Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עשן מפתחי המזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אתמול בצהריים נסעתי עם הרכב כשהמזגן כבוי ולפתע התחיל לצאת עשן דליל בצבע לבן משני הפתחים הקדמיים של המזגן (באמצע האוטו).

האוטו לא התחמם ולא נדלקה נורת אזהרה.

הבוקר שוב יצא לי עשן מהמזגן (וגם היום המזגן היה כבוי). העשן הופיע מדי פעם ולא באופן רצוף.

אשמח לדעת מה הסיבה לכך ומה הפתרון.

תודה מראש!

פורסם

רדיאטור החימום שלך נוזל. מדובר באידוי של נוזל הקירור, לאט אבל בטוח.

אם לא תטפל בבעיה מהר, בצורה של מעקף או של החלפת הרדיאטור - תוכל לצפות לריח של ריקבון שיהיה קשה עד בלתי אפשרי להוציא מהרכב - מניסיון מר וכואב.

פורסם

אני לא הייתי קופץ ישר לנוזל קירור.

יכול להיות שזה בהחלט אדים של מיים שהצטברו בלילה או כתוצאה מפעולה של המזגן (לפני כן)

נוזר קירור היה גורם לאדים רציפים ולא מידי פעם, כמו כן במידה ואתה משתמש בנוזל קירור שהוא לא מיים אז היה לאדים ריח.

פורסם
אני לא הייתי קופץ ישר לנוזל קירור.

יכול להיות שזה בהחלט אדים של מיים שהצטברו בלילה או כתוצאה מפעולה של המזגן (לפני כן)

נוזר קירור היה גורם לאדים רציפים ולא מידי פעם, כמו כן במידה ואתה משתמש בנוזל קירור שהוא לא מיים אז היה לאדים ריח.

אתה טועה ומטעה. הייתה לי תופעה זהה בסיטרואן קסארה וזה הסתיים ברדיאטור חימום דולף. בגלל שזיהיתי את הבעיה מאוחר מדי היה לי סירחון מציק בכל פעם שפתחתי את המיזוג, על קירור או חימום - וזה לא הסתדר גם אם התזתי BG FRIGI FRESH - בסוף מכרתי את הרכב וזאת הייתה אחת הסיבות שלי להפטר ממנו.

פורסם

כפי שידוע לכל סימפטום יכול להיות הרבה סיבות.

דליפה של נוזל קירור תגרור אדים תמיד ולא לפעמים.

כמו כן יהיה רטוב בשטיחים בתוך הרכב.

אני לא שולל את בעיית הנוזל קרור אבל בודאי לא הייתי אומר שזה בטוח זה והולך לכיוון של החלפה קשה ויקרה של רדיאטור פנימי.

• תוכן חדש...