Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי קסנטיה 97 מנוע 2000 החלק הקידמי קפיצי

כאשר לוחצים מיד חוזר חזרה

לפני חצי שנה הוחלפו הבומבות הקידמיות

האם הבעיה בבומבה המרכזית הקידמית?

חביב

פורסם
שלום לכולם

יש לי קסנטיה 97 מנוע 2000 החלק הקידמי קפיצי

כאשר לוחצים מיד חוזר חזרה

לפני חצי שנה הוחלפו הבומבות הקידמיות

האם הבעיה בבומבה המרכזית הקידמית?

אם אני מבין מדבריך אז הבעייה בבולמים האחוריים.

מנסיוני עם הבומבות הן מתפקדות פחות או יותר באותו טווח זמו.לכן תמיד ההמלצה במוסך הייתה להחלפת כל הבומבות.

אבל רובנו נכנסים גם לשיקול הכספי המיידי. ולכן מחליפים את הגמורות ממש. כנראה שאצלך גם האחוריות גמורות.

לגבי המרכזית יש לה תפקיד חשוב בתפקוד המלא של מערכת הבולמים. יתכן שלא תרגיש בנסיעה רגילה בכביש לא משובש , לדעתי כדאי שתחליף גם אותה.

אגב בזמנו כשטפלתי בעצמי במכוניות הסיטרואן שהעו ברשותי, החל מה-GSA (גיר רגיל ולאחר מכן סימטיק) ולאחר מכן שתי מכוניות BX ,

תמיד נשקלה האפשרות להחליף רק חלק מהבומבות והאם להשתמש במשופצות או חדשות. לדעתי רק חדשות.

בהצלחה!

סופ"ש נעים!:-)

צ'צ'יק

פורסם

"והאם להשתמש במשופצות או חדשות. לדעתי רק חדשות. "

לגבי ה BX לא ניתן לשפץ "בומבות " אבל ניתן למלא מחדש בגאז..

היו לBX יצרנים מקוריים וגם יצרנים תחליפיים- לא ממש מומלצים.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תוכן חדש...