Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי להתייעץ לגבי טויוטה לנד קרוזר

יש לי טויוטה 2002 ואני רוצה להחליף את הג'נט שהוא הדגם היישן לחדש שהוא 2004 ומעלה ורציתי לדעת אם זה אפשרי

הג'נט הוא 16 וחדש 17 וזאת לא השאלה אני צריך מישהו ממש מומחה או שכבר עשה את זה בשלו שיגיד לי אם משהו השתנה וזה ממש דחוף לי תודה רבה

פורסם

היי:

מידת הצמיגים משתנה ומכך גם מחיר כל צמיג הופך להיות יקר יותר.

משתנה גם הסתבכות עם שוטרים, היות ולפראדו אין אישורים לשנות מידה.

בהצלחה :)

(באופן מעשי זה ניתן והג'אנט מתאים ללא כל בעיה)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

שלום

היתה אחת ביד 2 אבל לא מצאתי אותה עכשיו כנירא נימכרה. (רציתי שתראה תמונה)

בקיצור לפי דעתי האישית עוד לפני שאתה מברר את העניין, תחפש אחת כזאת, או שתחליף עם חבר או מישהוא שאתה מכיר.

הג'אנט של הדגם החדש (2004) הרבה יותר יפה לדעתי בתור ג'אנט, אבל אחרי שראיתי אותו על הפראדו הוא ממש לא מתאים לאוטו.

אתה צריך לראות את התמונה הכוללת ולא כל אביזר בניפרד.

זה כמו ראות תמניה בלונדינית.

אם אתה לא אוהב את הג'אנט המשולש הזה של שנת 2002, יש לנו אחת כזאת וגם אני לא אוהב את הצורה הזאת.

אתה יכול לעבור לג'אנט של 99 הוא הרבה יותר יפה ומתאים לאוטו לדעתי.

הכל זה דעה אישית, ואתה תעשה מה שאתה חושב.

הכל מקרה מפחינה מעשית זה אפשרי, כל השאר אני לא יודע.

פלג_

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...