Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר בפיזו 307 שנת 2007 אוטומט .

אימי נסעה לעבודה בבוקר(מרחק של שני קילומטר אפילו פחות) שתי דקות נסיעה, לטענתה, המיכל לא היה ריק אלא על החצי של החלק האדום שבהחלט יספיק לנסיעה כזו.

הרכב נתקע לה באמצע.

ניסתה כמה פעמים להניע, מילאה דלק 4 (בהפרשי זמן) פעמים כ16 ליטר , ניסתה שוב להתניע ולא הצליחה.

הרכב נגרר אל החשמלאי הקרוב, אך מה יכולות להיות התקלות לדעתכם ?

תודה

פורסם

תנסה לנער את האוטו.

ולא זו לא בדיחה...

לפעמים כשנגמר הדלק כל הגי'פה שבמיכל יושבת על הפילטר ולא נותנת לדלק החדש לזרום. (אם אתה רוצה אנלוגיה: כמו הג'יפה בכיור אחרי שטיפת כלים שלא נותנת למים לרדת ונוצרת אמבטיה בכיור :roll: )

אני אישית הייתי סקפטי (בלי קשר לקרחת..:lol: ) אבל מעשה שהיה כך היה:

ידידה נתקעה בלי דלק. מילאנו דלק באוטו בעזרת ג'ריקן אבל הוא סירב בתוקף להניע. אבא של אותה אחת הגיע, הציע לנער את האוטו ועל כן ניסינו לטלטל אותו במקום (אחד מכל צד תופסים ת/אוטו ומנדנדים) - זה לא עזר, כאן התחלתי עם הסקפטיות. האבא התעקש: דחפנו את האוטו עד שהוא צבר קצת מהירות ואז בבת אחת הוא סובב את ההגה מה שגרם לפנייה די רצינית של האוטו ומן הסתם טלטול די רציני. ניסיון הנעה ו.... האוטו מניע.

תחשוב על זה

פורסם

זה יכול להיות כמה דברים,אבל אם הרכב תקין מבחינת מצבר,סטראטר וכל מה שקשור בהנעה,אז גם אני הייתי בודק את הכיוון של פילטר/משאבת דלק .סביר להניח שאם היא נסעה עד שהיא הגיעה למצב כזה אז זאת לא פעם ראשונה אלא "מנהג" קבוע ולכן הסיכויים טובים שהפילטר נסתם .

פורסם

מנהג מאוד לא בריא. אני לא מבין אנשים שעושים את זה.

גם אם אתם מתקמצנים על דלק וממלאים כל הזמן ב-50 שקל במקום מיכל מלא (כאילו שזה באמת משנה משהו....), כלכך קשה "לשבת" כל הזמן על החצי במקום על הקו האדום?

פורסם

קראתי עכשיו את הפוסט שלך שוב:

1. ממה שתיארת לא שנמע שניגמר הדלק, נסיעה של פחות מ-2 ק"מ. אתה יודע אם נדלקה נורית דלק?

2. כתבת שהרכב נגרר, אני מניח שבעליה לגרר הרכב היה בשיפוע די רציני ואז הוא התיישר על הגרר ונסע על גביו למוסך. נשמע שהרכב די טולטל כבר, אני לא יודע אם אכן זה הכיוון..

• תוכן חדש...