Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנה אזרחית מצוינת לכולם.

לאחרונה הבחנתי ברעשי חריקה מאיזור הגלגל הימני אחורי, ברכבי, כאשר יושב נוסע במושב האחורי (נכנס לאוטו) - ויש משקל על הסרן האחורי. בעת הנסיעה אין שום רעש. רק כשפותחים או סוגרים את הדלת - ומנענעים את האוטו למעלה למטה/מצד לצד, שומעים מן רעש חריקה, כמו קפיצים חורקים במיטה ישנה. אני נוהג על האוטו מחודש יולי 2010, ועד כה עבר 3100 ק"מ. ברוב המוחלט של הנסיעות, אני נוהג לבד ברכב.

חוץ מהרעש של המיטה החורקת (קפיצים חורקים במיטה) אין רעשים חשודים. אני מתעתד ללכת למוסך (הרכב עם אחריות לשנתיים) שירימו את האוטו על הליפט.

יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?

אשמח לכיוון כלשהו. אחרי שניענעתי את האוטו היטב, נראה לי שזה יכול להיות מהאיזור האחורי, למטה, באגזוז, או בקירבה לגלגל הימני אחורי.

האם ייתכן שבולם כלשהו נוזל?

שבוע טוב.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אתה בטוח דניאל?

אז אם ישולב הילוך, בעצירה, בעת חניה, ולא אמשוך את בלם היד (גם אם זה "קליק" אחד בבלם היד) לא אשמע את הרעש הזה?

תודה רבה.

שבוע טוב.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כפי שנכתב הרעש תקין והוא יופיעה לך גם בנסיעה ברוורס או כפי שכתבת בזמן יציאה/כניסה לרכב.

הרעש הזה קיים גם בגולף דור 5.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...