Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחזרה לעבר,

בשנת 2004 רכשתי פולקסוואגן חיפושית קבריולט חדשה.

המכונית עלתה בזמנו מעל לרבע מיליון שקל.

בדיוק כפי שאתה מתאר, בערך שבוע אחרי שהרכב היה אצלי שמעתי ציקצוקים כאלו כאשר הייתי בהילוך סרק..

רצתי לצמפיון לקבל תשובות.

אחרי שעתיים של דיאגנוזה במוסך המרכזי בבני ברק הם טענו שהרכב חדש ואלו רעשים טבעים - "תחזור אלינו אחרי 1000 קמ".

כך עשיתי.

אחרי 1000 קילומטר חזרתי ועדיין אותו רעש מעצבן.

to make a long stry short...

זה לקח כמה חודשים עד שלבסוף המוסך המרכזי בבני ברק פשוט ניפנף אותי והיה חסר סבלנות.

נחוש בדעתי שהרעש לא תקין, ניסיתי את מזלי במוסך פליקס בתל אביב על מנת לשמוע חוות דעת נוספת.

מנחשים מה היתה התשובה?!

הגיר, דפוק....

הזמינו גיר חדש מגרמניה והחליפו אותו במסגרת האחריות....

מסקנה,

מחירי המכוניות של יבואן צמפיון יקרים מספיק.

אל תשקוט עד שלא יתנו לך תשובה ברורה מה מקור הרעשים ברכב.

אחרי הכל זו באמת מכונה והיא אמורה להשמיע רעשים אבל לא מוזרים.

אם יתנו לך תשובות לא מספקות , פשוט בקש לנהוג, לשמוע את הסאונד ממכונית זהה שיש אצלם ואז תווכח אם אכן הרעש טבעי.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

לפי הסירטון נשמע כמו הצתה עצמית של הדלק וכפי שצויין המעבר ל 98 יקטין את הרעשים

בנוסף תבדוק את הגובה של השמן יש רכבים שאם חסר בהם שמן בכמות קטנה מתחילים להרעיש

פורסם

גם אצלי יש תיקטוק בפרקינג בלבד, לדעתי מכיוון הגיר, כאילו משהוא משוחרר. פעמיים הייתי בצ'מפיון ירושלים, פעמיים לאחר חצי יום שהרכב שכב במוסך, נמסר לי, האוטו "תוקן". כמובן שהרעש חזר כמו גדול.

האמת שיש לי דילמה לא קטנה להשאיר את זה כך ולא לתת להם להרוס את הרכב בפירוקים והרכבות, או לא לוותר להם. בכל מקרה, הרעש הוא לסרוגין ולכן אני מחכה שיתגבר ואלך אליהם שוב.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

חבר'ה, אתם מוכרחים להפסיק ולהפחיד סתם - מדובר בצלילו של המנוע. יש לציין שעל אוקטן 98 הוא מעודן יותר, אבל עדיין בנמצא.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
בחזרה לעבר,

בשנת 2004 רכשתי פולקסוואגן חיפושית קבריולט חדשה.

המכונית עלתה בזמנו מעל לרבע מיליון שקל.

בדיוק כפי שאתה מתאר, בערך שבוע אחרי שהרכב היה אצלי שמעתי ציקצוקים כאלו כאשר הייתי בהילוך סרק..

רצתי לצמפיון לקבל תשובות.

אחרי שעתיים של דיאגנוזה במוסך המרכזי בבני ברק הם טענו שהרכב חדש ואלו רעשים טבעים - "תחזור אלינו אחרי 1000 קמ".

כך עשיתי.

אחרי 1000 קילומטר חזרתי ועדיין אותו רעש מעצבן.

to make a long stry short...

זה לקח כמה חודשים עד שלבסוף המוסך המרכזי בבני ברק פשוט ניפנף אותי והיה חסר סבלנות.

נחוש בדעתי שהרעש לא תקין, ניסיתי את מזלי במוסך פליקס בתל אביב על מנת לשמוע חוות דעת נוספת.

מנחשים מה היתה התשובה?!

הגיר, דפוק....

הזמינו גיר חדש מגרמניה והחליפו אותו במסגרת האחריות....

מסקנה,

מחירי המכוניות של יבואן צמפיון יקרים מספיק.

אל תשקוט עד שלא יתנו לך תשובה ברורה מה מקור הרעשים ברכב.

אחרי הכל זו באמת מכונה והיא אמורה להשמיע רעשים אבל לא מוזרים.

אם יתנו לך תשובות לא מספקות , פשוט בקש לנהוג, לשמוע את הסאונד ממכונית זהה שיש אצלם ואז תווכח אם אכן הרעש טבעי.

זה שפליקס החליפו לך גיר במסגרת האחריות עדיין זה לא אומר שהגיר היה תקול.

איזה כייף לי :)

פורסם

זה שהמוסך החליט שיש מקום להכניס את הרכב לטיפול (פעמיים), מעיד שזה לא הרעש הטיבעי של המנוע...

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אולי RS צודק וזה הרעש הטבעי של המנוע אבל דבר אחד אני מסיק כל פעם מחדש כשאני קורא שרשורים כאלה - צ'מפיון פשוט מפחידים!

אני מאוד אוהב את קבוצת VAG אבל עם יבואן כזה, הדבר היחיד שעולה לי לראש כשאני שוקל לקנות VAGית חדשה זה

"מה להיכנס עכשיו לבוץ של צ'מפיון"? לא ייאומן.

Bimmer

פורסם

אכן מדובר ברעש הטבעי של המנוע, כמעין רעש של מכונת תפירה, והנ"ל קיים בעמידה בלבד.

אינני מסכים עם האמירה שכל צמפיון גרועים, כמו אצל כל יבואן - תלוי על איזה מוסך מורשה אתה נופל, המוסך המורשה של סקודה בחיפה לדוגמה, מנסיון אישי נותן שירות מצוין לדעתי, ובא (כמעט) תמיד לטובת הלקוח.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

צודק במה שאתה אומר - שכחתי לציין שאני מתייחס למורשים במרכז הארץ.

מכל המורשים יש אולי 1 או 2 שבאמת עושים את העבודה. חשוב לציין שאני לא מדבר על רמה גבוהה וידע נרחב כמו במוסך רון, אלא בדיוק כמו שזה נשמע "עושים את העבודה".

Bimmer

פורסם

היום בנסיעה שמתי לב שהרעשים מופיעים רק לאחר 15-30 דק' ככה שכנראה מה שהאחרים אומרים פה זה נכון...זה הרעש שהמנוע עושה או שהוא פשוט מתקרר ועושה את התיקתוקים האלה...

בכל מקרה אני אשאל את המוסך המרכזי בהמשך השבוע אודות הרעש מהמנוע והרעש בעת העברת הילוכים בתחילת הנסיעה.

שבת שלום לכולם !

Polo 1.2 TSI...והקילומטרז' מטפס....

• תוכן חדש...