Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NSU פרינץ 1000

asafamir
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפחות לפי התמונה הרכב נראה בעל פוטנציאל! אם לרכב יש ניירות אז 500 עד 1000 ש"ח זה נראה לי מחיר סביר! אבל קח בחשבון שרק בשביל להחזיר אותו לנסיעה תצטרך להכין לפחות עוד 10,000 ש"ח! (וזה במקרה הטוב!) והרכב הזה לא ראה כביש לפחות משנת 89! (לפי לוחיות הרישוי) בטח כבר המנוע תפוס וחסרים לרכב הרבה חלקים!

שמתי לב שתמיד אתה רואה פוטנציאליות ברכבים במצב גרוע .

תוכל להסביר לנו איזה פוטנצאיל אתה רואה בהם ?

ואגב , מנועי קרור אויר בדרך כלל לא נתפסים כמו קרור מים ,ואתה רושם בטח תפוס . מאין הבטחון ?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שמתי לב שתמיד אתה רואה פוטנציאליות ברכבים במצב גרוע .

תוכל להסביר לנו איזה פוטנצאיל אתה רואה בהם ?

ואגב , מנועי קרור אויר בדרך כלל לא נתפסים כמו קרור מים ,ואתה רושם בטח תפוס . מאין הבטחון ?

אמרתי שלפי התמונות הבודי נראה במצב סביר יחסית ןלא אכול או משהו, ראיתי אנשים ששיפצו רכבים במצב הרבה יותר גרוע!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

"לדברי בעל הבית, במצב נסיעה" אהבתי. גם כן שמעתי את זה לא פעם. עומדת לה ערימת פחים חלודה שהיתה פעם מכונית

והבעלים הגאה, שבטוח שיש לו אוצר ביד אומר לך- מה... רק לשים בנזין, לשחק קצת עם המנוע והיא מניעה כמו כלום..

עאללק...

לצערי אני מכיר כמה דוגמאות כאלה שבסופו של דבר בשל צרות עיין, הלכו לעולמן, ואפילו לא לברזל.

אריה

פורסם

אולי תוכל להפוך עז למתוק, אבל זה לא יהיה קל!

אם נקווה נתפלל ונשים צדקה בבית כנסת, שהמכלולים של הרכב תקינים יחסית.

הייתי רוכש ממנו את ה"רכב" בסכום סימלי, מפרק ממנו כל חלק בר שימוש

כולל המנוע מעביר הכל לבודי של ליאור, שאני יודע שהוא (הבודי, את ליאור לא פגשתי מזמן...)

במצב מצויין, ומשם מתחיל לבנות את הסיפור, בסיכומו של דבר יעלה יותר זול מלשפץ מאפס.

קח בחשבון שכל חלק שיורד מהתורמת יצטרך שיפוץ וליקוק. ועדיין פתוח נושא האינטירייה

(רהוט הפנים) צמיגים, חלונות, גומיות, מצבר, ועוד ועוד...

את הבודי של התורמת תמכור לברזל ויהיה לך כסף לרמקולים!

בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

זה מה שגם אני חשבתי האמת- ליאור מוכר בסכום מאד סביר את הבודי עם הרישונות והכל במצב טוב, נניח לוקחים את הדבר האומלל הזה- ובהנחה שיש שם בכלל עדיין משהו מהמנוע והמכלולים- פשוט מעבירים הכל לבודי הטוב- ויש לנו פרינץ "חדש"! את האוטו הזה הייתי משפץ בשני תנאים: או שהייתי איכשהו קשור במיחד דווקא לאוטו המסויים הזה, או שהייתי מקבל אותו חינם, והיו לי עוד חלקים (בעיקר השמשות עכשיו, כי שברו אותן- עד לא מזמן עוד היו שלמות!). ללא חלקי חילוף כאלה אני נכון להרגע לא הייתי נוגע בו גם חינם!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אמרתי שלפי התמונות הבודי נראה במצב סביר יחסית ןלא אכול או משהו, ראיתי אנשים ששיפצו רכבים במצב הרבה יותר גרוע!

לך עצמך ,יצא פעם לקחת דבר כזה ולהשקיע בו מכיסך הפרטי ?

פורסם

כמו שאמר גנאדי, אני הייתי קונה את הרכב של ליאור, ואת הסגולה בלא יותר מ-1000 ש"ח, ומרכיב פרינס אחת מושלמת.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אני בכלל זוכר שלאופניק הייתה איזו וריאציה על ווספה 400...

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

• תוכן חדש...