לא מעט מכוניות עם הגה בצד שלנו :)

אם תייבא אחת, אשמח מאוד לסיבוב (היתה לי ספיטפייר במשך 12 שנים אז אשמח לנסוע גם באחות הבכירה).

פורסם
SD1 לא, SP2 כן :wink:

תמשיך לחלום ידידי! :-)

מה שכן, אני מבטיח לך שאם אני אשמע על אחת, אני אודיע לך מייד...לאחר שארכוש אותה! :twisted:

מעניין אותי מה בכלל חווית הנהיגה באחת כזאת?

זה מרגיש כמו חיפושית משודרגת? כמו ברזילה סטנדרטית? כמו מיני פורשה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה שכן, אני מבטיח לך שאם אני אשמע על אחת, אני אודיע לך מייד...לאחר שארכוש אותה! :twisted:

שילוב בין הכוח (NOT) של חיפושית לדינמיות (NOT) של הברזיליה.... מה שבטוח, פורשה אמיתית! (Yeah right).

שמעתי שמועה... ואין לה שום קשר אליי... שמנועי ה-3.2 של פורשה נכנסים שם בקלות ואז האוטו משתנה לו קצת.... :roll:

בכל מקרה, במחירים של 15-20 אלף דולר בברזיל ל-SP2 (לפני ייבוא ומיסים....) נראה לי שהיא תשאר בגדר חלום... המחיר בארץ לא פרופורציונלי לרכב עצמו...

לעומת זאת, ה-GT6 נמכרת בטווחי מחיר הגיוניים... 8)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

קראתי כתבה עליהן באחד מעתוני הקלאסיות הבריטיים(לא זוכר אם ב'קלאסיק קארס' או ב'קלאסיק אנד ספורטסקאר'). בחנו שם שתיים, אחת מהייצור המוקדם(עם מנוע חלש יותר) והאחרת מאוחרת יותר, עם מנוע חזק יותר.

המסקנה, יפה וסקסית עד כאב, אך זו ממש לא המיני פורשה שהיינו רוצים שתהיה. בסה"כ עוד חיפושית משודרגת.

בגירה, מקווה שחסכתי לך כמה גרושים לטובת יבוא של איזו 'ביטר'...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

למיטב ידיעתי אין בארץ אף GT6.

מסקרן לראות כיצד מתמודדת השלדה בעלת המיתלה האחורי הגרוע ביותר שיוצר אי פעם והגיר הזוועתי ביותר, עם כוחו של מנוע ה 6 בוכנות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
למיטב ידיעתי אין בארץ אף GT6.

מסקרן לראות כיצד מתמודדת השלדה בעלת המיתלה האחורי הגרוע ביותר שיוצר אי פעם והגיר הזוועתי ביותר, עם כוחו של מנוע ה 6 בוכנות.

אופטימיות מלכותית :lol:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

חן, אותה מחשבה בדיוק עברה במוחי, אבל התאפקתי :lol:. הספיטפייר היתה מיושנת גם כשהיתה חדשה, והמנועים החלושים הם

אמצעי בטיחות שנועדו למנוע מהנהג לעשות שטויות.

מצד שני, מכיוון שהספיטפייר נולד בלי גג, הגרסה הסגורה כבדה משמעותית, והמנועים העלובים של הספיטפייר כבר לא יכלו להספיק.

ומצד שלישי - אני מתקשה להבין את העניין ב GT6, שמאבדת את הדבר היחידי שכן היה לספיטפייר - גג נפתח, עיצוב ומראה א-לה אי טייפ.

(כותב שורות אלו היה בעלים של ספיטפייר 68 יד 22)

:turn-l:
  • תוכן חדש...