Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין בהמלצות למערכת DOUBLE DIN

חייב לכלול בלוטוס' כולל דיבורית. GPS. מסך מגע. חיבור USB.

התקציב לא מוגבל במיוחד...

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, רענן את כללי הפורום***

אם התקציב לא מוגבל אז אלפיין IVA W505 קח בחשבון שעם כל הפונקציות שביקשת זה יעלה לך כמה אלפים טובים מאוד מאוד אופצייה שנייה ולא רעה JVC 836

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

לדעתי הקנווד 8026 היא מערכת המולטימדיה הטובה ביותר שקיימת . תקציב - בסביבות 10K ש"ח (שמעתי שכיום ניתן להשיג בקצת פחות)

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

ועל סמך מה אתה אומר את זה?

לדעתי שברולט קרוז היא המכונית הטובה ביותר שקיימת.

תגובה לא רצינית.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

רציני זה ללכת לחנות, לקבל הסבר מפורט, לראות, לשמוע ואז להחליט .

לדוגמא- אם אני אכתוב לו שהמסך מצויין, מה זה אומר ? רק שאתה רואה בעיניים שלך, אתה יכול להחליט.

כתבתי לו המלצה, שיבדוק, יש הרבה מה לבדוק !

אני בחרתי כיוון ש - מסך מעולה, הכל בעיברית, שמיעה מצויינת בדיבורית בלוטוס (PAROT), מערכת הפעלה מצויינת, אינספור אפשרויות כיוונים .

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

רציני זה ללכת לחנות ?!

ואתה חושב שבחנות הוא יקבל המלצה והסבר מאוד אובייקטיבים, נכון? בכלל לא נוטה לכיוון של מה שיש למוכר להציע או על מה שהוא יותר רוצה למכור.

לשמעו גם כן בחנות? רק חסר שזה יהיה מורכב על קיר/דוגמנית, ואז זו בכלל תהיה קניה בטוחה.

אני אישית מעדיף לשמוע את דעתם של אלו שכבר קנו והתנסו עם המכשיר ולא של מי שמנסה למכור לי. אני גם מעדיף להגיע לרכב של חבר פורום ולנסות בעצמי, לראות את המסך ברכב, על שמע אין מה לדבר כי אי אפשר להתרשם מאיכות שמע בשמיעה בודדת, אבל יש/אין GPS זה אפשר לדעת, מסך מגע אמין לאורך זמן זה ממישהו שכבר קנה ויש לו, לראות מה אני יכול לעשות בדיוק עם המכשיר (להגביר סט 2 חלקים אקטיבי, כמה ערוצי אקולציה, האם יש טיים קורקשיין וכו')- בשביל זה לא צריך ללכת לחנות, מספיק להביט במפרט.

לחנות הולכים בשביל לקנות.

פורסם

הוא צריך מכשיר שיכלול את הפיצ'רים שהוא מעוניין בהם ושהאות יהיה איכותי ככל שניתן. אקולייזר וכיוונים פחות מעניינים אותו.

פורסם

SROOL

אני מאלה שהולכים לחנות כדי להשוות ולבדוק, ההמלצה של המוכר היא בגדר המלצה, גם ההמלצות של חברי הפורום הם בגדר המלצות .

את ההחלטה אני עושה לאחר שאני בודק ומבין, לא מסתמך רק על ההמלצות.

פורסם

ההמלצה של המוכר שווה אפס בשבילי מכיוון שהוא רוצה למכור לי, וכבר היינו בדיון הזה, בוא לא נתחיל שוב על איזה מוכר אפשר לסמוך ועל איזה לא.

יש גם אנשים וחברי פורום שהמלצותיהן לא שוות יותר מדי, בין אם זה שהן לא מבוססות או שהם בעלי אינטרס/נציגם של חנות או חברה מסויימת/מפרסמים ביד שניה מוצר דומה.

פורסם

SROOL

הבחור ביקש המלצה, נתתי לו.

אם לדעתך כל המוכרים בחנויות בארץ הם רק בעלי אינטרסים שמנסים למכור לנו אך ורק מה שטוב להם,,,,ולדפוק אותנו, שיהיה לך לבריאות, כנראה שעברת טראומות קשות .

פורסם

אני בכלל לא מבין למה נכנסת לדיון, הרי לא ענית לפותח השרשור שום דבר .

להזכירך, הוא ביקש המלצה למערכת מולטימדיה .

• תוכן חדש...