Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר שאלות לגבי רכישת רכב ראשון

GATO
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים אחרי חרישה ממושכת בפוסטים השימושיים באתר,עולות לי מספר שאלות ספצפיות לגבי הרכישה:

1.לגבי עיקולים:מספיק לבדוק אם הרכב אינו מעוקל ברשות התאגידים? http://www.justice.gov.il/MOJHeb/RasutHataagidim/ ,או שצריך ללכת עם בעל הרכב למשרד הרשוי כדאי להיות בטוח לגבי העיכולים?

2.בדיקות:זה לא ברור לי,אני צריך לקחת את הרכב גם למכון בדיקה וגם למוסך?

3.אם אין לי ידע בסיסי במכניקה של הרכב (בלשון המעטה) מה בכל זאת יעזור לי להדעת אם בכלל שווה לקחת את האוטו לבדיקה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי 1 - אני חושב שאפשר להתקשר גם למשרד הפנים לבירורים, לא חייבים לגשת.

אני לא בטוח לגבי זה.

לגבי 2 - תלוי בך - בדיקת קניה במכון בדיקה ניטרלי (כלומר אחד כזה שלא נבחר מטעם מוכר הרכב) אמורה להספיק אבל תמיד כדאי להכניס את הרכב לחוות דעת נוספת במוסך בו אתה מתכוון לטפל בו.

לגבי 3 - אתה יכול להעלות את הטופס לכאן - יש פה חברי פורום שהם בעלי מקצוע והם מאוד פעילים ומאוד עוזרים.

בעקרון תשים לב שאין פגמי שילדה ברכב ובדר"כ תוצאת בדיקה שמראה על החלפת חלקים ברכב גם מעידה בהכרח על תאונה שהוא עבר.

כל השאר - מנגנוני בטיחות של הרכב וחלקי מנוע - כמה שפחות הארות בתוצאות הבדיקה, יותר טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי שעדיף לנסות לקבוע בבית המוכר,עכשיו זה הגיוני ממש להכנס עליו הביתה לקפה? :)

אגב למוכר לא אמור להיות אכפת אם אני לוקח את הרכב גם למוסך וגם למכון בדיקה,ז"א זה נהוג "לטרטר" אותו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זכותך לקחת את הרכב לכל בדיקה ומקום שתרצה - גם למוסך וגם למכון בדיקה.

מה רע בקפה? :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי שאתה הלום קרב מזה שאתה הולך לרכוש את הרכב הראשון שלך.

צא מזה :-D

אם אתה מתבייש לעשות משהו - תקום בבוקר שעה אחת מוקדם יותר, תתבייש לך עד שד עצמותיך ואחרי זה תתגבר על זה ותיכנס לבית של מישהו שאתה רוצה לקנות את הרכב שלו, תשב איתו לא רק על כוס קפה, גם על במבה עם צריך :-P

תהנה ובהצלחה.

Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי GATO

תמיד כדאי ומומלץ לבדוק גם במשרד הרישוי – בעיקר אם קונים מאדם פרטי (שיכול להיות גם סוחר במסווה),

מומלץ לקחת את הרכב למכון בדיקה (גם אם מציגים לך בדיקה של הרכב מטעם המוכר) – אין צורך לקחת גם למוסך,

הבדיקה היא גם חוות דעת וברוב המכונים יתנו לך גם המלצה לגבי המשמעויות השונות. עם זאת יש לוודא שאינך הולך למקום

שהמוכר ממליץ עליו (שוב כי הוא יכול להיות סוחר במסווה)

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות

מיטל מאלדן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...